Awesomeness Cevap Vermiyor?

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Arkadaşlar,

Ağutos ayından kalan ödemem için defalarca ticket açtım, mail attım bir kere dönüş yaptılar sadece. Dikkat ederseniz sizinde mailinize konuya otomatik abone olduğunuz için diğer partner olan kişilerin mailleri gelir. Dikkat ediyorum hepsi paramı ne zaman ödeyeceksin diyor ama geri dönüş olmuyor.

Ne yapmak gerekiyor başka ?

Evet :D
Mail attım support@awe... ondada mail atmıyor yeni konu açıyor.s
Konuyada cevaplayan olmuor :S

Bu networkun birseyler cikartacagini ben soylemistim :)
Nerde cokluk orda B... luk derler bu yuzden ben dedim ki,

Awesomeness cok kolay partner kabule diyor onune geleni aliyor ayrica kazancida guzel ama odem alan var mi ? dedim :) henuz cevap gelmedi iste bu network burda patlak verecek odemede sorun yasayan cok olacak dedim.!!! iste gorunen koy klavuz istemez konular acilmaya basladi

Muslera06 almıştı parasını

o maile neden ticket atiyorsunuzki. bu networkun odeme formu var google docs uzerinden

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bu networku " 100 üstünden 100 veriyorum" diye tanıtmıştı. Bunun üzerine gittim en iyi kanalımı buraya bağladım.

Biriken para 155$ ödeme talebinde bulundum 2 haftadır cevap veren yok.

Demekki iyice emin olmadığın şeyleri önermiyeceksin kimseye.

bende iki gun once coook onemli bi kanalimi bagladim ama hala cevap yok. ve bir hafta once 24 saatlik onemli kanalimi bagladim 12 k izlenim ve para si gayet iyi. simdi para alamaacakmiyiz? :D sakin olun beyler odeme formu uzerinden iletisime gecin paranizi alirsiniz bu netvork iyi netvorktur eminim buna

Bu işe açıklık getirirse [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] getirir.

Arkadaşlar paranızı alırsınız merak etmeyin, bizim üzerimizden dünyanın parasını kazanıyor networkler, kendi tekerlerine çomak sokmazlar.Ödeme formunu doldurun gönderin ben gönderdim, sanırım 1 hafta içinde yatar para o zaman paylaşırım konu olarak.Geçen ay foreladan aldım ödeme bu arada, otomatik yatırdılar başvururken verdiğim paypal hesabına.

Bu networkun birseyler cikartacagini ben soylemistim :)
Nerde cokluk orda B... luk derler bu yuzden ben dedim ki,

Awesomeness cok kolay partner kabule diyor onune geleni aliyor ayrica kazancida guzel ama odem alan var mi ? dedim :) henuz cevap gelmedi iste bu network burda patlak verecek odemede sorun yasayan cok olacak dedim.!!! iste gorunen koy klavuz istemez konular acilmaya basladi

geçen ay da bu konu açıldı, inceledeim merak ettim konuyu açan arakadaşlara ulaştım sonraki ayın 5 inde ödeme aldılar ! ortalığı yakmayın hemen

Ben de daha ödeme alamadım ekim 5-10 a kadar bekleyin derim

Ben bağladığım günden bugüne 3 dolar kazandım 3 kuruşumu alamassam yanmamda :p kahrolurum kanal 2 sene çıkamıyor ordan :D

Arkadaşlar,

Ağutos ayından kalan ödemem için defalarca ticket açtım, mail attım bir kere dönüş yaptılar sadece. Dikkat ederseniz sizinde mailinize konuya otomatik abone olduğunuz için diğer partner olan kişilerin mailleri gelir. Dikkat ediyorum hepsi paramı ne zaman ödeyeceksin diyor ama geri dönüş olmuyor.

Ne yapmak gerekiyor başka ?

Kardeş bence biraz daha sabret bendede analtyctik yoktu sinirlendim 50 defa msj attım 50 defa dönüş yapmışlar geç oluyo ama yapıyolar kesin.

geçen ay da bu konu açıldı, inceledeim merak ettim konuyu açan arakadaşlara ulaştım sonraki ayın 5 inde ödeme aldılar ! ortalığı yakmayın hemen

Ben de daha ödeme alamadım ekim 5-10 a kadar bekleyin derim

Ortaligi yakan ben degilim bu tarz seyler olmadan ben fikrimi soyledim, iste sonuc odeme alamayanlarda var... sorun odem almak yada almamak degil genel . Yani sen aldin sen ozsunde bunlar uvey mi ? farki ne ? demekki genel olarak networkde sorun var herkese ayni hizmeti hizli bir sekilde sunamiyor.

demeden once bende bu agin partneriyim 20 gundur ve fazla birsey kalmadi odeme esigine bakalim bende sonuc ne olacak kendim gormeden kesin bir cevap soylemem soyledigim sadece fikir bu ag boyle yada soyle demiyorum..

almaniza sevindim, gule gule harcayin

Otomatik gelen maillere bakıyorum bazen millet yazmış 619 $'ım var uzun zamandır yazıyorum cevap alamıyorum, ödememi ne zaman yapacaksınız diye? Şimdi bunları görünce insanın hevesi kaçıyor.

Ben de 30 Ağustos'ta kanalım 147 $ iken başvurmuştum, form vs hepsini doldurup ticket falan açtım sonra geri dönüş olmamıştı. 1 hafta sonra da kapanmıştı kanalım ( formu 3. ihtarı yemeden doldurmuştum). Ondan sonra yaklaşık 2 hafta sonra cevap attılar Eylül ayı içerisinde ödenir diye. Şimdi ise 2-3 haftadır mail atıyorum, ticket açıyorum ne cevap var ne bir şey. Anlamadım gitti.

Ödeme alan arkadaşlar sürecin nasıl işlediğini ve ne sürede olayların sonlandığını yazarlarsa ben dahil forumdaki birçok arkadaşın bu partnerlik ile daha net fikirleri olacaktır.

Ortaligi yakan ben degilim bu tarz seyler olmadan ben fikrimi soyledim, iste sonuc odeme alamayanlarda var... sorun odem almak yada almamak degil genel . Yani sen aldin sen ozsunde bunlar uvey mi ? farki ne ? demekki genel olarak networkde sorun var herkese ayni hizmeti hizli bir sekilde sunamiyor.

demeden once bende bu agin partneriyim 20 gundur ve fazla birsey kalmadi odeme esigine bakalim bende sonuc ne olacak kendim gormeden kesin bir cevap soylemem soyledigim sadece fikir bu ag boyle yada soyle demiyorum..

almaniza sevindim, gule gule harcayin

ben alamadımki yazdıklarımı okdudunmu ?

ben alamadımki yazdıklarımı okdudunmu ?

Bak kardesim bir kelime ile butun yorumu, yorumluyorsun.. kurulan cumlelere kelimelere bakin..

demissin ki;

bu sozun bana yorumunu okudum evet ne korum ne ezberciyim, yazilari okurum anlamadiysam birdaha okurum, anlamadigim ve bilmedigim seye cevap vermem verdiysemde karsi taraf umutlanmasin diye emin olmadigimi belirtirim.

simdi ben san ayazdigim isin sana hitap ettim simdi sen diyorsun ya alan var hemen ortaligi yakmayin diye simdi sen baskasi adina sen yasamissin gibi anlatinca bende diyorum ki sen ozsunde onlar uveymi

senin aldiginida okurken degil yazarken dusundum sanirim :) son cumle icin

bu cumleyi su sekilde degistiriyim..

onlar ozde bunlar uveymi ? demekki genel olarak bir yavaslik yetisememe yada ilgisizlik var bu networkde... herkesin soru ve sorunlarina bakilinca bu cikiyor bu bir fikir dusunce.. ben henuz 20 gunluk partnerleriyim, bakalim henuz odeme esigine gelmedi, 145 dolar diyorlar suanda 10 dolar larda odeme esigine gelsin bakalim sorun odeme isteyenlerdemi odemek isteyenlerdemi belli olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri