Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Video ortası reklamların açıkmı hocam?
Son 5 gündür kazancım 100-150$ arası![]()
[MENTION=1599]Fressher[/MENTION] biraz sabır et kardeş istediğin kazanca ulaşırsın![]()
kardeşim böyle veriyorsa adsense e bağlamak daha avantajlı bence
bu arada bu video içi reklamlara baktım da kimi videoda çıkıyor kiminde çıkmıyor saçma sapan birşey oluyor.
içeriğe göre değişiyor kısa ve kalitesi düşük videolar ise normal.
günlük 20 30 k hit aldığım kanal bazen 5 ile 10 arası bırakıyor.
kısa değil kardeşim 240p videolar 20 dk üstü videolar %90-95
6 aydır kanalım awe de videolar 1 saat üstü video ortası reklamlar açık RPM'de aynı içerige günde 180 alırken awe den 50 dahi alamıyorum. İzlenimer neredseyse aynı diyebilirim.
Awe candır ya 1 günde 490$ bıraktığını biliyorum![]()
22 Mart 4.3k Tahmini Kazanç 1.67$
%90 20 dakika ve üzeri videolar
dizi yüklüyorum
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar kazancı nasıl arttırabilirim ?
awe'nin verdiği para çok iyi hocam fakat ödeyecekmi birde o varilkkez partnerine katıldım geçen ay şubatın parasını verirseler iyi o kanaldada 1 telif vardı.
benim 5 k ya 55-60 dolar veriyo.uzun video ve yabancı dil dıyorum baska birsey demıyorum![]()
![]()
![]()
Kanalımın birinde 1.058$ oldu 2 telifli şuan videoları gizledim ödeme bekliyorum.Umarım emeğimizin karşılığını alırız..Spamda olsa emek harcıyoruz![]()
benim 5 k ya 55-60 dolar veriyo.uzun video ve yabancı dil dıyorum baska birsey demıyorum![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.