Arkadaşlar yeni bir aya tekrardan merhaba, [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ustanın söylediği gibi ödeme formu göndermenize gerek yoktur. Kendi şahsi adıma söylüyorum iki ay boyunca onlar göndermedikleri sürece form doldurmadım, sadece Awesomeness TV form yolladıysa doldurdum. Tek yapmanız gereken şeyler Awe forumda [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ustanın belirtmiş olduğu gibi bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir, sonrasında artık mevlütmü verirsiniz duamı okutursunuz onu bilemem
, şaka biryana arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi Quiz Networkün bugün itibari ile ödemelerini yapmasıdır. Aweden form gelen arkadaşların burada belirtmelerini rica ediyorum. Amacım sadece awe geçen aya göre bir değişiklik sergileyecekmi ödemelerde bir çabukluk olacakmı yada form göndermeleri kullanıcı bazlı olarak nasıl olacak merakım budur. Herkese bol sabır diliyorum (Allah banada sabır versin.)
Hayırlı kazançlar herkese. Şunuda unutmadan belirtmek isterim, awe çalışanlarına mail yada farklı türlü taciz içerikli
mesajlar yazmamanız olacak belkide böyle yazılanlardan dolayı adamlar kıllık yapıyor sadece biraz sabırlı olalım, olayı akışına bırakalım. Eğer yine ödeme formu yollamak isteyen arkadaşlarım varsa linki veriyorum.
Ödeme Formu
Önceki aylara ait ödemelerini alamayan arkadaşlar, kanal içerikleriniz yada telif, 3. taraf eşleşen vs. varmıydı bunlarıda belirtirmisiniz. belki bir çözüm yolu bulabiliriz.
Ödeme Formu
Önceki aylara ait ödemelerini alamayan arkadaşlar, kanal içerikleriniz yada telif, 3. taraf eşleşen vs. varmıydı bunlarıda belirtirmisiniz. belki bir çözüm yolu bulabiliriz.