Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benide atmışlar mail felan gelmemiş. Kanalda telif filan yok. Niye attılar anlamadım. Belki yine atıp tekrar bağlama olayı olabilir.![]()
peki normade attıklarında mail atıp gerekce gosterıyolar mı hocam? yeni farkettim bi kanalım daha bostavideolar unleme dusuncede bot otomatık temizlemiş
ne guzel hitli videolar vardı uçtu hepp
![]()
Eğer dediğin gibiyse valla bana yeterTeliften attilarsa, telifli videolarin kazanci haric kanalda bulunan diger videolarin odemesini yapacaklarini soylemislerdi..
Eğer dediğin gibiyse valla bana yeterinşallah öyle olur.
neyse ki ay bittiğinde atmışlar...bence ufak da olsa bir ümit olmalı...
kanalı kapanıp da ödeme alan var.ödeme barajını da geçmişsiniz.benim gibi 125 dolarda atılmamışsınız en azından.bence nisan başında atması olumlu.en azından mart da sizinle çalışmak istemiyoruz anlamı çıkar.bence umut var..beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Telifsiz atılan var mı? kanalları şuan kontrol edemiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.