Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Yattı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fth

Guest
Bekleyen arkadaşlara duyurulur. Ödemeler yatmıştır. Hayırlı harcamalar. Bol kazançlar..

Not: Awenin sadece kendisine ödeme yaptığını zanneden arkadaşlar yüzünden bu konu açılmıştır.. Saygılar..

Tesekkurler dostum awe yatti, diger olay zaten sacmalik, bilgilendirme icin tekrardan tesekkur ederim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

partnerlik den atılmıştım onun bile ödemesini yapmışlar

İnanılmaz mutluyum şuan !!

2 kanalımın ödemesi gelmiş. Teşekkürler Awe !!

Ama daha ödenmeyen bir sürü kanal var, inş onlar da gelir.

Gelen ödemelerin hangi kanallara ait olduğunu göremiyor muyuz beyler ?

5 tane tertemiz kanalıma ödeme alamamışım bu ay bakalım bu gecede gelmezse bir dahaki aya kalır galiba

5 tane tertemiz kanalıma ödeme alamamışım bu ay bakalım bu gecede gelmezse bir dahaki aya kalır galiba

April 2014 - Network Earnings AFFILIATE APPROVED ROUND 1

yazıyor.

Acaba RAUND 2 ödeme de gelir mi ?

Benim Telifli- kapanan ödeme gelmesi gereken çok kanalım var daha :)

April 2014 - Network Earnings AFFILIATE APPROVED ROUND 1

yazıyor.

Acaba RAUND 2 ödeme de gelir mi ?

Benim Telifli- kapanan ödeme gelmesi gereken çok kanalım var daha :)
Ben bu geceden ümitliyim round 2 için. İnş bu gece yatırırlar :)

Cidden anlamıyorum ödeme gelen arkadaşlar ne yaptınız ödeme geliyor diyorum hiç birşey diyorlar artık delirecem.

Awe özel mesaj attım,ticket 2 kere gönderdim,awe ödeme formu doldurdum,kanallarda ne telif eşleşen aldı ne uyarı ödeme barajını geçeli çok oldu bu nedir arkadaş şaka mı

Cidden anlamıyorum ödeme gelen arkadaşlar ne yaptınız ödeme geliyor diyorum hiç birşey diyorlar artık delirecem.

Awe özel mesaj attım,ticket 2 kere gönderdim,awe ödeme formu doldurdum,kanallarda ne telif eşleşen aldı ne uyarı ödeme barajını geçeli çok oldu bu nedir arkadaş şaka mı

valla hiç birşey yapmadım kendileri gönderdiler üstelik partnerlikten atmışlardı bide ama çok yüksek bi rakam değil ondan olabilir

valla hiç birşey yapmadım kendileri gönderdiler üstelik partnerlikten atmışlardı bide ama çok yüksek bi rakam değil ondan olabilir

Hocam awe eskiden çok kanalım vardı anladım alamıyacağımı hepsini çıkartıyorum tek tek aweden parada umrumda değil.Şu son kanallarımı çıkaramıyorum malesef içeride iide para var.Hırsız awe başka birşey değil.Diğer firmaların %1 olamaz bu

Daha ödemesi gelmeyen kanallarım var bir sürü, inş onlar da gelir.

Hangi kanalların ödemesi gelenler o da yazmıyor, awe onu bari düzgün yapaydın :)

banada gelmemiş
bu işte bir iş var ama neyse :S

Hayırlı olsun ödemesi gelenlere, bizler beklemeye devam cuma denmemişmiydi ödemeler, sagı solu belli olmuyor awe nin, yatar inşallah ben ve benim gibi alamayanların ödemeleri cumaya kadar.

Banada Yatmıştır Awe tşk sancılı oldu ama güzel oldu :=) çok ihtiyacım vardı iyi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri