Awesomeness Başvuru ve Yapılması gereken kesin ayarlar !

Awesomeness'den ödeme aldınız mı ?

• Evet ödeme aldım.

Oy: 0 0,0%
  • Hayır ödeme alamadım

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

zetsurin

Kayıtlı Üye
1-) AWESOMENESS TV PARTNERLİK BAŞVURU YAPMAK

1.ADIM
Awesomeness TV
Bu siteye giriş yapıyoruz.

2.ADIM

Gereken yerleri dolduruyoruz. Ve kesinlikle PAYPAL ADRESİMİZİ giriyoruz.Daha sonra kanalımızı seçip next e basıyoruz.

3.ADIM

3.adımımızda

Kullanım şartlarını kabul edip adımızı yazıyoruz.Kabul edip finish e tıklıyoruz.

Başvuru Kabul edilme süresi : 24-48 saat

Kazanç kısmı görüntüleme aldıktan belli bir süre sonra geliyor.

Eğer Kazanç kısmı gelmeyenler olursa Yapmanız gereken;

Şu metini

Jackie can you please enable estimated earnings on my channel: Kanal Adınız

Thank you

Şu adrese: https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171
Yollarsanız kazanç kısmını açarlar.

Bu Partnerin Avantajları

-Boş kanal dahi olsa kabul edilirsiniz.
-Özel url olmadan başvurabilirsiniz.
-Normalde Eşleşen veren videolarınız para kazanmaya açabilirsiniz.

Bu partnerin Dezavantajları

-Ödemelerini diğer partnerlere göre geç yapması.
-Bazı kullanıcıların ödemelerini alamaması.
-2.Telifte partnerden atılma ihtimalinizin olması.
-143 dolar ödeme limitinin olması.
-%30 kesinti yapması

Benim Şahsi görüşlerim: Bu partnerden şu ana kadar ödeme alamadığım kanal yok. Ödemelerimi er geç alıyorum. Ve başvururken size anlattığım şekilde bilgileri tam ve eksiksiz giriyorum.

Paypal adresinizin teyitli olmasına gerek yok.Sadece yüklü miktarda ödeme alır iseniz o miktarı çekerken teyitli olması gerekebilir.750 TL çekme limiti vardır.Teyitli yapar iseniz bu limiti kaldırabilirsiniz.

Awesomeness son 3 ay ödeme tarihleri

Kasım ödeme tarihi - 17 OCAK SABAH SAAT 05:11
Aralık ödeme tarihi - 8 ŞUBAT SABAH SAAT 04:32
Ocak ödeme tarihi - 11 MART SABAH SAAT 04:04

2. adımı biraz daha acarsan arkadaslara cok daha yardımcı olursun güzel yerlere değinmişsin hocam ama 2. adım yuzunden alamıyor galiba cogu kısı paraları yanlıs form dolduruyorlar

contact email yazan yere kanal mailini yazmak zorunlumu yoksa devamlı kullandıgım maili yazmam yeterlimi ?

Eşleşen videoları para kazanmaya açamassınız onu düzeltin hocam haberiniz yok sanırım

Ocak ayının ödemesi yapılmadı. Ne telifli ne de telifsizlere.

hocam bu networke başvuru yapıldıktan sonra malum ençok karşılaştığımız bir durum teliften partnerlikten atılırsak, sıpamdan kanal kapanırsa, para kazanması kapanan kanalı sildiğimizde youtube ödemeyi yapıyor fakat partner yaparmı ödemeyi bütün bunlar hakında forumda araştırdım fakat bir cevap bulamadım bu konular hakkında bilginiz varise paylaşabilirmisiniz?

son gelişmeler ışığında hâlâ ödeme formu istiyorlar mı?

Adamlarin forumda bayagi recruiteri varmis

deneme için bi kanal salladık en boş tarafından bakalım sonuç ne olacak

Hocam peki ilk ödeme için illa ki 2 ay geçmesi mi lazım , 10.günüm şimdiden 290 dolar oldu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam bu networke başvuru yapıldıktan sonra malum ençok karşılaştığımız bir durum teliften partnerlikten atılırsak, sıpamdan kanal kapanırsa, para kazanması kapanan kanalı sildiğimizde youtube ödemeyi yapıyor fakat partner yaparmı ödemeyi bütün bunlar hakında forumda araştırdım fakat bir cevap bulamadım bu konular hakkında bilginiz varise paylaşabilirmisiniz?
Yapıyor hocam ben kapanan kanallarıma aldım ödemeyi.

---------- Mesaj saat 17:38:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:36:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam peki ilk ödeme için illa ki 2 ay geçmesi mi lazım , 10.günüm şimdiden 290 dolar oldu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam ben ocak ta mesela limiti geçmiştim. Ödemeyide martın 11 inde yapmışlardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri