Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
F

fth

Guest
Adsense ödemeleri yapmaya başladı. Mart ayı Awesomeness TV kazançlarını bekleme süreci de başlamış bulunmakta. Bir sürpriz olmaz ise Nisan ayı 27'si ile Mayıs 10 u arasında Mart ayı ödemeleri yapılacaktır. (İnşallah)

Yeni başlayan arkadaşlar Awesomeness sitesine girip kanal bilgilerini ve ödeme bilgilerini doğru şekilde girmeyi unutmasın. İnşallah Şubat ayı kazançlarını alamayanlar da bu ay ödemelerini alırlar.. Şimdiden herkese hayırlı olsun..

bu ay totalde 2-2.5k dolar bekliyorum.ilk 2 ayı ödeseler yeter zaten.

Artık bu partnerin hakkından gelme zamanı geldi bu ayda ödememi yapmazsa sözleşmelerini hukuksal bir dayanağa bağlaya bilecekmiyiz diye bir avukatlık bürosuna bildireceğim.

Ayrıca bu konuda google ve youtubeye çok sağlam bir dilekçe yazacağız ( Görsel Dökümanlarla ) bakalım bundan sonra ne yapacaklar

İnsanların emeklerini keyfi hareketlerle gasp edenler eninde sonunda adaletin pençesine takılacaklardır
Bu adalet ya hukuki olur yada rahmani

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demesin lütfen kimse..

Eninde sonunda sizinde başınıza gelecek bu gidişle ..

Kazançlarını alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle harcasınlar emeklerinin karşılığını..

inş bu ay ödemeyi sorunsuzca yaparlar. Beklediğim meblağlar büyük . Herkes için hayırlısı olsun :)

Arkadaslar odeme bılgılerını gıremıyorum baska kanal yuzunden 2 awe kanalım spama dustu aweye gırıyorum logın oluyorum bılgılerı gırıyorum guncelle dıyorum tekrar gırdıgımde yıne bılgılerınız yok dıyor kanal ısmım turkce fılmler mesela orda yoj ferhat yok konsol saçma salak seylerı goaterıyor kanal ısmı olarak yardımcı olabılecek varmı ıyı ıngılızcesı olan bı yazı yazsam bunlara bılgılerımı nasıl gonderecegım bu adamlara 2 kanalda 3k $ bırıkmıstı

EDİT : YOKMU YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

benim farklı isimlerle kayıtlı ödeme sınırını aşmış 3-4 kanalım var aweye kayıtlı, hepsinin isim soyisimleri farklı fakat ödeme almak istediğim paypal adresi aynı.. bu sorun teşkil eder mi acaba :confused:

Adsense ödemeleri yapmaya başladı. Mart ayı Awesomeness TV kazançlarını bekleme süreci de başlamış bulunmakta. Bir sürpriz olmaz ise Nisan ayı 27'si ile Mayıs 10 u arasında Mart ayı ödemeleri yapılacaktır. (İnşallah)

Yeni başlayan arkadaşlar Awesomeness sitesine girip kanal bilgilerini ve ödeme bilgilerini doğru şekilde girmeyi unutmasın. İnşallah Şubat ayı kazançlarını alamayanlar da bu ay ödemelerini alırlar.. Şimdiden herkese hayırlı olsun..

sitesindeki biligilerim paypal adresi isim cep tel fln yazılı hep katagori kısmı boş sorun olur mu o

Beklediğim başlık çok yahşi ödemeler bekliyorum bu ay :)

Allah sevinçler nasip etsin bu başlık altında hepimize, beddualar atmayalım inş paralarımız gelsin amin :)

sitesindeki biligilerim paypal adresi isim cep tel fln yazılı hep katagori kısmı boş sorun olur mu o

Ben karışık videolar yaptığım için 6 kategori seçmişim. İstersen kategori seç.. Belki daha çok önemserler..

benim farklı isimlerle kayıtlı ödeme sınırını aşmış 3-4 kanalım var aweye kayıtlı, hepsinin isim soyisimleri farklı fakat ödeme almak istediğim paypal adresi aynı.. bu sorun teşkil eder mi acaba :confused:

Aweye ayrı hesaplarla birden fazla kanal bağlayabiliyorsunuz. Aynı isim vermek sorun teşkil etmez. Benim iki tane sağlam kanalımda aynı isimde ve aynı paypal hesabında. Şimdiye kadar hepsini sorunsuzca aldım..

Arkadaslar odeme bılgılerını gıremıyorum baska kanal yuzunden 2 awe kanalım spama dustu aweye gırıyorum logın oluyorum bılgılerı gırıyorum guncelle dıyorum tekrar gırdıgımde yıne bılgılerınız yok dıyor kanal ısmım turkce fılmler mesela orda yoj ferhat yok konsol saçma salak seylerı goaterıyor kanal ısmı olarak yardımcı olabılecek varmı ıyı ıngılızcesı olan bı yazı yazsam bunlara bılgılerımı nasıl gonderecegım bu adamlara 2 kanalda 3k $ bırıkmıstı

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Tek söyleyebileceğim şey. Kanal ismi urlde kayıtlı olan isimdir. Yani urlniz: youtube.com/user/xyz ise kanal ismini xyz girin. Bunun haricinde söyleyebileceğim bir şey yok.. İnşallah sorununuz çözülür..

Beyler awe kanalların isim soy isim gerek varmı sadece paypali yazsak diğerlerini sallasak ödeme yaparlarmi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bekliyoruz umarım sıkıntı yasamayiz. Büyük meblalar sıkıntı olusturmaz insallah.

Beyler awe kanalların isim soy isim gerek varmı sadece paypali yazsak diğerlerini sallasak ödeme yaparlarmi

Buna neden gerek duyuyorsunuz ki? :) Arkadaşlar siz ne kadar gerçekçi olursanız o kadar önemsenirsiniz. Bu her konuda böyledir.

Buna neden gerek duyuyorsunuz ki? :) Arkadaşlar siz ne kadar gerçekçi olursanız o kadar önemsenirsiniz. Bu her konuda böyledir.

Usta diyelim awede 5 kanal hepsinn adres paypal isim aynı olursa sorun olurmu o yüzden sordum

Usta diyelim awede 5 kanal hepsinn adres paypal isim aynı olursa sorun olurmu o yüzden sordum

Şimdi kardeşim, aweye istediğiniz kadar kanalınızı bağlayabilirsiniz. Yani kanalların hepsi sizinse isimde aynı olmalı. Hepsine aynı aynı paypalı girip değişik isimler yazmak asıl dikkat çeker.. Dediğim gibi ben 2 kanalımda da kendi ismimi ve aynı paypalı kullanıyorum ve ödemelerimi sorunsuz alıyorum.. Bu ayda inşallah alırım..

Şimdi kardeşim, aweye istediğiniz kadar kanalınızı bağlayabilirsiniz. Yani kanalların hepsi sizinse isimde aynı olmalı. Hepsine aynı aynı paypalı girip değişik isimler yazmak asıl dikkat çeker.. Dediğim gibi ben 2 kanalımda da kendi ismimi ve aynı paypalı kullanıyorum ve ödemelerimi sorunsuz alıyorum.. Bu ayda inşallah alırım..

Oke kardes son bişey sorcam oraya kategoriyi seçmeye gerek varmı bide cep tel girmeye gerek varmı isim söy isim türkçe jarakterlemi yazayim mesela Çağlar diyelim caglar mi yazayım. Bide ordan başka bişey yapmama gerek varmı ordaki bilgileri doldursak otomatik paypala gelir demi

Martta kazancım çok iyi gidiyordu 2 telifim oldu sonra Nisan 2'de kanalı partnerden attılar. 2hafta sonra da teliften kapanmış. Parayı alma şansım var mı sizce? :)

Artık bu partnerin hakkından gelme zamanı geldi bu ayda ödememi yapmazsa sözleşmelerini hukuksal bir dayanağa bağlaya bilecekmiyiz diye bir avukatlık bürosuna bildireceğim.

Ayrıca bu konuda google ve youtubeye çok sağlam bir dilekçe yazacağız ( Görsel Dökümanlarla ) bakalım bundan sonra ne yapacaklar

İnsanların emeklerini keyfi hareketlerle gasp edenler eninde sonunda adaletin pençesine takılacaklardır
Bu adalet ya hukuki olur yada rahmani

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demesin lütfen kimse..

Eninde sonunda sizinde başınıza gelecek bu gidişle ..

Kazançlarını alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle harcasınlar emeklerinin karşılığını..

İnşallah bu ay ödemeleri yaparlar ve sorunlarımız hallolur. Ama yine yapmazlarsa, hukuksal yollara başvuracağımız zaman beni de haberdar edin ! Elimden gelen maddi manevi tüm yardımı yaparım.

Gerçekten yeter artık yaptıkları terbiyesizlik, vurgunculuk ! Youtube de sağolsun bizi yem ediyo ! Sırtımızdan dünyayı kazan bizim paraya neoldu açıklama zahmetinde bile bulunma.. Ne güzel memleket be..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri