Awesomeness TV Partner Olup Sonra Pişman Olmayın...

betmo

Kayıtlı Üye
İlk girdiğim zamanlar, 15k reklam gösterimine 40 dolar vermiş.

vhttz.jpg

Buda son durum 50k reklam gösterimine 15 dolar para vermiş..

vhtvb.jpg

En büyük dolandırıcılar bunlar hırsız bildiğin.. Kanal youtube'de popüler kanallardan biri hit kaynağı %99 youtube tavsiye edilen videolar. Adamlar biliğin para çalıyorlar..

Arkadaşlar kesinlikle partnerlik tavsiye etmiyorum. Adsense'den şaşmayın.

Arkadaşlar kesinlikle partnerlik tavsiye etmiyorum. Adsense'den şaşmayın.

tek awe yok ki.. etc falan da var mesela en basitinden..
ha ben daha giremedim ama biraz kanalı adam gibi bi şekle sokup başvurmayı düşünüyorum

çünkü çalıştığımız kategoriler telif riski yüksek olanlar

insanın kafası karışıyor

1) awe boş kanalı bile kabul ediyor başvurayımm heemen partner olayım ne kanalım kapanırsa diğer kanallarımı etkilesin ne de tık beklemekle uğraşayım izlenime para kazanayım diyorsun..diyorsun işte..2 haftada 8000 dolar kazanç elde ettim ama ödeyecek mi acaba insan sevinmiyor..adsense de olsa bilirsin ki yüzde 50 si öderler en kötü..

2) ee o zaman başka partnere geçeyim diyorsun..özgünkanal istiyorlar..kabul edildikten sonra istediğini yap kurtarabildiğin yere kadar kurtar diyorlar ama kabul edilme sürecinde özgün kanalla gel bana diyorlar..
işte biz de alışık değiliz
misal şimdi bi araba kazalarıyla ilgili bi de benim ünideki alanım olan derslerle ilgili videoları aldım logoları kaldırıp ya da kendim emek verip yaptım bişeyler başına intro koydum...başvurcam bakalım ne diyecekler..2 hafta 3 hafta önce açılmasını isteyenler falan var..şu kadar izlenim olcak yada..işte biz sabırsızız abi..2 hafta ben bekleyemedim hiç..direk kazanç görmek istiyorum..ama şimdi yola gelip bi hazırlayacam bi sürü kanal şöyle logosu banneri introsu olan güzel kanallar.. olmuyor çünkü partnersiz

3) hani son çare adsense diyorsun..atıyorsun adsenseli kanala..dünya engellemesi geliyor..ha ben adsense bağlamadan atıyorum ilk kirlileri silip temizleri yeni kanala atıyorum sonra adsense bağlıyorum ama belli olmuyor ki bir hafta sonra da geliyor dünya engeli..sonra hop para kazanma gitti..

ikilem çok abi..hatta üçlem dörtlem beşlem bu iş..

her kanala bir adsense bağlayayım sonra kesinleşme zamanı ana adsenseye bağlayayım diyorum ona da net bişey yok..kimisi bonus ödeme diyor..ne anladım

kısacası beyler ben böyle işin :D

dediğim gibi yapılacak tek şey biraz emek verip bir kaç hafta bekleyip awe dışı partnerlere başvurmak..tek bi yere bel bağlamamak..tabi yerse :)

tek awe yok ki.. etc falan da var mesela en basitinden..
ha ben daha giremedim ama biraz kanalı adam gibi bi şekle sokup başvurmayı düşünüyorum

çünkü çalıştığımız kategoriler telif riski yüksek olanlar

insanın kafası karışıyor

1) awe boş kanalı bile kabul ediyor başvurayımm heemen partner olayım ne kanalım kapanırsa diğer kanallarımı etkilesin ne de tık beklemekle uğraşayım izlenime para kazanayım diyorsun..diyorsun işte..2 haftada 8000 dolar kazanç elde ettim ama ödeyecek mi acaba insan sevinmiyor..adsense de olsa bilirsin ki yüzde 50 si öderler en kötü..

2) ee o zaman başka partnere geçeyim diyorsun..özgünkanal istiyorlar..kabul edildikten sonra istediğini yap kurtarabildiğin yere kadar kurtar diyorlar ama kabul edilme sürecinde özgün kanalla gel bana diyorlar..
işte biz de alışık değiliz
misal şimdi bi araba kazalarıyla ilgili bi de benim ünideki alanım olan derslerle ilgili videoları aldım logoları kaldırıp ya da kendim emek verip yaptım bişeyler başına intro koydum...başvurcam bakalım ne diyecekler..2 hafta 3 hafta önce açılmasını isteyenler falan var..şu kadar izlenim olcak yada..işte biz sabırsızız abi..2 hafta ben bekleyemedim hiç..direk kazanç görmek istiyorum..ama şimdi yola gelip bi hazırlayacam bi sürü kanal şöyle logosu banneri introsu olan güzel kanallar.. olmuyor çünkü partnersiz

3) hani son çare adsense diyorsun..atıyorsun adsenseli kanala..dünya engellemesi geliyor..ha ben adsense bağlamadan atıyorum ilk kirlileri silip temizleri yeni kanala atıyorum sonra adsense bağlıyorum ama belli olmuyor ki bir hafta sonra da geliyor dünya engeli..sonra hop para kazanma gitti..

ikilem çok abi..hatta üçlem dörtlem beşlem bu iş..

her kanala bir adsense bağlayayım sonra kesinleşme zamanı ana adsenseye bağlayayım diyorum ona da net bişey yok..kimisi bonus ödeme diyor..ne anladım

kısacası beyler ben böyle işin :D

dediğim gibi yapılacak tek şey biraz emek verip bir kaç hafta bekleyip awe dışı partnerlere başvurmak..tek bi yere bel bağlamamak..tabi yerse :)

aynen katılıyorum.

dostum aweye çamur atma içerik değiştirmişsin oda düşüş yapmış ben 10 dolar net bgbg alıyorum bu adsensedede machinimadada fullscreendede aynı kazandırır siz her partneri farklı zannediyosunuz istediğine geç yine aynı para yine aynı para hakkın yenmez tek farkları kesinti oranları

dostum aweye çamur atma içerik değiştirmişsin oda düşüş yapmış ben 10 dolar net bgbg alıyorum bu adsensedede machinimadada fullscreendede aynı kazandırır siz her partneri farklı zannediyosunuz istediğine geç yine aynı para yine aynı para hakkın yenmez tek farkları kesinti oranları

Merhaba

3 senedir içerik aynı videoların hepsinin telif hakkı belgeleri var. Toplamda 60 video var zaten çoğu milyonluk sayılarda yıllardır aynı videolar öyle gündeme göre video ekleyip çıkartmıyorum. %100 özgün videolar ve deidğim gibi telif hakları bende olan videolar.

вαттυѕαу;186516' Alıntı:

Yukarda açıkladığım gibi niche çalışmıyorum. Awe ye geldiğimde de 60 video vardı günde 10k izleniyor 40 dolar veriyordu. Şimdide aynı 60 video var günde 50k reklam görüntüleme yapıyorum 15 dolar max para veriyor.

bendede 11k ya 103 $ vermiş awe . içeriği değiştirin bence

İçeriği değiştirme şansım yok official kanal :)

İllegal içeriğe ödeme aldım defalarca?

1 - 2 ay alırsın sonra görürsünüz hocam hep aynı taktik. bir süre sonra para kazanma ayarlarını kapatırlar. aslında para kazanmaya kapatılmış gibi durur kanalınız ama onlar kazanmaya devam eder. videoların para kazanmaya kapatılmasını bile engellerler yani ;) size ödeme yapmazlar üstüne yatarlar paranızın. tüm videolarınızı silmekten başka çareniz yoktur. AWE inanılmaz derecede sahtekar bir partner şirketidir. Bu Hafta içinde kanıtlarıyla konu açmayı planlıyorum. AWE'den uzak durun !

Ama hala o 1 kanalımın ödemesini alamadım :D
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] de alamadı ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da alamadı bu ay sonunda yapacaklarını ümit etmekteyiz :)

Yanlış yere bakıyo olabilir misiniz bende sizin gibi adamlara demediğimi bırakmadım ama 700 izlenime 4$ verdiklerini görünce çıkmayı düşündüğüm için pişman oldum

Yanlış yere bakıyo olabilir misiniz bende sizin gibi adamlara demediğimi bırakmadım ama 700 izlenime 4$ verdiklerini görünce çıkmayı düşündüğüm için pişman oldum

Yok hocam eminim adsense de olduğunda günlük 10k izlenime 40 dolardan aşağı vermiyordu.
Şuan 50k günlük izlenme var adsense de olsa 200 dolar rahat verirdi hadi 100 hadi 50 dolar versin, 15 dolar nedir yahu sadakamı veriyorsun.

Awe ye ilk girdiğimde bgbm 4.5 dolardı şuan bgbm 0.3 Dolar ve bu kanal official kanal.

Ve bu ay 10 tane mail attı fakat paramı yatırmadı. O yatırmadığı paranın 1 aylık faiziyle aile geçiniyor aile..

Neyse daha fazla sinirlenmek istemiyorum. Kesinlikle özgün kanallara partner tavsiye etmiyorum.

Awe ödeme yapmıyor diyenler acaba 145 $ eşiğine ulaştığı gün hemen ödeme mi talep ediyor? Ödenmiyor diyor?
Aralıkta kazandığın parayı Şubatın başlarında alırsınız anca.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri