Awesomeness TV sizi ağına katılmaya davet etti.

cakirturk

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hasanhuseyincakir.com.tr
Merhaba arkadaşlar,
2009'da gmail hesabımla açtığım youtube hesabıma böyle bir davet yollamış herifler. Hesapta sadece 4 video var hepsi bana ait olan :) ve toplam izlenme 2.000 civarı (4 yılda :D)

1823incig583749.png

Bu hesabın gmail adresi adsense'den onay alamamış bir hesap.
yıllar önce başvurmuştum reddetmişlerdi adsense'de.
Az önce aklıma geldi bu hesap, bununla yedek bir youtube-adsense hesabı açmayı denedim ama olmadı ve davetiyenin geldiğini gördüm :D

Şimdi ben bu davetiye ile neler yapabilirim tam olarak?

Not: Bu awesomeness tv'ye ben başvuru falan yapmadım. kendiliğinden geldi ya da onlar yolladı.

Ek olarak: 2007 tarihinde açılmış başka bir youtube kanalım var, farklı bir gmail ile. Bununla ne yapabillirm? :D

Bu partner hakkında detaylı bilgi lazım bana da.Yeni kanallarım var etc kabul etmiyor yeni kanalı.+ Videolarda reklam çıkmıyor.Awesomeness boş kanalı bile kabul ediyormuş sanırım.Bu gece hatim edip yarın geçiricem bütün kanalları bir partnere yeter artık!

ben memnun değilim açıkcası. tavsiye etmem. gelen olumlu yada olumsuz tepkilere göre kararını ver bence

kanal hiçbir işime yaramıyor şu anda :) kazanç yok birşey yok...

kanalı farklı bir hesaba aktarabilirsem eğer (yılı değişmeden) o başka tabi :D

eski youtube kanallarının [elimde 2009 üyelik var ] + özelligi olan kanal url yani kanal ismini mail olarak yazıp girebilme ve hesabı farklı bir eposta adresine taşıyaiblme özelligi mevcuttur.[epostadan kastım gmail haric yada ben gmaile taşıyamadım ama outlok veya istedigin uzantıdaki maile taşıyabilirsin o kanalı]

eski youtube kanallarının [elimde 2009 üyelik var ] + özelligi olan kanal url yani kanal ismini mail olarak yazıp girebilme ve hesabı farklı bir eposta adresine taşıyaiblme özelligi mevcuttur.[epostadan kastım gmail haric yada ben gmaile taşıyamadım ama outlok veya istedigin uzantıdaki maile taşıyabilirsin o kanalı]

2007'de açtığım hesabı adsense hesabım olan gmail'e yöneticilik verdim.

2 hafta sonra sahiplik verebiliyormuşum, sahipliği ona devredip eski gmail'le ilişkisini kesicem :)

Neden hocam az mı veriyor? ödeme mi yapmıyor :D

iyi yada kötü ödeme alan arkadaşlar var forumda fakat takip ettiğim kadarıyla awesomeness'e bağlı bir çok kişi bu şirketten muzdarip.
şikayetlerin başında dediğin gibi ödeme yapmaması ve tahmini kazançlar bölümünün açılmaması.

https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171 burada yazılanlara bakabilirsin.

ben iki defa buraya yazdım 3/4 tanede mail attım fakat sorun çözülmedi.
tahmini kazançları görmediğim halde ödeme talep ettim bakalım ne olacak.
buna benzer sorunları olan bir partnerlik awesomeness. şu kadarını söyleyeyim sana;
Seven çok seviyor
Sevmeyen de bi o kadar basıyor kalayı.

ödeme almayayım para onların olsun. yeter ki partnerlikten beni çıkarsınlar diyenleride gördüm

iyi yada kötü ödeme alan arkadaşlar var forumda fakat takip ettiğim kadarıyla awesomeness'e bağlı bir çok kişi bu şirketten muzdarip.
şikayetlerin başında dediğin gibi ödeme yapmaması ve tahmini kazançlar bölümünün açılmaması.

https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171 burada yazılanlara bakabilirsin.

ben iki defa buraya yazdım 3/4 tanede mail attım fakat sorun çözülmedi.
tahmini kazançları görmediğim halde ödeme talep ettim bakalım ne olacak.
buna benzer sorunları olan bir partnerlik awesomeness. şu kadarını söyleyeyim sana;
Seven çok seviyor
Sevmeyen de bi o kadar basıyor kalayı.

ödeme almayayım para onların olsun. yeter ki partnerlikten beni çıkarsınlar diyenleride gördüm
Bi konu açtım hocam bakalım orda karara varıcam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri