Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kacirdigin olay su ustad,sabirsiziz,aceleciyiz,istiyoruzki aninda gunluk hemen ne gosterim aldiysak o gun o gosterimin kazancini canli canli gorelim istiyoruz.Bu is boyle olmuyor malesef keske olsa.Ayrica aldigin gosterimin kazanci henuz yansimamis bilmiyorum kac gunluk partner kanal yada kac gunluk istatistigin ama bence gordugume gore 12 agustosdan bugune aldigin bu izlenimin kazanci 2 gunde yansimaz,yansimasi imkansiz.kaçırdığım bi olay mı var?
bu arada reklam performasnında
Oynatmaya Göre BBGM : 3.71 usd
Kacirdigin olay su ustad,sabirsiziz,aceleciyiz,istiyoruzki aninda gunluk hemen ne gosterim aldiysak o gun o gosterimin kazancini canli canli gorelim istiyoruz.Bu is boyle olmuyor malesef keske olsa.Ayrica aldigin gosterimin kazanci henuz yansimamis bilmiyorum kac gunluk partner kanal yada kac gunluk istatistigin ama bence gordugume gore 12 agustosdan bugune aldigin bu izlenimin kazanci 2 gunde yansimaz,yansimasi imkansiz.
Awessonomes mi bana gore ??? 100 uzerinden 100 luk bir network bazi eksikleri olsada.Once sabir ustad gerisi bak gelecek hatta bu konuyu actigina bile pisman olacaksin.Ayrica sunuda demeden gecemùiycem,egerki aldigin izlenim Mobil izlenimse cok normal ama mobil izlenim degilse bekle 3-5 gun bak nasil 3.71 usd den bu izlenimin yansiyacak kazancina..
saygilar

ben rpm kullanıyorum ama awesome da sanırım 100 dolar minimum ödeme,yüzde 30 komisyon olduğu için en az 143 dolar civarı toplamak gerekiyor ödeme almak için.Mesela ağustosta kazandığın para eylül sonu-ekim başı yatar paypal hesabına,adsense ödemeleri gibi.
partner de de adsensede olduğu gibi ayın belirli bi gününde kazançlar kesinleşiyomu arkadaşlar nasıl oluyor birisi anlatabilir mi ?
Cevapları okudun mu? bi oku ondan sonra bu soruyu yönelt hemen cevabının bir üzerine bakarsan ben partner sistemi hakkında cevap vermişim, Adsense tahmini kazancın sürekli görünmüyor sen kendin tıklanma basına verilen ücretle tıklarını carpıp tahmini yaklasık buluyorsun. analitikte ise 2 gün gibi geriden geliyor adsensede parnerde ise şirketlere göre değişiyor hesap kitap işi daha koplex ancak daha sade adamlar bin gösterim ücreti tıklama basına ücreti homojen hesaplıyıp sana bir birim fiyat veriyorlar bu hesapların her üye için yapılması elkbette baya zaman almakta oldugu için tahmini kazanclar geç yansıyor.
Kazancın tam yansıması 3-4 günü buluyor hacipeki paypaldan farklı ödeme yöntemi varmi? birde 3-4 gün oldu netvork işi. bu normalmi?
bu gün kazanç görülde hep 0 di
![]()
Öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığın için .
Tamam da bu tavırının sebebi nedir belki dalgın bi günümdeyim belki çok işim var konunun hepsini okuyamamış olamazmıyım .
Her şeye konu mu açmak gerekiyor partnerlik konusu nu gördüm altına sordum ne var bunda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.