Awesomeness Partnerliğe İlk Adımım ve Sorularım

Alex

Kayıtlı Üye
Başvuru Kolaymış: Awesomeness TV Music Pool burdan yapabilir isteyen.

Başvuru sonrası yt paneline awesomeness davetiyesi geliyormuş veya maile, kabul edilme en geç 3 hafta sürüyormuş ama genelde hızlı onaylıyorlar sanırım.

Her türlü kanalı kabul ediyorlar, çok kriter aramıyorlarmış.

143 dolar barajını aşmak lazım ödeme alabilmek için.

Soru 1) 143 dolar olduğunda maili nereye atacağız? Ayrıca maili ingilizce yazmamız gerekiyor değil mi? Ödemeyi sadece Paypal'a mı yapıyorlar?

Soru 2) Kazancı Analitytics ten takip edeceğiz, TOTAL ESTIMATED EARNINGS bölümüne mi bakacağız? Kendi Adsense imize bağlı bir kanalın Analitytics tutarı ile Partner kanalımızın Analitytics tutarı farklı olur değil mi? Yani izlenim ücretini Parnerlik şirketi mi yansıtıyor Analitytics'e? Partner olmayan Normal bir kanalımızda izlenim ücreti Analitytics e yansımıyor değil mi?

Soru 3) Uzun videolar Partner kazancını düşürür mü arttırır mı? Avantajmıdır? Dezavantaj mı uzun videolar ? Awesomeness Türkçe içeriğe 1k izlenime ortalama kaç dolar verir tahminen? ve yabancı 1k izlenime ne kadar?

aklıma takıldıkça yeni sorularımı sorucam arkadaşlar, Partnerliğe ilk kez giriş yapıyorum hayırlısıyla.

Alex senin gibi youtube konusunda deneyimli bir kullanıcının sordu soruya bak:D

son bir hafta da 2 kanalımı awsome, 1 kanalımıda zoomtv ye bağladım. Haydı hayırlısı.

hayırlı olsun ama Keşke bağlamasaydın be üstad.Forumda bu partnerlik kanallarından yüksek kazanç elde edenler var onlara bir danış derim muhtemelen ilk haftalarda kazancından hiç memnun olmayacaksın

awesomeness'da kazancın tam yerine oturması için 4 hafta bir zamana ihtiyac varmış [MENTION=2236]severall[/MENTION]

awesomeness'da kazancın tam yerine oturması için 4 hafta bir zamana ihtiyac varmış [MENTION=2236]severall[/MENTION]

Yok hocam benim iş yerindeki pcden özenle çalıştıgım kanalımın 1.5 ayı geçti 1k ya 45 cent ortamalası var.Bu partnerlik çeşitli taktikler var birkaç arkadaşla görüştüm 1kya 6 dolar alanlar hemde mobil izlenimleri düştüğünde 600 izlenime 6 dolar oluyor.Fakat bir türlü öğrenedim şöyle kaliteli özgün videolar bulmaya çalışıyorum izlenim fevkalede iyi ama ücrette tık yok.Şu an 148 dolar birikti 200 dolar biriktirip parayı çekiceğim sonrasında bırakıcağım kanalı

[MENTION=2236]severall[/MENTION]

Bunu iyi demedin valla. Çok iyi bir kanalımı o networka bağladım.

[MENTION=2236]severall[/MENTION]

Bunu iyi demedin valla. Çok iyi bir kanalımı o networka bağladım.

Şu an 1kya ne kadar verdiği gözüküyor ? Yani 1kya 1,5 dolar ve üstüyse bence iyi ama %40 kesinti herşeyi mahvediyor ben o kanalla zaten adsensede 1kya 1 doları geçiyordum, ama dediğimi çok kazananlarda var belki tutturursun

Şu an 1kya ne kadar verdiği gözüküyor ? Yani 1kya 1,5 dolar ve üstüyse bence iyi ama %40 kesinti herşeyi mahvediyor ben o kanalla zaten adsensede 1kya 1 doları geçiyordum, ama dediğimi çok kazananlarda var belki tutturursun

Awsome %30 kesinti yapıyor. 1k ya şuan 1.10 gibi birşeyler veiryor benim kanala.

Tamamen özgün ve izleme süresi ortalama 2 dakika olan günlük 3-4 k izlenimli kanal 3 doları geçemiyor kardeşim. Bu partnerlik ya adam kazıklıyor yada adam seçiyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri