Awesomeness ödemem uçtu mu şimdi? Mail gelmiş onaylamadım

• Kullanıcı ilic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sanırım öyle, awe'ye mail at tekrar göndersinler. kabul etmeyi unuttum de.

para gelmıs sen çekmemıssın paypal bılgılendırmıs ceksene paranı ya da kabul etsene gıbısınden gır paypala çekımını ver yatmıs senın para neyı beklıyorsun kı

sanırım öyle, awe'ye mail at tekrar göndersinler. kabul etmeyi unuttum de.

Hocam nereye mail atayım peki?

para gelmıs sen çekmemıssın paypal bılgılendırmıs ceksene paranı ya da kabul etsene gıbısınden gır paypala çekımını ver yatmıs senın para neyı beklıyorsun kı

Tıklıyorum birşey çıkmıyor hocam paypalda. Bomboş şu anda.

bu ödeme geçen aymı geldi ?

Eylül ayında gelmiş. İlk olarak 22 Eylülde gelmiş hatta sonra 26 Eylülde bir daha gelmiş. Tıklamadım birşey yapmadım ben de

Son düzenleme:
paypaldan gelmiş mail , parayı geri gönder gibi bir şey mi seçtin? awe geri mi istiyor parayı anlamadım?

o değilde awe ne zaman para ödedi yahu? bize gelmedi hala?

bide herkes parayı kabul et gibisinden bir şey söylemiş alakası yok. Paypalda bu zaman kadar ödeme aldım hiç böyle bir şey olmadı..Ya awe geri istiyor parayı yada sen parayı geri iade et seçeneğine tıkladın yanlışlıkla onu iptal et varsa öyle bir şey.

Son düzenleme:
paypaldan gelmiş mail , parayı geri gönder gibi bir şey mi seçtin? awe geri mi istiyor parayı anlamadım?

o değilde awe ne zaman para ödedi yahu? bize gelmedi hala?

bide herkes parayı kabul et gibisinden bir şey söylemiş alakası yok. Paypalda bu zaman kadar ödeme aldım hiç böyle bir şey olmadı..Ya awe geri istiyor parayı yada sen parayı geri iade et seçeneğine tıkladın yanlışlıkla onu iptal et varsa öyle bir şey.

İstiyor mu bilmiyorum ama mailin devamı böyle resim olarak.
http://i.hizliresim.com/8E84MQ.png

Bu arada hiçbirşeye tıklamadım arkadaşlar sadece paranızı tahsil edine tıkladım.

kardeşim paypal adresin kayıtlımı awe dasboard da

Son düzenleme:
pardon denemişsin galiba. paypal ı aramanı tavsiye ederim.

paranızı şimdi tahsil edin seçeneği var bak ona tıklayıp bir denermisin ?

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

1.resimde alt tarafta.

Hocamona tıklıyorum Paypala yönlendiriyor. Giriş yapıyorum ana menüde kalıyor birşey gelmiyor.

Paypal hes abın teyitli mi hocam.galiba paypal maili die verdiginiz odeme gelen mail paypalinizda yok yada sildinz bu maili paypal hesabınıza ekleyip onaylayn

Paypal hes abın teyitli mi hocam.galiba paypal maili die verdiginiz odeme gelen mail paypalinizda yok yada sildinz bu maili paypal hesabınıza ekleyip onaylayn

Hocam şimdi kontol ettim onaylı değilmiş. Onayla dedim kredi kartı istedi on uda kendime ait kredi kartı olmayınca babamın kart numrasını girdim onayladım. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Şu anda gördüm hocam onay ve teyit ayrıymış. Teyit et dedim kod gönderdi galiba onu istiyor bizden. Babamın kart hesabına girip bulacağım o kodu galiba.

Son düzenleme:
Hocam paypali arayip sorun26 sinda mail gelmiş 28inde geri göndermişlerdir.Teyitsiz paypal adreslerinde bi aktarim limiti vardi ben parayi o sebeble alamadiginizi tahmin ediyorum

büyük ihtimalle ödeme tekrar gelecek çünkü ödeme 3 4 kere gelip gitmiş arasıra mailinize bakın :)

attığımız maile cevap gelmeyebilir ama siz yinede günü gününe mailinizi kontrol edin ödeme büyük ihtimalle tekrar gelecek.

Hocam paypali arayip sorun26 sinda mail gelmiş 28inde geri göndermişlerdir.Teyitsiz paypal adreslerinde bi aktarim limiti vardi ben parayi o sebeble alamadiginizi tahmin ediyorum

Anladım hocam mail attık paypala bakalım duruma göre telefonla da irtibat sağlarız inşallah.

---------- Spam Engelliyici 20:43 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

büyük ihtimalle ödeme tekrar gelecek çünkü ödeme 3 4 kere gelip gitmiş arasıra mailinize bakın :)

attığımız maile cevap gelmeyebilir ama siz yinede günü gününe mailinizi kontrol edin ödeme büyük ihtimalle tekrar gelecek.

Hocam çok teşekkür ederim ya inşallah gelir. :)

özelden tw ver hocam yardımcı olayım.

Hocam Yumi hocam yardımcı oldu, çok teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri