Awesomeness TV'den Mail aldim.

• Kullanıcı Raphael
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Raphael

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, Awesomeness Tv'den kisisel mail adresime mail yolladiklarini gördüm. Maili asagiya yaziyorum acaba ne ile ilgili benimle iletisime gecmek istiyorlar. Bilgisi olan var mi? Aldigim mail;

Hey,
You've grown into a big channel (you did like 10M views this month) and so we'd like to chat about future projects. Do you have time in the next few days?

Cevap vermemistim görmedigimden ve sonra 2. maili atmislar.

Hey! I know you might be suspicious of us reaching out, but I promise it is all good! We want to expand our "kanal adim" business and want to talk to you about it.

Merhaba arkadaslar, Awesomeness Tv'den kisisel mail adresime mail yolladiklarini gördüm. Maili asagiya yaziyorum acaba ne ile ilgili benimle iletisime gecmek istiyorlar. Bilgisi olan var mi? Aldigim mail;

Hey,
You've grown into a big channel (you did like 10M views this month) and so we'd like to chat about future projects. Do you have time in the next few days?

Cevap vermemistim görmedigimden ve sonra 2. maili atmislar.

Hey! I know you might be suspicious of us reaching out, but I promise it is all good! We want to expand our "kanal adim" business and want to talk to you about it.

bu ay 10 milyonun üstünde izlenim aldın, seninle gelecek projelerin için konuşmak istiyoruz zamanın varsa.. 2.kısımdada ısrar etmişler.

Son düzenleme:
Buraya kolunu kaptiran .... aman abi aman dalak bobrek ne varsa bunlara kaptirdim ben uzak dur

ben kanalımı kurtardım bunlardan. quiz e bağladım ödemesini aldım. bunlarda kalsa hala daha içeriğin sana ait olduğunu ispatla diye parayı cebe atacaklardı. :D

Iceriginizle ilgisi var bunun. Ben 2 senedir Awe ile calisiyorum. 2 hafta bile ödemede gecikme yasamadim.

Odemiyo tabi az forumu arastir awe bolumune bak bunlarin aldigi bedduayla ülke yıkılir ..benim dunya kadar param kaldi icerde benim gibi bir suru arkadas var

awe ile hiç çalışmadım ondan dolayı bakmamışımdır. ama zaten quizden başka kapananı ödeyen yok, sadece teliflileri ödeyen var.

---------- Spam Engelliyici 04:26 ---------- Önceki Mesaj 04:24 ----------

Iceriginizle ilgisi var bunun. Ben 2 senedir Awe ile calisiyorum. 2 hafta bile ödemede gecikme yasamadim.

aynen bende mn ile 1-2 kanal çalışıyorum ve herkesin eleştirdiği yerden yere vurduğu mn ayın 7si gelir gelmez ödüyo hemde ilk sırada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri