Awesomeness Kazandırmıyor Resmen

drexler

Yasaklanmış
arkadaşlar benzer bır konu açılmıştı ama resımlerle gösterım yoktu bılgıler de eksıkler vardı. ayrıca 2 3 gune kesın duzelır denmıstı sonucunda bir şey cıkmadı. bir haftadır kullanıyorum partnerı tam olarak verıler aşağıda anormal bir durum değil mi bu ? kaçırdığım bir nokta mı var yoksa ?

rlupq.jpg

rlupv.jpg

rlupy.jpg

kanallarım yuzde 99 yabancı hıt alıyor özellıkle amerıka merkezlı. 5 6 kanalımı baglamıstım hepsı bırbırınden kötü durumda su an

serkan abi deneyince ne güzel 3 dolar veriyor çoğu kişide öyle değil ama kullanmayı mı bilmiyorlar? bende awsemesa başvuru yapacaktım fakat korktum bu yazılanlardan sonra açıkcası

kazançlar bir türlü gözükmüyor Siz nereden kontrol ediyorsunuz?
Kazanclari youtube kanalinizdan analysticden gorebilirsiniz.

Yeni partner olanlarda bu istatistikler hemen yansimaz.Zaman alabilir.Ve ayrica her istatistik anlik yada guynluk yansimaz.Bazen ayni gun bazen 3-5 gun geriden gelir istatistikler.Ayrica bu awessonemesin bir dashboard u yokdur.Gecen ayki kazanciniz 140 dolar oldugunda bildirim yaparsiniz,onlarda size odeme formunu verirler ve 1 gun sonra odemenizi alirsiniz.

Memnun olmadiginiz butun awessome partnerli kanallariniza talibim.
Kardeşim merhaba nasılsın ? çok özlettin.. Açılan hangi konuda seni sorsam net bir cevap alamadım, bir yaramazlık yoktur inşallah ?

Kendi partner kanallarımız ile çok yoğun olmasak ben de Awesomeness partner kanalları almayı düşünürdüm :)

Kardeşim merhaba nasılsın ? çok özlettin.. Açılan hangi konuda seni sorsam net bir cevap alamadım, bir yaramazlık yoktur inşallah ?

Kendi partner kanallarımız ile çok yoğun olmasak ben de Awesomeness partner kanalları almayı düşünürdüm :)
Eyvallah ustadim iyim cok sukur.Biraz saglik problemleri biraz halsizlik ve asiri sicaklardan pek girmedim giremedim.Sukur su an iyim aynen devam ediyoruz.Sende iyisindir insallah.

İyi olmana çok sevindim sevgili Serkan.. Çok teşekkür ederim, ben de iyiyim, bildiğin yoğunluklar işte :)
Eyvallah ustadim,bu arada RPM denedim 2 aydir epeyde bi kazanc oldu form vs de doldurdum panelinde odemeler icin henuz donus yapmadilar odeme icin.Birsey yapmama gerek varmi sence ? Kazanc gecen ayin kesinlesmis kazanclari limiti vs fazlasi ilede asmis durumda yani.

Eyvallah ustadim,bu arada RPM denedim 2 aydir epeyde bi kazanc oldu form vs de doldurdum panelinde odemeler icin henuz donus yapmadilar odeme icin.Birsey yapmama gerek varmi sence ? Kazanc gecen ayin kesinlesmis kazanclari limiti vs fazlasi ilede asmis durumda yani.

Hayırlı olsun kardeşim sevindim buna.. Sen ödemelerle ilgili bilgileri verip, ödeme tercihlerini de yapmışsan başka işleme gerek yok. Paypal hesabına atarlar veya çek yazmışsan çekini gönderirler, RPM ödemeler konusunda saat gibi çalışıyor ama Awesomeness'te ondan biraz daha fazla para veriyor.

Bende rpm nin oranlardan çok memnunum hocam,bide kesintisi yüzde 30 olsa çok iyi olacak.Şimdi hatırlamıyorum ödeme bilgilerini sanırım kayıtta girmiştim Dashboard'a girdiğinde tax-payment kısmı var,ödeme bilgilerin sisteme girdiğinde orası APPROVED olarak gözüküyor.

Birde arkadaşlar en azından 1 ay geçmeden networkler hakkında fikir yürütmeyin,hemen oturmuyor sistem belki kanalın trafiğini değerlendiriyorlar bir süre ardından yüksek gelirli reklam veriyorlar emin değilim ama acele etmeyin 1 ay geçsin o zamanki kazanca göre değerlendirin derim.

Bende rpm nin oranlardan çok memnunum hocam,bide kesintisi yüzde 30 olsa çok iyi olacak.Şimdi hatırlamıyorum ödeme bilgilerini sanırım kayıtta girmiştim Dashboard'a girdiğinde tax-payment kısmı var,ödeme bilgilerin sisteme girdiğinde orası APPROVED olarak gözüküyor.

Birde arkadaşlar en azından 1 ay geçmeden networkler hakkında fikir yürütmeyin,hemen oturmuyor sistem belki kanalın trafiğini değerlendiriyorlar bir süre ardından yüksek gelirli reklam veriyorlar emin değilim ama acele etmeyin 1 ay geçsin o zamanki kazanca göre değerlendirin derim.

Network'ler 1000 gösterim başına ödeyecekleri paranın tespitinde sayısız kritere bakıyorlar. Kanalın hit'i, videoların kalitesi, güncelliği ve kopya video olup olmadığı, izlenme sayısı, abone sayısı, kategori, yorum ve beğeni sayısı gibi kriterler kanal sahibinin kazanacağı parada büyük etki gösteriyor. Öyle hemen ''150.000 izlenmeye neden 1,5 dolar vermişler'' diye kızmaya gerek yok. Herkes önce yukarıdaki kriterlere ne kadar uyduğuna baksın sonra durumu değerlendirsin. Adamlar kaliteli bir kanalın videosuna 2 dolardan 5 dolara kadar para ödüyor

---------- Mesaj saat 22:21:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:20:02 civarında gönderildi. ----------

Kingtube hocam simdi bu RPM networkden cek talep adsem Adsense ceki gibi bakude bozdura bilirmiyim ?

Bizim bildiğimiz kadarı ile ÇEK her ülkede aynı şekilde geçerlidir, ancak bazen masrafları yüksek olabiliyormuş. Siz yine de iyi araştırmadan karar vermeyin bence.

Simdi ben Adsense ceki ile bakuda odeme aliyorum dollar cek icin 1 % evro cek icin2 % kesinti yapiyor sormak istediyim sey RPM cekide ayni sekilde olacakmi yani bakude ceki veryorum 1 aya falan citybanka yolluyorlar sonra banka hesbaima yatiyor param budami ayni sekilde olucak her hangi bir bankaya yolluyacaklamir ya aninda bozulacakmi haberiniz varmi boyle bi durumdan hocam sizide cok yrodum kusura bakmayin

şimdi sonuç oalrak kesınlesmıs kazanclaarım tablolarda gösterdıgım mıdır yoksa ılerleyen gunlerde bır artıs söz konusu olacak mı ?

ayrıca hadı kanalım spam olsun en kalıtesız kategorı olsun vs vs bıze de bın gosterıme 2 3 5 vermesın de 1 versın o da yok resmen o kadaar konu acıldı kazanclar gösterıldı bızımkısının böyle olması anormal gelmıyor mu kımseye yanı ?

awesomeness de benimde 2 kanal bağlıydı ilk etapta mobil izlenim hariç 2k 3k 4 k diye hitler aldım tahmini kazancada orantılı yansıdı 2 dolar 3 dolar 4 dolar ne olduysa bundan sonra oldu 9 k hit 10 k hit aldım 5 dolar 3 dolar fln verdişler bin gösterime 1 dolar verseler bile 9 k hite 3-5 dolar vermeleri imkansız acaba sonradan bu durum düzeliyor mu bide analitik 2 gün geriden geliyordu oda normal.

---------- Mesaj saat 23:10:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:02:59 civarında gönderildi. ----------

şimdi sonuç oalrak kesınlesmıs kazanclaarım tablolarda gösterdıgım mıdır yoksa ılerleyen gunlerde bır artıs söz konusu olacak mı ?

ayrıca hadı kanalım spam olsun en kalıtesız kategorı olsun vs vs bıze de bın gosterıme 2 3 5 vermesın de 1 versın o da yok resmen o kadaar konu acıldı kazanclar gösterıldı bızımkısının böyle olması anormal gelmıyor mu kımseye yanı ?

Katılıyorum Aynı durumdan Muzdalibim!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri