Awesomeness TV Ödeme Alamayanlar

refik06

Kayıtlı Üye
şubattan beri ödeme bekleyen biriyim
geçtiğimiz günlerde ise awe pek çok kişiye gizemli bir mail gönderdi
ancak mail içeriğinin ne olduğu bilinmiyor ve bu konu halen tartışılmakta
kanallarımız kapatılmış yada telifler var
ama
burada asıl sorulması gereken soru: biz ödeme alabilecek miyiz ?

öncelikle awenin bu ay ikinci bir ödeme yapmasını bekliyorduk şu ana kadar bi cacık büyük ihtimalle yalan olduk.

Ayrıca şu gizemli mailin içeriği nedir? Bana böyle bir mail gelmedi.

bana gelen mailde türkçesi diyor ki git sen su iç diyor.

awe google bana ödeme yapsa bile kanalında telif hakkı varsa ödeme yapmama yada yapma hakkımı gizli tutarım gibilerinde msj attı.

aweye harcayacağım zamanla gider loto oynarım şansım daha yüksek

sakin gencler takip ediyorum sizi devamli ateslisiniz bu konuda cok
aralikda dahil daha bi cent alamadim 4-5 binim var iciride net kazanc kesinhti dahil
ben artik o parayi unuttum
sizde unutun ha gelirse bizim icin süpriz olur
bosada ticket acmayin bunlara
bana verdigi klasik cevaplari sayayim size
paypaliniz eksik 1
ödemeniz ay sonunda yapilacak 2
paypalinizde sorun var 3
ödemeniz su kadar kesnlesti ay sonudna hesabinizda olacak 4
inceleniyorsunuz 5
youtube paranizi bize göndermedi 6
kesin kazanciniz su kadardir bir dahaki ödemeyi bekleyiniz 7

oldu danacigim gözlerim doldu

sakin gencler takip ediyorum sizi devamli ateslisiniz bu konuda cok
aralikda dahil daha bi cent alamadim 4-5 binim var iciride net kazanc kesinhti dahil
ben artik o parayi unuttum
sizde unutun ha gelirse bizim icin süpriz olur
bosada ticket acmayin bunlara
bana verdigi klasik cevaplari sayayim size
paypaliniz eksik 1
ödemeniz ay sonunda yapilacak 2
paypalinizde sorun var 3
ödemeniz su kadar kesnlesti ay sonudna hesabinizda olacak 4
inceleniyorsunuz 5
youtube paranizi bize göndermedi 6
kesin kazanciniz su kadardir bir dahaki ödemeyi bekleyiniz 7

oldu danacigim gözlerim doldu
Hocam o yüksek meblanın peşinden gidin, benimde aralıktan kalma vardı 4k aldım paramı, 3 ayda olsa 5 ayda olsa peşinden gidin paranızın arayın adamları ticket yağmuruna tutun kanalınızın ödemesini sorgulayın kesintiyle beraber ne kadar alırım gibisinden sorun ödemem ne kadar diye sorun gelen maile göre davranmayın mutlaka supporttan size şu kadar ödeme gözüküyo size derler sonra o parayı isteyin bırakmayın böyle paranızı.

Hocam o yüksek meblanın peşinden gidin, benimde aralıktan kalma vardı 4k aldım paramı, 3 ayda olsa 5 ayda olsa peşinden gidin paranızın arayın adamları ticket yağmuruna tutun kanalınızın ödemesini sorgulayın kesintiyle beraber ne kadar alırım gibisinden sorun ödemem ne kadar diye sorun gelen maile göre davranmayın mutlaka supporttan size şu kadar ödeme gözüküyo size derler sonra o parayı isteyin bırakmayın böyle paranızı.

yaz bakalim erkek
örnek ticketler bana pm ile kendi attiklarindan

Hocam önce bu ay ne kadar ödeme alıcam diye sorun, how much money earned from my channel in x month? gibi kanal linkinizi yollayın ve size xxx$ kazanmışsınız gibi bi cevap verirlerse o para kesinleşmiş olandır %100 alabilmeniz gerekir onların ağzından duyun yani sonra sürekli sıkıştırın ne zaman alıcam paramı diye ki adamlar sizi ödeme listesine alsın.Bazı maillerle caydırtmaya çalışıyorlar ama supportaki insanlar sizi ödeme listesine koydurabiliyorlar ben sıkıştırdıktan sonra aldım paramı anca. [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION]

hocam ben bu aweye mail gönderemiyorum nasıl olcak bu iş ne diyecez nasıl diyecez 500 dolar kadar birikmiş para vardı bunu nasıl istemem gerekiyor ve kayıtlı olduğu hotmail le mi göndermem gerekiyor

su ödeme alamayanlar bi beklesin bunlara ulasmanin bi yolunu buldum simdi kurcalarken
baya bi isyanda yabancida var yarin geceye kadar haber gelir
insallah irtibatimiz gerceklesirse
ödemesi icerde kalan kanali kapanan kim varsa mail paypal url versin bizde gönderelim

su ödeme alamayanlar bi beklesin bunlara ulasmanin bi yolunu buldum simdi kurcalarken
ödemesi icerde kalan kanali kapanan kim varsa mail paypal url versin bizde gönderelim

Umarım bir sonuc alabilirsin. Biz de beklemedeyiz.

Aynı kategoride çalıştığım bir dostum var ve Aralık ayından beri ödemiyolardı, bu ay topluca 10+k gönderdiler ben bu ayda alamadım . Göndersinler yeter Allah'tan aweye umut bağlamadım yoksa beş parasız gezerdik

Aynen aralık ayından beri alamadım. Bekliyoruz ama kanala ihtar da geldi. Ödeyecekleri vardıysa da artık ihtarı bahane ederler.

umutsuz bir şekilde bekliyorum. ödeme 5 hane civarı kanallar da kapandı. hiç umudum yok.

Hocam kendinize şu soru sorarmısınız.İnsanlar size neden paypal , kanal urlsi vs göndersinler.Siz en iyisi awe ile nasıl iletişime geçiceginizi yazsanız daha iyi olmazmı.Şahsen benimde awede kalmış bir miktar param var.Maillerimede dönüş yapmıyorlar.Şimdi ben size url , paypal mı veriyim.Buraya yazsanızda herkes nasiplense iyi olmazmı.Şahsi fikrimdir yanlış almayın.

10.000 $ var benim içerde hiçbirşey yapmadan bekliyorum umudum her geçen gün azalıyor tam bir hayal kırıklığı oldu awe.

Hocam kendinize şu soru sorarmısınız.İnsanlar size neden paypal , kanal urlsi vs göndersinler.Siz en iyisi awe ile nasıl iletişime geçiceginizi yazsanız daha iyi olmazmı.Şahsen benimde awede kalmış bir miktar param var.Maillerimede dönüş yapmıyorlar.Şimdi ben size url , paypal mı veriyim.Buraya yazsanızda herkes nasiplense iyi olmazmı.Şahsi fikrimdir yanlış almayın.

aksam haber gelirse isterlerse sen verme bilgilerini olurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri