Awesomeness TV kabul etti

cloudenq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Awesomeness TV başvurdum kabul etti şimdi kazandığım parayı nerden görücem? Ben kanala adsense bağlamadan başvurdum normalde Adsense bağladığımda kazançlar yazıyordu ama adsenseye bağlamadan başvurdum .

Normalde adsenseye bağlayınca kazançlar yazıyordu yukardaki resimde şimdi nerden bakıcam ben kazançlara

hocam bende 1gunluk kanalla başvurdum kabul ettiler baktım dasbohard mi ne ismini yazamiyom k.b :)o yokmuş bu sistemin

Hemen gelmez kazanç sekmesi başvurma konusu vardı.Başvurmadan da gelir ama biraz beklersin o konuyu bul denilenleri yap.

Arkadaslar çok degil bir dakikanizi ayirip forumdaki konulara bir göz atsaniz partnerlige nasil basvuruldugunu ve kazançlarinizi nasil görebileceginizi bulursunuz.

kardeş foruma komple göz attımda bu Awesomeness partner olurken şifre geliyomuş şifre felan gelmedi bana Awesomeness nin tüm mesajlarına baktım şifre yok şifre istedim göndermediler. 30 saat oldu.

benimde bi kanalımla başvuru yaptım kabul ettier ama hiç memnun değilim açıkçası ..

Bu partnerlerde Normal aldığın tık dışında 1k izlenmeye en az 1$ para alıyorsun ve para kazanma direkt aktif oluyo diye biliyorum neden memnun değilsiniz?

Ben şimdi bi kanal açıp bu partnere geçsem içinde 40k izlenen bi videom olsa 40ş+ tıkların parasını mı alacagım?

Bu partnerlerde Normal aldığın tık dışında 1k izlenmeye en az 1$ para alıyorsun ve para kazanma direkt aktif oluyo diye biliyorum neden memnun değilsiniz?

Ben şimdi bi kanal açıp bu partnere geçsem içinde 40k izlenen bi videom olsa 40ş+ tıkların parasını mı alacagım?

Değişir o sen 40 k izlenim alırsın bu oynatmalardan para kazandırmayan oynatımlar(mobil,embed reklam çıkmayan şekilde vs.) çıkarılır.

Mesela geriye sana 20 k izlenim kaldı senin kanalında bgbm si 3 dolar 20*3=60 dolar kazanırsın.Benim bir kanal var şu anda bgbm si 3.5 dolar civarında .Artı tık diye bir şey de yok.

Değişir o sen 40 k izlenim alırsın bu oynatmalardan para kazandırmayan oynatımlar(mobil,embed reklam çıkmayan şekilde vs.) çıkarılır.

Mesela geriye sana 20 k izlenim kaldı senin kanalında bgbm si 3 dolar 20*3=60 dolar kazanırsın.Benim bir kanal var şu anda bgbm si 3.5 dolar civarında .Artı tık diye bir şey de yok.

bgbm dediğin şey nedir hocam senın? adsensede ki istatistiklerden biri mi? Ayrıca her halukarda normalden daha mantıklı değil mi? Benim bi film kanalım var ne atsam 1k izlenir fragman vs vs şimdi bu partnerlıge gecmelı mıyım? bunda da adsense üzerinden mı alıyoruz parayı yoksa ayrı bi yaptırım mı? çok soru sordum kusura bakma :D

bgbm dediğin şey nedir hocam senın? adsensede ki istatistiklerden biri mi? Ayrıca her halukarda normalden daha mantıklı değil mi? Benim bi film kanalım var ne atsam 1k izlenir fragman vs vs şimdi bu partnerlıge gecmelı mıyım? bunda da adsense üzerinden mı alıyoruz parayı yoksa ayrı bi yaptırım mı? çok soru sordum kusura bakma :D

Bgbm=1000 gösterim başına ödenen miktardır.Tabi bu 1000 gösterim para kazandıran gösterim olaması gerekiyor.Mobil izlenim vs. çıkılmış şekilde .

Bu bgbm hem adsensede verileri gördüğün yerde hemde kanalında reklam performansı kısmında vardır.

Attığın her video 1k izlenir ama bunun ne kadarı para kazandıran ve adsenseye bağlıyken ne kadr getiriyor hepsini analiz ettikten sonra partnere geçmeyi düşün bence.

Adsense üzerinden almıyorsun bu tamamen farklı ödeme eşiğini geçince paypal veya daha farklı yollar ile ödemeni alıyosun.

Attığım resimde bgbm nin örneğini görebilirsin benim bir kanalımdan.

Bgbm=1000 gösterim başına ödenen miktardır.Tabi bu 1000 gösterim para kazandıran gösterim olaması gerekiyor.Mobil izlenim vs. çıkılmış şekilde .

Bu bgbm hem adsensede verileri gördüğün yerde hemde kanalında reklam performansı kısmında vardır.

Attığın her video 1k izlenir ama bunun ne kadarı para kazandıran ve adsenseye bağlıyken ne kadr getiriyor hepsini analiz ettikten sonra partnere geçmeyi düşün bence.

Adsense üzerinden almıyorsun bu tamamen farklı ödeme eşiğini geçince paypal veya daha farklı yollar ile ödemeni alıyosun.

Attığım resimde bgbm nin örneğini görebilirsin benim bir kanalımdan.

Anladım kardeş bende o dün 2.34 yazıyo bugun an itibarı ile 3.46 .Ben şurayı anlamadım benım bu kanalım zaten adsense'de kazanç sağlıyor.Extra'dan partnere geçsem ne zararı olur?

Evet çünkü o networkten 10 kat daha profosyonel artı ben varım... artı kazancı iyi ..he en iyisi benimki mi tabiki hayır ama piyasadaki en iyi networklerden ...

Maşallah çok alçak gönüllüsün :) Ben gayet menunum avesomenes den kopya kanal ile bile çok iyi kazanıyorum.Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri