Awesomeness Giriş Sorunu ?

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Arkadaşlar Awesomeness Network'un sitesinde sorun mu var yoksa şirket artık tarihe mi karıştı ?:eek:

Saatlerdir deniyorum ama bir türlü siteye giremiyorum. Firefox'tan denedim hiç girmiyor. Chrome'dan denediğimde "bu site artık kullanılmıyor" ibaresi çıktı.

Bilmiyorum sizde durumlar nasıl ?

Herhangi bir sorun yok sitede.

hocam sizi bulmuşken sorayım bütün kanallarımla bu rpm ve awesomeness'a başvurdum fakat bir tane kanalımda 1-1.5dk lık videolar var bu videoların kısalığı partnerlikte sıkıntı yaratır mı yani kazançların çok düşürür mü ? belki de inanılmaz düşürür bu konu kafama takıldı ona göre bu kanalımla partnerliğe girip girmemeyi düşnüyorum

hocam sizi bulmuşken sorayım bütün kanallarımla bu rpm ve awesomeness'a başvurdum fakat bir tane kanalımda 1-1.5dk lık videolar var bu videoların kısalığı partnerlikte sıkıntı yaratır mı yani kazançların çok düşürür mü ? belki de inanılmaz düşürür bu konu kafama takıldı ona göre bu kanalımla partnerliğe girip girmemeyi düşnüyorum

Simdi soyle ustad,kisa olmasi bir sorun teskil etmez.Yanliz videolarinda Mobil izlenimler cok olursa izlenime oranti kazancinda dusukluk olabilir.Yakin zamanda zaten su an beta olarak test edilen Mobil izlenimlerdeki reklam kazancida tamamen aktif olacak bu SIKINTI da ortadan kalkacak ama sen genede dert etme basvur derim.

Muslera abi sana nasıl ulaşabilirim bir kaç sorum olucakdıda özel den ulaşamadım
Pm ile sorularinizi iletebilirsiniz.Genel sorularsa konu acin yardimci olalim.

Burdayken bende sorıyım sorumu partner ile ilgili.

Telif atılmadan önce uyarabilcek bi partner var mıdır.Daha önceki konulara baktımda tam bişe oluşmadı kafamda.
Networklerin cogu bu konuda uyari verir ancak bu yetki icinde ozellik icinde kanalinizin iyi bir kanal olmasi gerekiyor.En onemli sebebde,kanalinizda icerigin ozgun kendize ait olmasi gunluk 40-50 bin izlenim almaniz gerekiyor.Bu tur kanallarda bu ozellikler networkler tarafindan saglaniyor.

Simdi soyle ustad,kisa olmasi bir sorun teskil etmez.Yanliz videolarinda Mobil izlenimler cok olursa izlenime oranti kazancinda dusukluk olabilir.Yakin zamanda zaten su an beta olarak test edilen Mobil izlenimlerdeki reklam kazancida tamamen aktif olacak bu SIKINTI da ortadan kalkacak ama sen genede dert etme basvur derim.

Anladım hocam cevap için teşekkür ediyorum

Networklerin cogu bu konuda uyari verir ancak bu yetki icinde ozellik icinde kanalinizin iyi bir kanal olmasi gerekiyor.En onemli sebebde,kanalinizda icerigin ozgun kendize ait olmasi gunluk 40-50 bin izlenim almaniz gerekiyor.Bu tur kanallarda bu ozellikler networkler tarafindan saglaniyor.

O zaman bu durum benim için geçerli değil gibi gözüküyor.10-20 k aralığına bi kıyak yapamazlar mı ya :)

Evet sorunu düzelttiler sanirim. Hatta dün basvuru yaptigim kanalimi partnerlige kabul etmisler.

Bu arada kimi sahtekar bir partner sirketi diyor kimi yok ben memnunum diyor. Neler yapmaliyiz peki ? Awesomeness tecrübesi olan arkadaslar size sesleniyorum :D

zaten yaptım dostum.. ilk gün hemde :) ama jackie pek sallamıyor heralde beni

jackie tatile çıkmış desene :) bir de ticket alarak dene awesomenesstan.Onu da denediysen beklemekten başka çare yok.Gerçi bir süre açılmaması daha iyi olabilir, benim moralim bozuldu ilk günler kazancı düşük görünce :D

Abi adamlar 4 gündür para kazanmayi açmadilar yazmama rağmen ne yapmak gerek ?

hocam forumdada çok defa dile getirildi youtube analytics 3-4 gün geç yansıyor o yüzden henüz görünmemiştir 1-2 gün sabıt edlin lütfen kazancınız elbet yansır

Awesomeness'e direkt partner olanların analytics verileri başvuruları kabul edildiği zaman anında görünüyor zaten. Ama adsense'den geçiş yapanların kazançlarının analiytics'e yansıması bir kaç gün sürebiliyor. Panik yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri