Murat Sarıkaya
Yasaklanmış
Az önce bakıyordum sayfayı yeniledim aboneler görünmeye basladıı yardım lütfennn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az önce bakıyordum sayfayı yeniledim aboneler görünmeye basladıı yardım lütfennn
Genelde tek bir telif ile analytics bilgileri kaybolmaz, kanalda ayrıca bol miktarda 3.taraf eşleşen ve dünya genelinde bloke edilmiş video da olması gerekir. Bunların olmadığına eminmisiniz ?
Çünkü kazançların kapanması için ya en az iki adet telif, ya da bir telif ve bol miktarda 3.taraf eşleşen olması gerekir. Neler oluyor Youtube ve bu network'lara böyle ? RPM dışında kalan bir çok network kasım ödemelerini de yapmadı henüz.
Genelde tek bir telif ile analytics bilgileri kaybolmaz, kanalda ayrıca bol miktarda 3.taraf eşleşen ve dünya genelinde bloke edilmiş video da olması gerekir. Bunların olmadığına eminmisiniz ?
Çünkü kazançların kapanması için ya en az iki adet telif, ya da bir telif ve bol miktarda 3.taraf eşleşen olması gerekir. Neler oluyor Youtube ve bu network'lara böyle ? RPM dışında kalan bir çok network kasım ödemelerini de yapmadı henüz.
hocam benim 20 videodan 3-4 eşleşen maksimum bir adette dünya geneli vardr yada yoktur. kanalın içinde 1250 $ vardı gitti resmen.
partnerde dunya genelı vıdeoları nasıl gorebılırız ki hocam?
Geçmiş olsun.. ama hemen gitti diye üzülme bakalım, kanalın sadece bundan sonrası için para kazanmaya kapatılmış. Network'ler böyle durumlarda eski kesinleşen kazançları ödüyorlar, inşallah sen de alırsın sevgili kardeşim
Video Yöneticisi sayfasında sol tarafta kalan menülerde ''Telif Bildirimleri' sekmesini tıklarsan orada 'Dünya Genelin''e bloke edilmiş veya 3.taraf eşleşen yiyen videolarını görebilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.