Awesomeness Tahmini Kazanç Problemi

atsats2

Kayıtlı Üye
Arkadaslar biliyosunuz Awesomeness 2 gün geriden sayıyo ancak son 4 gündür izlenme var ancak tahmini kazanc 0 dolar olarak gozukuyo genel bir problem mi var yoksa para kazanmamda bi problem mi olustu.olustuysa Awesomeness'a nasıl bir mail atayım?
Resim son 4 günün istatiğidir

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

bir iki hafta önce baktım kazanç 70 dolar yazıyordu sonra bir iki gün önce baktım 50 ye düşmüş anlamadım gitti. ayrıca dediğin gibi kaç gündür kazanç yok.

bir iki hafta önce baktım kazanç 70 dolar yazıyordu sonra bir iki gün önce baktım 50 ye düşmüş anlamadım gitti. ayrıca dediğin gibi kaç gündür kazanç yok.

o dediğin olay bana da oldu briden fırladı kazanc sonrasında anıden baya bir dustu

27 Ekimden bu güne kadar olan kazançlar eklenmedi henüz. tahmini kazançlara girip tarihe ıklayın bakabilirsiniz birde görüntülenmeye girip tarihe tıklayın orası 31 ekimde kalmış. ne kadar kazandığınızı az buçuk tahmin edebilirsiniz.

[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] arkadaşımız açıklamış 27 ekim'den 31 ekim'e kadar yok

Şuanda geçen aya ait tam kazançlar gözükmekte. Bu partnerle alakalı sorun değil. Tüm hesaplarda böyle. Bu ay sadece 1 ekim kazancı gözüküyor..

Ayın 3'üne kadar geldi bende, 3ü gözükmüyor doğrumu ?

Bir allahın günü şu awasomeness ile ilgili pozitif bi konu açılsın dişimi kıracam ya.

aslında hiç bi sorun yok sadece biz biraz aceleciyiz......acele etmicekmişiz arkadaşlar bu geç yansımalar wae ile ilgili bişi değil yt ile alakalı ...

Arkadaşlar, 3üne kadar geldi dedim bi zahmet bakıverin 3ü de geelmişmi bende yok ?

Bu awasomeness'e bi kaç kanal geçirmek istiyorum önerir misin?

adsneseden daha karlı bana göre ama geliştirmeniz lazım kendnizi ilk zmanalar kaznamassınız felan ben karışmam yani sıkılmıcaksın 1 ay sabredecn kaznamaya başladığını görğürüsün ama günlük 10-20 K felan görüntülenmn yoksa girme boşver

Bana 300 izlenime 1.5$ verdi normalmi?

adsneseden daha karlı bana göre ama geliştirmeniz lazım kendnizi ilk zmanalar kaznamassınız felan ben karışmam yani sıkılmıcaksın 1 ay sabredecn kaznamaya başladığını görğürüsün ama günlük 10-20 K felan görüntülenmn yoksa girme boşver

Günlük 10-20k alırız sıkıntı yokta ödeme yapmıyormuş galiba pp'da yok bende.O yüzden kararsızım.3 ay oldu adsense'den tek kuruş alamadık varsın awasomeness de biriktirsin ama er geç ödesin yeter ki içerde paramız kalmasın :D

Valla ben bu ay çatır çatır paralarını alanlara şahit olduktan sonra ne kadar ilgisizde olsalar önümüzde ki ay tüm kanallarımı bu partnere geçirmeyi düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri