Awesomeness Ödeme İçin Gönderdiğim Mail'e Cevap

Alex DeLarge

Kayıtlı Üye
Şubat ayından beri haber kanalımdan ödeme alamıyordum kanalda 5k ya yakın kazanç birikti. 6 gün önce Awesomeness'e mail gönderdim. Ödememi alamadığım hakkında ne zaman ödemenin yapılacağını sordum.

Gelen cevap;
"
What is your channel name?

Per the contractual agreement that you signed when you joined our network, in order to be paid, you must reach a threshold of $145 (total revenue) so that we can pay your $100 (70%). That is because after we take our 30% share, there must be a minimum of $100 remaining that is payable to you. If the total payable amount to you is under $100, the balance will continue accruing and carrying over to the next month until it reaches $100.

We send payments via PayPal so double check that your account is in good standing and connected to a valid email address that you check regularly.
To update your PayPal account information, so that it is current in our system, visit: http://www.awesomenesstvnetwork.com and log in to the AwesomenessTV dashboard.
To check your estimated earnings, visit your YouTube Analytics at: http://www.youtube.com/analytics
Let us know if you have any other questions!

"

Kanalın ismini sormalarındaki amaç ne onu anlamadım zaten gönderdiğim mail kanalın maili. Ve kanaldaki videolar televizyon haberleri şimdi kanal ismini versem incelemede her hangi bir sorun olur mu? Videoları gizlemelimiyim? Yardımcı olabilir misiniz.

hocam ben aynı durumu yaşadım. kanal ismini yazdım gönderdim.bana şu kadar para alacaksınız diye bir mesaj daha attılar.Yanlız ödeyeceğiz dedikleri miktar kazancın 100 de 1'i kadardı.Ben de analytics raporlarını gönderdim bu işte bir terslik var dedim.Sizin ödeyeceğiniz ile benim analytics arasında dağlar var dedim.2 dk çekmedi partnerden attılar :D

hocam ben aynı durumu yaşadım. kanal ismini yazdım gönderdim.bana şu kadar para alacaksınız diye bir mesaj daha attılar.Yanlız ödeyeceğiz dedikleri miktar kazancın 100 de 1'i kadardı.Ben de analytics raporlarını gönderdim bu işte bir terslik var dedim.Sizin ödeyeceğiniz ile benim analytics arasında dağlar var dedim.2 dk çekmedi partnerden attılar :D

Haber kanalının hiti gayet yüksek her gün nerden bakılsa 50 ila 75 arası abone geliyor hocam partnerden atacaklarını sanmam ama kanalda tv programları bulunuyor incelemeye alıp ödemeyi yapmamalarından çekiniyorum. Videoları gizlesek oda ayrı dert.

hocam bende 30k abone 10m izlenim vardı direk şutladılar :D içeriğin senin değilse her türlü yol verirler.

hocam bende 30k abone 10m izlenim vardı direk şutladılar :D içeriğin senin değilse her türlü yol verirler.

hocam ben de mail atıyorum zendeksten ama takmıyorlar ne cevap veriyolar ne bi şey yapıyorlar. siz hangi yolla iletişim kuruyorsunuz bi mail adresleri var mı bunların benim de acil ulaşmam gerekiyor

noktasi virgülüne aynisi benim basima geldi aralik ocak subat mart ödenmedi zaten nisanda attilar artik nisanida ödemezler artik ticketlerede cevap alamiyorsun demi kardesim

Geçmiş olsun partnerler ile çalışırken illegal içeriklerden uzak durmak gerekiyor sonradan sıkıntı yaşamamak için. Çekindiğiniz videoları silmeniz hayrınıza olur.

benimde tüm kanallarımı telifli telifsiz hepsini attılar partnerlikten 2 gün önce işin garip tarafıda en az 3-4 k alacağım var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri