Awesomeness GÖRÜNTÜLEME-KAZANÇ FARKI !!!

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Benım derrdime yakın bir konu var forumda ama benım anlatmak istediğim tam anlamıyla yok onun için açtım bu konuyyu....

Malumunuz analistikten görüntülemeleri 1-2 gün geç yansıyarak görüyoruz kazançlar ise bir kaç gün daha geç yansıyor....Bende ise kazançlar 2 gün atladı aradı ki 2 gün yansımadı resimler aşağıda bi bakarmıısnız başına gelen oldumu daha önce ? ne yapmalıyım ?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] usta bakacanmı bu konuya bi

GÖRÜNTÜLEMEEEEEEEE

KAZAAAAANNÇÇÇÇÇ

Bende de durum ayni merak etme hepsi yansiyacak. Youtubda olur boyle seyler :)

oyle gozukyorki 28-29 -30 hepsini toplu hesablamish 30 a yazmish ani kazanc sicrayiwndan bunu fark etdim tabiki video patlamadiysa

oyle gozukyorki 28-29 -30 hepsini toplu hesablamish 30 a yazmish ani kazanc sicrayiwndan bunu fark etdim tabiki video patlamadiysa

HOCAM 4 GÜNLÜK KAZANCI bir yansıttı diyorsan tükürrüm öle işe 200 K görüntülenme var 50 $ mı yapacak....72 K görüntüleme hadi 56 $ olsun...ama hepsi olmasın lütfen......

Videonun turune bagli mesela 100 K fransiz 10 dk uzun video 257 $ yapdi
140 K brasilya videosu 10 dk yakin 122 $ yapdi Ulke farki cok
yani adsensdan farkli yani simdi network isliyeceksen ulke ve video uzugunlugu adsense gore networkde daha cok rol oynat illada videonun uzunlugu izlenme suresi
ve bence adsensede video cok izlendikce yani daha cok izlenen vdieolarin parasi gitdikce azalyordusa networkde daha cok izlendikce video reytingine groe kazancda artyor bu benim tahminim

valla inş dediğin gibi değildir....yoksa 4 günlük toplam tek yansıtmaları saçma gibi geldi bana .....inş öle değildir...

Şuanda böle olan varmı beyler hesabı ?

Yeni aya kecdiyine gore ola bilir, duzelir 1-2 gune, bende de durum ayni

Şu awasomenesi de bi anlayamadık arkadaş ne kazanç gösteriyor ne ödeme yapıyor ama herkes tercih ediyor.

Hata en kisa zamanda duzeltilir bklemekten bask a care yok

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

durum suanda genel sanirim
bende de ayni 28 den bu yana kazanc yoktu bguun baktim ayin 30 yansimiz sadece
ben bu durumu daha once 2-3 kez yasadim sonra biri geliyor sonra hepsi bazende once bu sekilde biri geliyor sonra hepsi.

Youtube cilve yapiyor

---------- Mesaj saat 13:12:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:10:18 civarında gönderildi. ----------

Geç ETC'ye rahatlaa :D

[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] dedigi gibi network ile alakali birsey degil.

ortada sorun yada kayip yok youtubeden kaynakli gecikme var bu yuzden suan ayni sorun benim agimdaki kisilerde de var.

Bu arada tavsiyen icin tesekkur ederim :) tabi isin diger tarafindan bakarsak bu yorum sevindirici :)

Dün bende buna benzer bir şey sormuştum. Bu partner firmayla alakalı değil sanırım. Diğer kanallarda da aynı problem var bende..

Partnerle ne alakası varki bu durumun? Normal kanalınıza bakın onda da aynı dururm var.
Youtube daki analystic kısmını partner size yansıtmıyor Youtube un kendisi yansıtıyor.
Para kazanma kısmında gördüğünüz kazançları networklerle ilişkilendirmeyin.
Anlayacağınız sorun youtube da daha önce birçok defa da oldu verilerin geçikmesi, bir iki günlük aynı bu şekilde geç yansıması.
Özellikle tecrubeli arkadaşların bunu bilmemesi beni şaşırttı.

Partnerle ne alakası varki bu durumun? Normal kanalınıza bakın onda da aynı dururm var.
Youtube daki analystic kısmını partner size yansıtmıyor Youtube un kendisi yansıtıyor.
Para kazanma kısmında gördüğünüz kazançları networklerle ilişkilendirmeyin.
Anlayacağınız sorun youtube da daha önce birçok defa da oldu verilerin geçikmesi, bir iki günlük aynı bu şekilde geç yansıması.
Özellikle tecrubeli arkadaşların bunu bilmemesi beni şaşırttı.

sevgili hocam benı şuanda 1 kanalım var oda partner normal kanlalrda nasıl diye hiç aklımada gelmedi ama gelse bile kanalım yok yani ...saygılar

sevgili hocam benı şuanda 1 kanalım var oda partner normal kanlalrda nasıl diye hiç aklımada gelmedi ama gelse bile kanalım yok yani ...saygılar

benim de aklıma sadece bir kanalınız olabileceği gelmedi hocam :) saygılar bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri