tek awe yok ki.. etc falan da var mesela en basitinden..
ha ben daha giremedim ama biraz kanalı adam gibi bi şekle sokup başvurmayı düşünüyorum
çünkü çalıştığımız kategoriler telif riski yüksek olanlar
insanın kafası karışıyor
1) awe boş kanalı bile kabul ediyor başvurayımm heemen partner olayım ne kanalım kapanırsa diğer kanallarımı etkilesin ne de tık beklemekle uğraşayım izlenime para kazanayım diyorsun..diyorsun işte..2 haftada 8000 dolar kazanç elde ettim ama ödeyecek mi acaba insan sevinmiyor..adsense de olsa bilirsin ki yüzde 50 si öderler en kötü..
2) ee o zaman başka partnere geçeyim diyorsun..özgünkanal istiyorlar..kabul edildikten sonra istediğini yap kurtarabildiğin yere kadar kurtar diyorlar ama kabul edilme sürecinde özgün kanalla gel bana diyorlar..
işte biz de alışık değiliz
misal şimdi bi araba kazalarıyla ilgili bi de benim ünideki alanım olan derslerle ilgili videoları aldım logoları kaldırıp ya da kendim emek verip yaptım bişeyler başına intro koydum...başvurcam bakalım ne diyecekler..2 hafta 3 hafta önce açılmasını isteyenler falan var..şu kadar izlenim olcak yada..işte biz sabırsızız abi..2 hafta ben bekleyemedim hiç..direk kazanç görmek istiyorum..ama şimdi yola gelip bi hazırlayacam bi sürü kanal şöyle logosu banneri introsu olan güzel kanallar.. olmuyor çünkü partnersiz
3) hani son çare adsense diyorsun..atıyorsun adsenseli kanala..dünya engellemesi geliyor..ha ben adsense bağlamadan atıyorum ilk kirlileri silip temizleri yeni kanala atıyorum sonra adsense bağlıyorum ama belli olmuyor ki bir hafta sonra da geliyor dünya engeli..sonra hop para kazanma gitti..
ikilem çok abi..hatta üçlem dörtlem beşlem bu iş..
her kanala bir adsense bağlayayım sonra kesinleşme zamanı ana adsenseye bağlayayım diyorum ona da net bişey yok..kimisi bonus ödeme diyor..ne anladım
kısacası beyler ben böyle işin
dediğim gibi yapılacak tek şey biraz emek verip bir kaç hafta bekleyip awe dışı partnerlere başvurmak..tek bi yere bel bağlamamak..tabi yerse