Awesomeness Kazançlar gittiiii !!!

Murat Sarıkaya

Yasaklanmış
Az önce bakıyordum sayfayı yeniledim aboneler görünmeye basladıı yardım lütfennn

KZ2v00.png

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan abi neler oluyor 3 kişide daha var bu durum bilgin varmı abi

Bu olay adsendeki para kazanma olayının partnerdeki karşılığı geçmiş olsun.

Ben çıkma isteği yollayip çikmiştim.Adsenseden bagli olarak devam etti kazanci alamadim.

benim bir telif olan kanalım aynısını yaşadı hocam 6bin abone vardı 1250 dolar vardı içinde şimdi yok . ödemeyecekleri kanallara yapıyorlar bence . diğer yandan hiç telif almamış kanalımda bir sıkıntı yok şu an

xGb6L7.png

---------- Mesaj saat 02:04:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:03:49 civarında gönderildi. ----------

çıkarıp tekrar bağladılar

Az önce bakıyordum sayfayı yeniledim aboneler görünmeye basladıı yardım lütfennn

Genelde tek bir telif ile analytics bilgileri kaybolmaz, kanalda ayrıca bol miktarda 3.taraf eşleşen ve dünya genelinde bloke edilmiş video da olması gerekir. Bunların olmadığına eminmisiniz ?

Çünkü kazançların kapanması için ya en az iki adet telif, ya da bir telif ve bol miktarda 3.taraf eşleşen olması gerekir. Neler oluyor Youtube ve bu network'lara böyle ? RPM dışında kalan bir çok network kasım ödemelerini de yapmadı henüz.

Genelde tek bir telif ile analytics bilgileri kaybolmaz, kanalda ayrıca bol miktarda 3.taraf eşleşen ve dünya genelinde bloke edilmiş video da olması gerekir. Bunların olmadığına eminmisiniz ?

Çünkü kazançların kapanması için ya en az iki adet telif, ya da bir telif ve bol miktarda 3.taraf eşleşen olması gerekir. Neler oluyor Youtube ve bu network'lara böyle ? RPM dışında kalan bir çok network kasım ödemelerini de yapmadı henüz.

hocam 1 ihtar vardı yalnızca 3. taraf yada benzeri şey yoktu! ve telifi atan kişide bugün çekti ne zman kalkar

partnerde dunya genelı vıdeoları nasıl gorebılırız ki hocam?

hocam benim 20 videodan 3-4 eşleşen maksimum bir adette dünya geneli vardr yada yoktur. kanalın içinde 1250 $ vardı gitti resmen.

bendede 2 tane 3.taraf videosu var o kadar.bendede aynı durum söz konusu.

Tek telif , bir tane eşleşen yok, video sayısı sınırlı.
Benimde uçtu kazançlar, geçmiş olsun.
Adsense olsaydım almıştım bir miktar para.

benim telifi kaldırmıştı daha duruyordu ne zaman kalkar arkadaşlar

hocam benim 20 videodan 3-4 eşleşen maksimum bir adette dünya geneli vardr yada yoktur. kanalın içinde 1250 $ vardı gitti resmen.

Geçmiş olsun.. ama hemen gitti diye üzülme bakalım, kanalın sadece bundan sonrası için para kazanmaya kapatılmış. Network'ler böyle durumlarda eski kesinleşen kazançları ödüyorlar, inşallah sen de alırsın sevgili kardeşim

partnerde dunya genelı vıdeoları nasıl gorebılırız ki hocam?

Video Yöneticisi sayfasında sol tarafta kalan menülerde ''Telif Bildirimleri' sekmesini tıklarsan orada 'Dünya Genelin''e bloke edilmiş veya 3.taraf eşleşen yiyen videolarını görebilirsin.

Kq9g9R.png

kardeşim ben ne yapmam lazım telifi kaldırdılar aweye nerden bildirim atabilirim??

benim de telfli kanallarda gitmiş kazanma ksımı ama videolarda hala dolar var, bi işler çeviriyorlar...

Geçmiş olsun.. ama hemen gitti diye üzülme bakalım, kanalın sadece bundan sonrası için para kazanmaya kapatılmış. Network'ler böyle durumlarda eski kesinleşen kazançları ödüyorlar, inşallah sen de alırsın sevgili kardeşim

Video Yöneticisi sayfasında sol tarafta kalan menülerde ''Telif Bildirimleri' sekmesini tıklarsan orada 'Dünya Genelin''e bloke edilmiş veya 3.taraf eşleşen yiyen videolarını görebilirsin.

Usta adamlar açık açık açtığım bildirime ödemeyeceğiz demişler.. bu network kurmada iyi para varmış onu anladım. hiç etcekler.

para kazanma seceneklerinde soyle bir bolum eklemis awe Screenshot by Lightshot , bunlan alakasi olabilir mi? calisma yapiyorlar sanirim.

bakalim bir video da denedim sansimi content id icin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri