Awesomeness kazancı az değil mi ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Fressher

Yasaklanmış
22 Mart 4.3k Tahmini Kazanç 1.67$ :(

%90 20 dakika ve üzeri videolar

dizi yüklüyorum

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar kazancı nasıl arttırabilirim ?

Video ortası reklamların açıkmı hocam?

Son 5 gündür kazancım 100-150$ arası ;)

[MENTION=1599]Fressher[/MENTION] biraz sabır et kardeş istediğin kazanca ulaşırsın :)

Ben aweden 400k izlenime 614 dolar aldım bakalım parayı alacabilecezmi,2 telifim var.

[MENTION=1599]Fressher[/MENTION] biraz sabır et kardeş istediğin kazanca ulaşırsın :)

kardeşim böyle veriyorsa adsense e bağlamak daha avantajlı bence

bu arada bu video içi reklamlara baktım da kimi videoda çıkıyor kiminde çıkmıyor saçma sapan birşey oluyor.

Bu arada kazancın iyi Allah daha da arttırsın video içi reklamlarda zamanlamayı nasıl yapıyorsun bi videoda kaç reklam mesela 30dk lık video ne bilim 40 dk videoda biraz açar mısın konuyu.

Bu arada bu video içi reklamlarda 4 reklam için zaman aralığı seçtin 4 farklı reklam çıkması gerekmiyor mu yoksa onu youtube mu belirliyor aynı reklamda çıkabiliyor mu video boyunca ?

kardeşim böyle veriyorsa adsense e bağlamak daha avantajlı bence

bu arada bu video içi reklamlara baktım da kimi videoda çıkıyor kiminde çıkmıyor saçma sapan birşey oluyor.

2-3 gün içinde hepsinde çıkar dostum.. Ayrıca bunu nasıl adsenseye bağlıcan ki ünlem skıntısı var şuan :)

içeriğe göre değişiyor kısa ve kalitesi düşük videolar ise normal.

günlük 20 30 k hit aldığım kanal bazen 5 ile 10 arası bırakıyor.

6 aydır kanalım awe de videolar 1 saat üstü video ortası reklamlar açık RPM'de aynı içerige günde 180 alırken awe den 50 dahi alamıyorum. İzlenimer neredseyse aynı diyebilirim.

6 aydır kanalım awe de videolar 1 saat üstü video ortası reklamlar açık RPM'de aynı içerige günde 180 alırken awe den 50 dahi alamıyorum. İzlenimer neredseyse aynı diyebilirim.

hocam b.ktan bir firma o zaman nasıl çıkabilirim bu firmadan bağlantıyı kestim mi bitiyor mu işim direkt ?

Ben defalarca denedim çıkartmadılar. Kanal telif yerse çıkarsın ancak.

awe'nin verdiği para çok iyi hocam fakat ödeyecekmi birde o var :) ilkkez partnerine katıldım geçen ay şubatın parasını verirseler iyi o kanaldada 1 telif vardı.

Kanalımın birinde 1.058$ oldu 2 telifli şuan videoları gizledim ödeme bekliyorum.Umarım emeğimizin karşılığını alırız..Spamda olsa emek harcıyoruz :)

Kanalımın birinde 1.058$ oldu 2 telifli şuan videoları gizledim ödeme bekliyorum.Umarım emeğimizin karşılığını alırız..Spamda olsa emek harcıyoruz :)

Aynen bende 1 Hafta Önce bi Dizi Atmıştım geçen gün girdim 200-300k görüntü felan vardı. 435 dolar 1 de telif geldi dogan tv den sağolsun :D

Dziyi Attıgım Gibi girmedim Kanala O Günkü Dizilerden Sonra Video bile Atmadım :) Şuan Dizi Hala Duruyor. Kazandırdıgı Kadar Kazandırsın. Paypal Adresimi Dashboarda Yazdım. Verirse Teşekkür Eder Vermezse Şükrederiz :D

benim 5 k ya 55-60 dolar veriyo.uzun video ve yabancı dil dıyorum baska birsey demıyorum :D :D :D

hocam yüksek çözünürlükte mi yüklüyorsun 1080p falan ? HD mi yüklediklerin ne kadar uzun kaç dakika ortalama ayrıca çok iyi kazanıyorsun darısı herkese diyelim :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri