Awesomeness paramizi vermeyecek((((

Samuray683

Yasaklanmış
Arkadaslar ne bekliyoruz? Adamlar paramizin ustune oturdular. Vaxt belirtelim ayni anda nereye lazimsa orayada sikayet edelim! Bir bu konuda bilgisi olan varmi? nereye sikayet yapalim ? Bilgisi olan varsa hadi arkadaslar Turkculuyumuzu gosterelim bi gorsunlerki Turklere para atmak ne demekdir. Hepimiz bir olalim birlikde hucuma kecelim HADI BUTUN TURK KARDESLERI SESIME SES VERIN!

[/COLOR]Valla yazmayayım dedim ama duramadım. İlk olarak kesinlikle ama kesinlikle Türkçemizi doğru kullanma hakkında bir yardım al.

Zaten kimse seni ipleyipte şuraya yazdıklarınla hareket etmez bunuda unutma.

belkide google onlara vermediki parayı o size versin bence bazı kanalların parasını google ödemedei 90 bin kanalı olan bi ağ ne demek ya ödemedi hadi ödemesin günde 1 m dolar kazanıyordur o şirket batar paraları ödemezse

bu Awesomeness sonu karanlık çok kişinin canı yanacak gibi.

aman kardesim dur. Ben bir ara bu firmanin sonu karanlik iyi gormuyroum dedigimde nerdeyse ipe gotureceklerdi :D aman dikkat et.

Sonra birileri gelir sen bu firmayi yok etmek mi istiyorsun, sen bahanae uyduruyorsun, senin amacin baska gibi elestirilere magruz kalirsin.

aman kardesim dur. Ben bir ara bu firmanin sonu karanlik iyi gormuyroum dedigimde nerdeyse ipe gotureceklerdi :D aman dikkat et.

Sonra birileri gelir sen bu firmayi yok etmek mi istiyorsun, sen bahanae uyduruyorsun, senin amacin baska gibi elestirilere magruz kalirsin.

Sonra gelipte bana alıntı yapma deme, benle ilgil bişey yazma uğraşma benle!

bu dizi-fragman-maç işlerini normal adsenseye bağlı kanalarda yapmak mümkün değil.diğerleri de özgün kanal diye tutturmuş gidiyor...ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ama bu kanallar için mecburen awe başvurusu yapıyorum.

[/COLOR]Valla yazmayayım dedim ama duramadım. İlk olarak kesinlikle ama kesinlikle Türkçemizi doğru kullanma hakkında bir yardım al.

Konu açan arkadaşa yazdıysanız hatırlatırım ki o bir Türkiye vatandaşı değil ve Türkiye Türkçesini bu kadar biliyorsa, burada bulunuyorsa teşekkür etmek lazım.

Sonra gelipte bana alıntı yapma deme, benle ilgil bişey yazma uğraşma benle!

:D:D:D

Ben senin nikini adini yazmadim niye ustune alindin ?
Bugune kadar bir cok awesoemenss konusu altinda yorumunu gormuyroum senin nerdeyse hepsini okuyroum ben ama yorum yapmiyorum fakat bugun dayanamadim cun ki arkadasda benim dedigim kelimenin aynisini demis ve onu uyarmak istedim bana dedigini onada desene.!

birde yazimi tekrar oku, senin nikin yada adin gecmiyor.!

Awsems mi? he güldürmeyin beni.

Adamlar tezgahi kurmuslar kimseye para ne yok haydi dagilin. Ara sira ödeme yapiyorlar, ödeme alanlar ben aldim para mi diye reklamlarini yapiyor ve tonla yeni aga kaltilanlar oluyor.

Sistem böyle isliyor...

:D:D:D

Ben senin nikini adini yazmadim niye ustune alindin ?
Bugune kadar bir cok awesoemenss konusu altinda yorumunu gormuyroum senin nerdeyse hepsini okuyroum ben ama yorum yapmiyorum fakat bugun dayanamadim cun ki arkadasda benim dedigim kelimenin aynisini demis ve onu uyarmak istedim bana dedigini onada desene.!

birde yazimi tekrar oku, senin nikin yada adin gecmiyor.!

Direk beni kastederk yazdığın için nikimi yazmana gerke yok zaten bana yazmışsın resmen.

Üşendiğmden yazmıyorum 50 kere aynı şeyi sorup duruyorlar niye cevap vereyim eski konulara baksın bulsunlar.

Awesomness den ödeme aldığın gün çok güzel açıklamalar yapmıştın artık sen savunabilirsin arkadaşa nekadar güzel ödeme yaptığıyla ilgili.

Uğraşma benle şu klavyenin tuşlarına basmaya ayırdığm vakit boşa gidiyor.

Adamlar tezgahi kurmuslar kimseye para ne yok haydi dagilin. Ara sira ödeme yapiyorlar, ödeme alanlar ben aldim para mi diye reklamlarini yapiyor ve tonla yeni aga kaltilanlar oluyor.

Sistem böyle isliyor...

google da buna izin veriyor :cool: Güldürmeyin ya :D

Kardesim yazdiklarinin konuya ne elakesi var? benim yazdiklarimi okuyubda anliyorsan buna ihtiyac yoxdur! Ben azeriyim Turkcede ola bilir nerdese yanlis yazarim. bu normal her halde! Kesinlikle benim bir dil oyrenmeme regben bana yol gosterdigine gel bir olalim paramizi alalim!

google da buna izin veriyor :cool: Güldürmeyin ya :D

Bence partnerin fazlada suçu yoktur. Son 1ayda ödemeler ödenmeye başladı. Sebebi ytnin bu güncellemeleri ve bazı kanalların parasını ödememesi oldu. İnanmıyorumki netvork paramızın üstüne yatsın. Ben heray ödeme aldım. Geçen ay değil bu ay yine alacağım ödeme günü var daha.

Sistem böyle isliyor...

Benim düşüncemde bu yönde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri