aknur
Yasaklanmış
arkadaşlar 2 hafta önce içerisinde 850 tl kesinleşmiş kazanç bulunan kanalım flaglanma yüzünden kapatıldı. kanalda 1 telif çok önceden gelmiş olmasına rağmen awe kanalı partnerden çıkarmamıştı. ardından sıkı çalışıp bu miktarı kasmıştım lakin flagdan kapatılınca kara kara düşünmeler başladı. youtube erişiminin engellenmesinin ardından awe network erişimi de 2 gün sonra garip bi hal aldı. kanal kapatıldıktan sonra sitelerinden erişim sağlayıp izlenimi vs görebildiğim board tamamen gitti ve yerine yeni bi form çıkmaya başladı. isimler de garip garip isimler oldu, kenneth, beth, tiffany vs. eskiden kanal adım yazan yerde bu isimler çıkıyordu artık. sonrasında merak edip ismin sol tarafında community kısmına tıklayarak öylesine ilerliyodum butonlarda. ardından bi butona daha tıklayınca ufak bi giriş formu çıktı. isimde yukarda yazan " keneth " , gmail adresi kısmında " [email protected] " user name kısmında ise yine " kenneth " adı vardı. isimleri geçtim, benim adıma saçma sapan bi gmail tanımlamış olmaları kafamı çok karıştırdı. bu adamlar neyi amaçlıyor arkadaşlar? ne demek sen bi başkası adına kafana göre gmail tanımlıyorsun? ayrıca isim ve username kısımları değiştirilebilir konumdayken gmail kısmında engelleme mevcut.
buyrun bu da ss : http://imgim.com/6451incit3110032.png
özet geçecek olursak.
flagdan kapatılan kanalım 2 gün sonra aweye de giriş yapamadı. karşıma yersiz bi form çıktı, doldurunca da tekrar o forma dönüş yapıyor. yukardaki saçma adın yan kısmında community bölümüne geçiş yapıp butonlarda gezerken benim adıma kendi kafalarına göre gmail tanımladıklarını gördüm. bunun ne olduğu hakkında bilgi edinmek istiyorum.
edit. ayrıca arkadaşlar, ödeme alıp alamayacağım konusunda da fikir sunarsanız sevinirim. bunların ceplerine mi kaldı param?
not. maillerime en ufak mesaj atmadılar, ne uyarı amaçlı ne ödeme yapılmayacak diye ne de ödeme yapılacağına dair.
edit2. create account butonuna basınca " bazı şeyler yanlış gitti, bu isim ya da gmail zaten kayıtlı " uyarısı veriyor. yine kendileriyle çelişiyorlar zira bu isim ve gmail kayıtlıysa neden yanlarında yeşil tik işareti bulunuyor?
awe pişmanlıktır arkadaşlar. söylerlerdi inanmazdım, şimdi gözlerimle görüyorum. asla aweyi seçmeyin.
buyrun bu da ss : http://imgim.com/6451incit3110032.png
özet geçecek olursak.
flagdan kapatılan kanalım 2 gün sonra aweye de giriş yapamadı. karşıma yersiz bi form çıktı, doldurunca da tekrar o forma dönüş yapıyor. yukardaki saçma adın yan kısmında community bölümüne geçiş yapıp butonlarda gezerken benim adıma kendi kafalarına göre gmail tanımladıklarını gördüm. bunun ne olduğu hakkında bilgi edinmek istiyorum.
edit. ayrıca arkadaşlar, ödeme alıp alamayacağım konusunda da fikir sunarsanız sevinirim. bunların ceplerine mi kaldı param?
not. maillerime en ufak mesaj atmadılar, ne uyarı amaçlı ne ödeme yapılmayacak diye ne de ödeme yapılacağına dair.
edit2. create account butonuna basınca " bazı şeyler yanlış gitti, bu isim ya da gmail zaten kayıtlı " uyarısı veriyor. yine kendileriyle çelişiyorlar zira bu isim ve gmail kayıtlıysa neden yanlarında yeşil tik işareti bulunuyor?
awe pişmanlıktır arkadaşlar. söylerlerdi inanmazdım, şimdi gözlerimle görüyorum. asla aweyi seçmeyin.