Awesomeness davet yolladı

okuccuk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar Awesomeness başvuru yapmıştım kabul edilmiş kanalım :)
1 kaç sorum olacak ben kanalı alt kanal olarak aldım ve ayrı bi şifre oluşturdum pages.plusgoogle.com diye bi ardresi var mail atarlarsa nasıl okuyacağım gmaile giriyorum ana hesapta bişey yok nasıl olacak aklım almadı şuan bu durumu

Hayırlısı olsun arkadaşım bir sorun olursa forumda bulamassan biz burdan bildiğimiz gördüğümüz kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız :)
eyvallah sağolasın şimdiden

---------- Mesaj saat 02:19:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:32 civarında gönderildi. ----------

bakalım fazala izlinimi yoktu artık farklı videolar yüklemeye başlıcam sıkıntı çıkar mı acaba

eyvallah sağolasın şimdiden

---------- Mesaj saat 02:19:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:32 civarında gönderildi. ----------

bakalım fazala izlinimi yoktu artık farklı videolar yüklemeye başlıcam sıkıntı çıkar mı acaba

+18 yüklemessen çıkmaz :D bence ara ara telifli video attın diyelim uyarı gelir vs silersin sorun olmaz oku dene yanıl hatta bir tane deneme kanalı aç bu işler için bazı şeyleri orda dene yeni sağlam kanallarına orda uygula ben öyle yapmaya başladım

+18 yüklemessen çıkmaz :D bence ara ara telifli video attın diyelim uyarı gelir vs silersin sorun olmaz oku dene yanıl hatta bir tane deneme kanalı aç bu işler için bazı şeyleri orda dene yeni sağlam kanallarına orda uygula ben öyle yapmaya başladım
bakalım kardeşim bişeyler denicem bi de vidonun para kazanma ayarlarnıda seçenaklar var baya özel politikada duruyo bunu değiştircez mi nasıl yapıcaz ayarlamaları

Valla şimdi özel politikadan kastın ne orayı tam anlamadım bnde yeni partnerim secenek bol biraz evet değiştirdiğin bir kısım yoktu benim baktım gerek görmedim bu arada reklamla ilgili ayar kısmına girersen reklam çeşidini çoğalmış olarak görürsün 3 secenek vardı normalde şimdi 4 yada 4 oluyor onlara bak ona keyfine uygun ayarlama çek

Sonra orda kanal ayarlarında tanıtım dye bişi yazıyor gir onu kabul et youtube kanalınızın tanınmasında vsde sizin kanal veya videolarınızı kullanabilir gibi bişi onun da izlenimlerde bi faydası var az çok

sonra video içi programlama kısmını kullanmadıysan orayıda br kurcala derim

Birde videolardan hak talebinde bulunmak diye bir secenek var partnerde ama benim vdeolarım olmadığından hiç biri kullanma gereği duymadım dağa bol kazançlar başarılar :)

kanalda hesap özeti kısmına davet gelir maile bakmana gerek yok

arkadaşlar Awesomeness başvuru yapmıştım kabul edilmiş kanalım :)
1 kaç sorum olacak ben kanalı alt kanal olarak aldım ve ayrı bi şifre oluşturdum pages.plusgoogle.com diye bi ardresi var mail atarlarsa nasıl okuyacağım gmaile giriyorum ana hesapta bişey yok nasıl olacak aklım almadı şuan bu durumu

mailler ana hesabina duser eger yeni bir gmail ile ayirmadiysan kanali, alt kanal olarak kaldiysa... ana mailine duser, hangi kanala geldigini anlaman icinde gelen maillerde zaten ustunde sayin yada meraba gibi once bir saygiyla karsiliyan yazinin ardindan kanal adin yazar anlarsin hangi kanaldan bahsettigini ama bildiri mailleri ana gmailene duser....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri