*Awesomeness Telif Sahtekarligi*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son kararınızmı ? öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum ki hemen hemen en büyük partner şirketi biraz alt yapısı zayıf böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Son kararınızmı ? öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum ki hemen hemen en büyük partner şirketi biraz alt yapısı zayıf böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

odemesi gelmis kanallarin hic olmadik videolara telif yemesi gayet normal ozaman..

sizin mantıkla bakacak olursak bu adamlar hiç bir sekilde ödeme yapmak istemiyorum o zaman özgün kanal hiç almazlar çünkü onlara sahte telif atma imkanları yok onlara ne gibi tuzak hazırlıyolar acaba sizce? :)

sizin mantıkla bakacak olursak bu adamlar hiç bir sekilde ödeme yapmak istemiyorum o zaman özgün kanal hiç almazlar çünkü onlara sahte telif atma imkanları yok onlara ne gibi tuzak hazırlıyolar acaba sizce? :)

kendi cep telefonumdan cekip yukledigim videoya telif yedim ..

telif atan bir alt kanal icerik yok kanalin odeme zamaninda oluyor bu. kanali kendimden baska bilen yoktur . telifi atan kisi abd den dikkatimizi ceken detay su rumuz ( awesmns-admin)

bu dediğinizin resminide çekip atarmısınız böyle birşey varsa gerçekten haklı olma ihtimaliniz var ama bu seferde insanın aklına ister istemez ödeme alan nasıl aldı sorusu geliyor :)

Olmayacak şey değil olabilir,
Hiç anlamam bu partner işlerinden.
Ancak birşey sormak istiyorum;
Telif atarken, awesmns-admin rumuzunu hangi akla hizmet kullanmışlar.
Bunu düşünemez mi bu herifler?

Selamun Aleykum

Arkadaslar awesomeness te baya bir kanalim var buradaki odeme problemlerinden dolayi uc arkadas arastirma yapmaya basladik ve sonucuna bi nevi ulastik.. Awesomeness partner kanallarin odeme donemini girdigi vakitte Awesomeness sahte telif timleri devreye girerek kanallara telif yolluyorlar ve bu nedenden oturu kanallara odeme olmuyor. gunluk 100 kusur dolar kazanan kanalimin odeme donemini firsat bilen Awesomeness sahte telif timleri telif attilar . geri bildirim den telif yollayan kisinin gmail alt kanal adresine ulasip sonra ana kanal gmailine ulastik tuzaga cekerek bilgilerine ulastik..

isteyen boyle bisi olmaz desin dusununce nekadar dogru oldugunu anlayacaktir..

Awesomeness Hak ettigi cezaya carptirilacaktir.

dostum bende son 1 aydır bu adamlardan yakamı kurtarmaya çalışıyorum ama nafile henüz sonuç yok.. Da merak ettim hak ettiği cezaya çarptırılacaktır derken ne demek istediniz yani yanlış anlamayın birşeyler yapıp cezasını verebilecek durumdaysanız ne mutlu ama netten mail atıp form doldurup sağa sola şikayet mailleri atmaktan başka ne yapabilirsiniz merak ettim doğrusu.. Yok yapıyorsanız şimdiden alkışlıyorum sizi :D :D

Adamların Telif sahtekarlığı yapmalarına gerekmi var ? Zaten ödemiyorlar !

**** işleri güçleri yok onunla mı uğraşacaklar sen hem kopya içerik çalış hem de suçu awesomeness e yukle

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Edit : Üsluba dikkat edelim lütfen

Yav yürü git be işleri güçleri yok onunla mı uğraşacaklar sen hem kopya içerik çalış hem de suçu awesomeness e yukle

Hocam ne olursa olsun üslubunuza dıkkat edın ayıptır.Ayrıca onu bılemezsın nıye olmasın ?

adamlar normal işlere yetişemiyorlar telife nasıl yetişsinler :)

Yav yürü git be işleri güçleri yok onunla mı uğraşacaklar sen hem kopya içerik çalış hem de suçu awesomeness e yukle

sana aylik 3 bin dolar verseler butun kanallara sahte telif atarsin; bu konusma uslubunude kendinden baskasina kullanma! asker arkadasim misin;

birde benim ortagimmisin kopya yaptigimi soyluyorsun ? hangi kanallara copi yaptik seninle cikaramadim seni;

Peki sizin dediginiz olsun, ben sadece calismis oldugum bir konuda yardimci olmak icin paylasimda bulundum ve tum detaylarini paylasmak icin hazirladim ama kendini bilmezlerin yazdiklarindan dolayi cekiliyorum ve konunun kilitlenmesini rica edicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri