Awesomeness Youtube Kazanç Sayımı

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Merhaba,

Bazı arkadaşlarda da aynı durum söz konusu. Şuan aynı durumdan müzdaribim. Dashboard olmadığı için analyctis üzerinden takip etmeye çalışmak istiyoruz ve burada da sayımlar gözükmüyor (Kazanç). Videolar 20-30 bin izlenim alıyor fakat kazançlar gözükmüyor. Bildirim göndermişler arkadaşlar ve ben de kendi kanalım için 4 gün önce bildirim gönderdim. Hala olumlu-olumsuz dönüş yok. 2 kez bildirimimi kendim yanıtladım.

Bu partnerlikte sizlerde durum nedir? Bildirim göndererek kazanç raporunu gören var mı? Tam olarak hangi İngilizce metin gönderelim?

Bende mail attım ama hala cevap gelmedi, analyticste de değişen birşey yok.

24 ünde partnerlik daveti geldi kabul ettim , 2 gün önce bildirim yaptım daha kazançlar bende de gözükmüyor. 1 hafta -10 gün de kazançlar gözüküyormuş diye okudum birkaç yerde (awesomnesstv forumunda) beklemedeyim. Bilen arkadaşlar varsa awesomnesstv 145 dolarda ödeme bildirimi yaparsak kaç gün sonra parayı ödüyor?

24 ünde partnerlik daveti geldi kabul ettim , 2 gün önce bildirim yaptım daha kazançlar bende de gözükmüyor. 1 hafta -10 gün de kazançlar gözüküyormuş diye okudum birkaç yerde (awesomnesstv forumunda) beklemedeyim. Bilen arkadaşlar varsa awesomnesstv 145 dolarda ödeme bildirimi yaparsak kaç gün sonra parayı ödüyor?
Okuduğun yerlerin linkini atar mısın?

Dostlar konunuzla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum, şimdi ben ytp networkden partnerlik aldım.Video düzenleme kısmında "hak talepleri" ve kullanım politikası (özel politika/monetize all countries" kısımları var.Bu ayarları nasıl yapacağız? Şimdiden teşekkürler.

Valla arkadaşlar benim de aynıydı başvurduktan 3 gün sonra felan ticket açtım ve yaklaşık 1-2 saat içinde kazanç bölümünü açmışlardı. Artık şansa mı denk geldi ticket cevaplama konusunda bilmiyorum. Ticket açarken seçeneklerden make money olması lazım onu seçiniz.

Telıf yedı dıye bırısının parasını ödemiyorlamış, adam isyanlarda. RPM'de kanalım telif yedi ama onlar parami ödediler siz niye ödemiyorsunuz diyor.

Anlaşılan çatık bu networka.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri