Awesomeness kanal çıkarma

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
merhabalar geçen arkadaşın birinden 1k abonesi var die boş kanal aldık Quiz die aldık malesef Awesomeness imiş arkadaş
kanalı geri almak istemiyor boş olan kanalı neymiş kanalı gördün artık kopyalarsın falan dior Quize sokmak için bağlantıyı
kaldırma isteği attım malesef hala dönüş yok elimizden para çıktı ama elimizde adam akıllı kanal yok kanalın daha evvelki
maillerine baktım sürekli gelen mailler Awesomeness kaldırma isteklerini iptal etmiş nasıl ben çıkaracam bu partnerden arkadaşlar

Son düzenleme:
Malesef onlar atmadıkça çıkarmanın bir yöntemi yok .

bi arada awesomeness kaldırma talebi gönderdiğim 10 kanalı reddetmeyip partnerlikten atmıştı.

ondan sonra 5 6 kanal için tekrar başvurdum bu sefer kabul etmediler. 6 7 tane zendesk hesabımı kapattılar ama hala kanalları atmadılar sözleşmelerin bitmesini bekliyorum.

şikayet konusu açmalısın mağdur olmuşsun

hocam dünde kendisine dedim eğerki awe beni partnerden atmassa paramı iade yaparsın mlsf kabul etmiyor bekleyecem awe den atılmasa kanal iadesini yaparım 2 bucuk yıldır burda aktif üye bakacaz
bu kanalın Quizde olmadığını söleyince bana böle yazdı
satıcının dediği komik ( açıkçası aweye bağlı olduğunu bende şimdi hatırladım ) böle bi konuşma savunması olabilirmi ya

Son düzenleme:
hocam dünde kendisine dedim eğerki awe beni partnerden atmassa paramı iade yaparsın mlsf kabul etmiyor bekleyecem awe den atılmasa kanal iadesini yaparım 2 bucuk yıldır burda aktif üye bakacaz
bu kanalın Quizde olmadığını söleyince bana böle yazdı
satıcının dediği komik ( açıkçası aweye bağlı olduğunu bende şimdi hatırladım ) böle bi konuşma savunması olabilirmi ya

hocam awe atmaz. bu arkadaş sizi resmen kazıklamış

hocam awe atmaz. bu arkadaş sizi resmen kazıklamış

AwesomenessTV Network, ağlarından bağlantıyı kaldırma isteğinizi reddetti. sürekli böle mail gelmiş arkadaşa iyi niyet ile sölerim olmadı burda şikayet konusu aççam 5 bin mail satmış birisi artık mağdur etmez sanırım beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri