O sorun sadece awesomensee mi vurmus ?
hem burda youtubede sorun var duzelir gibi birsey demiyor, odemeyle ilgili birseyler yazmis.
eger diyor %30 kesintisden sonra 100 dolar esigin egeldiysen diyor odemen gerceklesir ekim ayi icinde gecmissen eylul sonu odenir diyor. eger odenmediyse youtube maillerinizi kontrol edin gibi birseyler sacmalamislar iste tam anlamadim ama su bir gercek ki para kazanma kisminin kaybi ile alakali bir yazi degil.
ayrica 2 gundur bende de var o sorun... bu network firmasini duydugum gunden beri pek sevmedim, forumda ovenler var ama ben pek tutmadim..
bos kanali ile kabul ediyor sart denen hic birsey yok, kazanci guzel. nerde cokluk ordaB... derler. Bu network firmasinin sonu yok hadi hayirlisi.
denemek icin bir hesap actim 22 - 27 gun gibi odeme esigini gecti, sonra haftada bir vide yukledim 2 haftada 500 dolara yaklasti 2 gun once kaybolmus
ilk basvurdugumda 4 gun gorunmedi bu tahmini kazanclar

durttuk ne yapiyorsunuz acin sunlari diye ayni gun icinde geldi.. odeme esgine geldik sesleri cikmadi durrtuk nezaman vereceksiniz dedik sesleri cikmadi simdi de tahmini kazanclar gitmis... durmadan bunlara birseyler yazmaniz gerekiyor isin garip tarafi bukadar iletisim kurma zorunlulugumuz olmasin aragmen rahat bir iletisim yoluda yok...
bir konuya birsey yaziyorsun butun dunya goruyor
cabuk kabule diyor diye aldaniyorsnuz ama bence secilecek network degil