K
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum Awesomesin Dashboardı Yokmu ?
Dostum Awesomesin Dashboardı Yokmu ?
Yanlış Yerden Bakıyosun
dashboard ne dostum
Turkce ıcerık mı?
arkadaşlar partner nedir neye para veirir neye vermez gibi bilgielri bilmiyorsuznu ve böle diyorsunuz senin izlenimlerin demekki mobil izlenim - mobil izlenime para vermez ayrıca kazançlar 2-3 gün geç yansır
kanalı satarsanız alırız
evt türkçe dizi haber falan serkan hoca türkçe hite 3$ küsür veriyor dedi bende geçtiydim direk sonuc bu
---------- Mesaj saat 16:44:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:35 civarında gönderildi. ----------
kanal satilmaz artık 4-5 gün içince kapanacak telifden
Turkce ıcerıge verıyor dıye yanlıs cıkmıstır agzından. Yabancı ıcerıkten oyle verdıgını bılıyorum ama...
Yanı serkan abi öyle demıs olsa bıle Turkce ıcerıkten 3 dolar alabılecegıne ınanmak hata bana göre. adsensede tbm 0.4'un ustune cıkmazken 8 katı fazla parayı partner sırketınden alabılecegınızı mı dusundunuz?
Aynı hesapta yabancı ıcerık yaparsam.. Benım tbm degerım 0.30 0.24 gunluk.. Bana awesomeness'ın bın gosterım basına 24 dolar vermesı gerekıyor?
200 bın ızlenım alsam gunde, 4800 dolar para yapıyor?
Ama adsense bana 200 bın'e 200 dolar verıor ortalama?
Yani kısacası, türkce ıcerık yaparsan sonucun bu olması cok normal.
Turkce ıcerıge verıyor dıye yanlıs cıkmıstır agzından. Yabancı ıcerıkten oyle verdıgını bılıyorum ama...
Yanı serkan abi öyle demıs olsa bıle Turkce ıcerıkten 3 dolar alabılecegıne ınanmak hata bana göre. adsensede tbm 0.4'un ustune cıkmazken 8 katı fazla parayı partner sırketınden alabılecegınızı mı dusundunuz?
Aynı hesapta yabancı ıcerık yaparsam.. Benım tbm degerım 0.30 0.24 gunluk.. Bana awesomeness'ın bın gosterım basına 24 dolar vermesı gerekıyor?
200 bın ızlenım alsam gunde, 4800 dolar para yapıyor?
Ama adsense bana 200 bın'e 200 dolar verıor ortalama?
Yani kısacası, türkce ıcerık yaparsan sonucun bu olması cok normal.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.