Awesomeness tecrübem

km48499

Yasaklanmış
12 Ağustos
Video Gösterimi : 13107 izletme
Tahmini Video Seyredilme Süresi : 8136 dakika
Tahmini Kazanç : 1.14 USD
% 80 amerikan ziyaretçisi

Awesomeness partner denilen olay budur !
2 yıl sürecek bu saçmalık

bu networkten başka bir networke geçiş için illa 2 yıl şart mı?

kaçırdığım bi olay mı var?

bu arada reklam performasnında
Oynatmaya Göre BBGM : 3.71 usd

kaçırdığım bi olay mı var?

bu arada reklam performasnında
Oynatmaya Göre BBGM : 3.71 usd
Kacirdigin olay su ustad,sabirsiziz,aceleciyiz,istiyoruzki aninda gunluk hemen ne gosterim aldiysak o gun o gosterimin kazancini canli canli gorelim istiyoruz.Bu is boyle olmuyor malesef keske olsa.Ayrica aldigin gosterimin kazanci henuz yansimamis bilmiyorum kac gunluk partner kanal yada kac gunluk istatistigin ama bence gordugume gore 12 agustosdan bugune aldigin bu izlenimin kazanci 2 gunde yansimaz,yansimasi imkansiz.

Awessonomes mi bana gore ??? 100 uzerinden 100 luk bir network bazi eksikleri olsada.Once sabir ustad gerisi bak gelecek hatta bu konuyu actigina bile pisman olacaksin.Ayrica sunuda demeden gecemùiycem,egerki aldigin izlenim Mobil izlenimse cok normal ama mobil izlenim degilse bekle 3-5 gun bak nasil 3.71 usd den bu izlenimin yansiyacak kazancina..

saygilar

Awesome galiba yabancı izlenime pek para vermiyor, benim izlenimlerimin çoğu rusya, sonuç BBGM $1.01 gibi saçma bir rakam

Kacirdigin olay su ustad,sabirsiziz,aceleciyiz,istiyoruzki aninda gunluk hemen ne gosterim aldiysak o gun o gosterimin kazancini canli canli gorelim istiyoruz.Bu is boyle olmuyor malesef keske olsa.Ayrica aldigin gosterimin kazanci henuz yansimamis bilmiyorum kac gunluk partner kanal yada kac gunluk istatistigin ama bence gordugume gore 12 agustosdan bugune aldigin bu izlenimin kazanci 2 gunde yansimaz,yansimasi imkansiz.

Awessonomes mi bana gore ??? 100 uzerinden 100 luk bir network bazi eksikleri olsada.Once sabir ustad gerisi bak gelecek hatta bu konuyu actigina bile pisman olacaksin.Ayrica sunuda demeden gecemùiycem,egerki aldigin izlenim Mobil izlenimse cok normal ama mobil izlenim degilse bekle 3-5 gun bak nasil 3.71 usd den bu izlenimin yansiyacak kazancina..

saygilar

teşekkür ederim.

aslı soru şu : istatisliklere mi bakacaz yoksa 3.71 x gösterim olarak tahmini kazancımızı mı hesaplayacaz. partnerlık su an 6 gününde

Bu da bizim Awesomeness tecrübemiz.. Basit bir videomuza ödediği en kötü ödeme bu işte.. 20 K izlenmeye 48 $ vermiş, peki bu nasıl oluyor ?

Bence Awesomeness Network'e haksızlık ediliyor, oysa en iyi para veren network'lerden biridir. Biraz kanalınızın hit'ini ve videolarınızı sorgulayın. Ya da kanalınız çok yeni partner ise biraz sabırlı davranın. Her şey düzene girecektir.

Muslera nın dediği gibi acele etmeyin raporlar oldukça gecikebiliyor ama senin şu verdiğin rakamlara göre kabaca sallıyorum 6000-7000 i para kazanılabilir izleme olsa 20-30 dolar arası para alrsın raporlar tam oalrak geldiğinde göreceksin o civarda bişeyler olur ortalama.

Benimde bi sorum olcaktı. bu netvorkte ne zaman para alıyoruz ve ay sonunda paranın ne kadar olması lazım parayı çeke bilmemiz için?

ben rpm kullanıyorum ama awesome da sanırım 100 dolar minimum ödeme,yüzde 30 komisyon olduğu için en az 143 dolar civarı toplamak gerekiyor ödeme almak için.Mesela ağustosta kazandığın para eylül sonu-ekim başı yatar paypal hesabına,adsense ödemeleri gibi.

ben rpm kullanıyorum ama awesome da sanırım 100 dolar minimum ödeme,yüzde 30 komisyon olduğu için en az 143 dolar civarı toplamak gerekiyor ödeme almak için.Mesela ağustosta kazandığın para eylül sonu-ekim başı yatar paypal hesabına,adsense ödemeleri gibi.

peki paypaldan farklı ödeme yöntemi varmi? birde 3-4 gün oldu netvork işi. bu normalmi?

bu gün kazanç görülde hep 0 di

rhdb0.png

Normal hepimizde böyle oluyor,ben artık haftada bir bakıyorum raporlara en iyi öyle fikir veriyor.Ödeme yöntemi olarak paypal dışında başka yöntem var mı bilmiyorum awesome da farklı network kullandığım için ama banka ödemesi vardır büyük ihtimal.

bence sana yansıyan tıklama başına kazandıgın ücrettir adamlar tıklama başı ücret bin gösterim ücreti ıvır zıvır hesaplayıp sana toptan bin gösterime 1 dolar ya da 2 dolar verecez dyip ona göre hesap yapıp 20 bin gösterime 40 dolar olarak sonradan yansıtacaklarını düşünüyorum bukadar bu işin içindeyim işleyişin bu şekilde olacagını düşünüyorum eklerler üstüne için rahat olsun orda gördüğün senin tıklamalardan kazandıgın ücret bin gösterim ücretlerin hesaplanıp eklenecek ;)

partner de de adsensede olduğu gibi ayın belirli bi gününde kazançlar kesinleşiyomu arkadaşlar nasıl oluyor birisi anlatabilir mi ?

Aynı hisse senin gibi bende kapılmıştır ama az daha sabredeyim dedim ve gerçek kazandığım parayı gördüm:) 2,30 gösteriyordu gıcık oluyordum ve en son kontrol ettiğimde 15 dolar gösterdiğini gördüm:) sadece sabır . İçeriğini sabırla yükle karşılığını göreceksin.

partner de de adsensede olduğu gibi ayın belirli bi gününde kazançlar kesinleşiyomu arkadaşlar nasıl oluyor birisi anlatabilir mi ?

Cevapları okudun mu? bi oku ondan sonra bu soruyu yönelt hemen cevabının bir üzerine bakarsan ben partner sistemi hakkında cevap vermişim, Adsense tahmini kazancın sürekli görünmüyor sen kendin tıklanma basına verilen ücretle tıklarını carpıp tahmini yaklasık buluyorsun. analitikte ise 2 gün gibi geriden geliyor adsensede parnerde ise şirketlere göre değişiyor hesap kitap işi daha koplex ancak daha sade adamlar bin gösterim ücreti tıklama basına ücreti homojen hesaplıyıp sana bir birim fiyat veriyorlar bu hesapların her üye için yapılması elkbette baya zaman almakta oldugu için tahmini kazanclar geç yansıyor.

Cevapları okudun mu? bi oku ondan sonra bu soruyu yönelt hemen cevabının bir üzerine bakarsan ben partner sistemi hakkında cevap vermişim, Adsense tahmini kazancın sürekli görünmüyor sen kendin tıklanma basına verilen ücretle tıklarını carpıp tahmini yaklasık buluyorsun. analitikte ise 2 gün gibi geriden geliyor adsensede parnerde ise şirketlere göre değişiyor hesap kitap işi daha koplex ancak daha sade adamlar bin gösterim ücreti tıklama basına ücreti homojen hesaplıyıp sana bir birim fiyat veriyorlar bu hesapların her üye için yapılması elkbette baya zaman almakta oldugu için tahmini kazanclar geç yansıyor.

Öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığın için .
Tamam da bu tavırının sebebi nedir belki dalgın bi günümdeyim belki çok işim var konunun hepsini okuyamamış olamazmıyım .
Her şeye konu mu açmak gerekiyor partnerlik konusu nu gördüm altına sordum ne var bunda.

Öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığın için .
Tamam da bu tavırının sebebi nedir belki dalgın bi günümdeyim belki çok işim var konunun hepsini okuyamamış olamazmıyım .
Her şeye konu mu açmak gerekiyor partnerlik konusu nu gördüm altına sordum ne var bunda.

Bakın incelemeden hazır bilgi ister gibi soruyonuz cevabın hemen altında soruyu yazmıssın hani acık acık zahmet ettim okumadım bana hazır cevap verin. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. ancak bir cevabı 2 kere yazdırmak zahmetine sokmayın bi zahmet duyarlı olun aynı cevabı senin için 2. kez yazdım farkındaysan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri