Awesomeness'dan Haber Var

iwocan

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

Dun Awesomeness'tan gelen habere gore, bu hafta ici gecen hafta yapilan odemelerin ikinci partisi yapilacak. Odeme alamayan arkadaslarin bu hafta odemelerini alacagi soylendi..

Ayrica Awesomeness'tan cikarilan kanallar hakkinda da cok soru geliyordu.

Kanallariniz, icinde telif veya baska bir uyari olsun veya olmasin, herhangi bir tv yayini, cizgi film, film vb. telif riski yuksek kategori iceriyorsa, partnerlikten cikarilacak.. Bu sebepten dolayi bundan sonra film, cizgi film, dizi, tv show vb seyleri bosuna yuklememenizi de soylememi rica ettiler. Bundan once olan kanallarin odemelerini tam olarak soramadim ama bundan sonra bu kategorilerden odeme almaniz zor gibi gorunuyor..

Ek olarak; ayni paypal adreslerine ait birden cok kanali olanlari da kotuye kullanimdan dolayi partnerlikten cikartacaklarini belirttiler. Bu onlemi de bos kanal ile basvuranlar icin aldiklarini dusunuyorum.

Tahminim yine Persembe gunu odemelerin yapilacagi yonunde..

Hepinize hayirli gunler..

inşallah çıkardıkları kanallara son bir ödeme yaparlar biz de ona göre işimize bakarız.

awe nin hiçbir cazibesi kalmadı artık öyleyse.

Sadece awe nin değil partnerin bir cazibesi kalmıyor artık,mayıs ayından sonra iyice ekşiyecek partner mevzusu

Atmadiklarinin parasini verirler mi acaba ? Mayis ayi bi an once gelsede ak kara belli olsa.

ünlem sorununa dermandı , iyi kötü yüzde 50 de olsa ödeme vardı buna da şükür diyordum..

şu an elde kalan kategorilerle compliation hariç partnere girmek gereksiz ama olacakları için de pek bi avantajı olmucak
adsense zaten apayrı dünya
bakalım ne olcak sonumuz .d

washington post,oku be hocam bi zahmet arkadaş görüşmüş telle

Hocam benim subat ayinda 3 teliften kapanan kanalim vardi, icinde +1K dolar vardi onun odemesini alabilirmiyim bu ay yoksa o paralari unutmalimiyim ?

Arkadaslar telifli olan kanallarinizin odemeleri, telif gelen videolariniz disinda yapilacak.. Fakat bazi arkadaslarin komple yapmislar. Suan icin awesomeness bir gecis surecinde, kendilerini toparliyorlar gordugum kadariyla..

Ayrica yazmayi unuttugum bir konuyu daha ekledim ilk mesaja

Yani Benim Çizgi Kanalına Ödeme Yapmıyacaklar.

Arkadaslar telifli olan kanallarinizin odemeleri, telif gelen videolariniz disinda yapilacak.. Fakat bazi arkadaslarin komple yapmislar. Suan icin awesomeness bir gecis surecinde, kendilerini toparliyorlar gordugum kadariyla..

Ayrica yazmayi unuttugum bir konuyu daha ekledim ilk mesaja

Yani ben 1k kazandiysam ve telif gelen 3 videodan da 300$ kazandiysam geri kalan 700$ odeyecekler diyorsunuz ?

Diğer mesajlarından hatırladığım kadarıyla iwocan arayıp soruyor. Yanlışım varsa düzeltsin.

iki başvuru yaptım son haftada, ikisini de aynı paypal hesabıyla. Değiştirmem mi gerekiyor şimdi birini? Gerçi biri davetiye geldi onayladım ama diğerine henüz davetiye bile gelmedi.

Kaynak isteyen arkadaslar, telefonla gorustum.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam peki aynı paypala yaklasık 10 kanalım baglı bunlar ıcın tek tek paypal mı alacam o zaman ? :S

Valla hocam kac paypal'e kadar izin olabilir diye soramadim. Bir dahakine soracagim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri