Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni bir aya tekrardan merhaba, [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ustanın söylediği gibi ödeme formu göndermenize gerek yoktur. Kendi şahsi adıma söylüyorum iki ay boyunca onlar göndermedikleri sürece form doldurmadım, sadece Awesomeness TV form yolladıysa doldurdum. Tek yapmanız gereken şeyler Awe forumda [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ustanın belirtmiş olduğu gibi bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir, sonrasında artık mevlütmü verirsiniz duamı okutursunuz onu bilemem :), şaka biryana arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi Quiz Networkün bugün itibari ile ödemelerini yapmasıdır. Aweden form gelen arkadaşların burada belirtmelerini rica ediyorum. Amacım sadece awe geçen aya göre bir değişiklik sergileyecekmi ödemelerde bir çabukluk olacakmı yada form göndermeleri kullanıcı bazlı olarak nasıl olacak merakım budur. Herkese bol sabır diliyorum (Allah banada sabır versin.) :) Hayırlı kazançlar herkese. Şunuda unutmadan belirtmek isterim, awe çalışanlarına mail yada farklı türlü taciz içerikli :) mesajlar yazmamanız olacak belkide böyle yazılanlardan dolayı adamlar kıllık yapıyor sadece biraz sabırlı olalım, olayı akışına bırakalım. Eğer yine ödeme formu yollamak isteyen arkadaşlarım varsa linki veriyorum.

Ödeme Formu

Önceki aylara ait ödemelerini alamayan arkadaşlar, kanal içerikleriniz yada telif, 3. taraf eşleşen vs. varmıydı bunlarıda belirtirmisiniz. belki bir çözüm yolu bulabiliriz.

yerımızı alalım :D hayırlısı olsun

NOT : FORM GELEN OLURSA BURAYA YAZSIN ARKADASLAR..
Tedbir gereği yollayalım yinede :D

2 telifli kanal ne olacak aralık + ocak kazancı bekliyorum

[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] hoşgeldin dostum :) Kanallarında telif 3. eşleşen vs. varmıydı ? anladığım kadarı ile ocak ve şubat alamadın.

---------- Mesaj saat 19:34:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:37 civarında gönderildi. ----------

Daha aralığı alamadık ki :D

Hocam yüklü miktarmıydı alamadığın kanalın bakiyesi yoksa ihtar vs. mi vardı?

---------- Mesaj saat 19:36:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:34:07 civarında gönderildi. ----------

2 telifli kanal ne olacak aralık + ocak kazancı bekliyorum

[MENTION=4103]bojan54[/MENTION] hocam yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim belki ben yanlış biliyorum bu konuda beni düzeltin. Adsensede telif yendiği zaman ödeme alınmıyordu bildiğim kadarı ile 3 telife kadar kanalın açık kalıyor sonrasında kapanmıyormuydu. Yanlışsam düzeltin lütfen doğrusunu öğreneyim.

[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] hoşgeldin dostum :) Kanallarında telif 3. eşleşen vs. varmıydı ? anladığım kadarı ile ocak ve şubat alamadın.

---------- Mesaj saat 19:34:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:37 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 19:36:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:34:07 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=4103]bojan54[/MENTION] hocam yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim belki ben yanlış biliyorum bu konuda beni düzeltin. Adsensede telif yendiği zaman ödeme alınmıyordu bildiğim kadarı ile 3 telife kadar kanalın açık kalıyor sonrasında kapanmıyormuydu. Yanlışsam düzeltin lütfen doğrusunu öğreneyim.

evet 3 telifte kapanıyor.2 telifte kapanmıyor awe para kazanmayı kapatıp atıyor partnerden

telifli olanda vardı telifsiz de .

arkadaşlar anlamadıgım birşey var mademki bu Awesomeness ödeme yapmıyor aralık ayının ödemesini alamayanlar var neden bu partner tercih ediliyor ? partnerle bölümüne ne zaman girsem en kalabalık Awesomeness :D yani ödeme yapmayan (ki aralık ayını alamayan bile var) neden tercih ediliyor anlamadım ?

2 telifli adsense ne demek?

kanal mı?

eğer kanalsa

büyük bir kesintiyle alıyorsun parayı yani telif yediğin videolar sadece daha fazla kesinti oluyor.

Kanal olarak 2 telifli yazdım :), büyük kesinti ile alıyorsun demişssin. Peki Awenın zaten %30 luk bir kesintisi var üstünede telif kesintilerini koydukdatan sonra vermiyor olabilirmi.

Nedense ödeme havasına giremediğim tek network AWE,hissizleştim iyice sayelerinde:D

arkadaşlar anlamadıgım birşey var mademki bu Awesomeness ödeme yapmıyor aralık ayının ödemesini alamayanlar var neden bu partner tercih ediliyor ? partnerle bölümüne ne zaman girsem en kalabalık Awesomeness :D yani ödeme yapmayan (ki aralık ayını alamayan bile var) neden tercih ediliyor anlamadım ?

İyi kazandırıyor hocam :D kendi adıma konuşuyorum sorunsuzca alıyorum ödemelerimi. Millet başına ne gelecek düşünmeden başvuruyor sağolsun awede hemen alıyor.

İyi kazandırıyor hocam :D kendi adıma konuşuyorum sorunsuzca alıyorum ödemelerimi. Millet başına ne gelecek düşünmeden başvuruyor sağolsun awede hemen alıyor.

kimine ödeme yapıp kimine yapmıyor mu yani ? iyi kazandırıyor derken içerikle alakalımı partnerin artıları da varmı ?

kimine ödeme yapıp kimine yapmıyor mu yani ? iyi kazandırıyor derken içerikle alakalımı partnerin artıları da varmı ?

Kazanç içerik ile doğru orantılı içeriğin iyi ise karşı tarafa hitap ediyor ve izleniyor ise kazandırıyor (!) bazı arkadaşlar kazanıyoruz ama ödemeleri alamıyoruz yazacaklar saygım sonsuz neden bende anlamadım.

Forumun yine en ilgi çekici konusuna hoş geldiniz değerli üyeler.
Bu ay da şenlik devam edecek:-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri