Awesomenessdan mesaj var

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

dRaCk

Kayıtlı Üye
arkadaslar awe forumunda Kim yorum yapmış ne kadar ilgilenirler bilinmez tabiki ama paylasayım sizin icin dediklerine göre bu hafta ıcınde round 2 cıkacakmıs...

Hadi insallah

@Legol - Hi Legol, please do not use foul language on our forums, because it will force me to suspend you. warning I have explain many times that I do not control payments, but I do know that we will sending out a round 2. I have talked to other networkers about their payments going out in round 2 and asked them to also be patient, as I am asking you. blush
[MENTION=15457]hasan[/MENTION] - Round 2 should be this week.

@weshouldshout_8 - I do not handle payments, so I can only say the information that I do know. We should be sending out our 2nd round of payments soon. I suspect this week. Let me know if you need anything else! blush

AYRICA dashboard hakkındada msjı var. geliştirmeler yapıyoruz vs vs diye

Hi all,

I talked to our development team and they are redesigning our website, so some features have been taken down because they are being improved. We will be roll out these new features and updates soon, but I appreciate your concern and it seems like everyone liked the payments tab! smile

Hocam hiç bişey anlamadık :)

ben ödemeler el koymuyorum diyor ayrıca round 2 gondereceğiz biraz sabırlı olun diyor. tahmınımce round 2 ödemeleri bu hafta olabilir diyor :)

dashboard icin ise sitede düzeltmeler varmıs bu yüzden ödeme tabloları yok ama geri gelecek en kısa sürede diyor :D

para yatarsa sırf parayı ezmek için sevgili yapacam abi :D

ben ödemeler el koymuyorum diyor ayrıca round 2 gondereceğiz biraz sabırlı olun diyor. tahmınımce round 2 ödemeleri bu hafta olabilir diyor :)

dashboard icin ise sitede düzeltmeler varmıs bu yüzden ödeme tabloları yok ama geri gelecek en kısa sürede diyor :D

Kapanan kanallarada ödeme yapacaklarmı acaba ?

legol kimse atar yapmış heralde :D düzgün konusmazsan banlıcam seni diyor :D

adam fena giydirmişti onuda geçti creative geçin dedi :D :D

Hey guys sorry that i open this thread but i really just can give you this help: Just stop making videos on your channel wich is partnered with awesomenesstv! And dont forget to disable your monetization of your videos! They will never pay you, they breach the contract in many things! Just dont let them get more money. Just create a new channel and partner with freedom or others. But never go back to awesomeness. Just a **** cheap network which takes all your money and says you used copyright materials smiley Lmao!!!!!! This is the dumbest excuse ive ever heard! I mean just take a look at their website: Copyright © 2013 AwesomenessTV

WHAT IS THIS ***** ? Are you kidding me?´They took 800$ from me!
Thats the end of the story.
Have a great day!

müsait olsam ingilizce öğretmeni arkadaş var ona telefonla arattıracam bunları. İnşallah hekesin paralarını yatırırlar
Geçen ayda Kim haftaya diye diye ayın sonunu getirmişti.

Bu Awesome insanı çıldırtır..
2.Raund ödemeler gecikmiş ve bu hafta yapılacakmış onu anladık !

Peki 1.Raund'u gören oldu mu ? hiç birimiz ödeme alamadık ki.. hem de en risksiz kanallarımız için sadece Ağustos değil, Temmuz için bile ödeme almış değiliz. Ya havle :)

bu hafta ödeme yapılacak dedikleri gene normal ödeme yaptıklarıdır kesin.

ben hazirandan beri ödeme alamıyorum..Acaba bu mesaj 2 3 aydır ödeme alamayanlarıda kapsıyor mu?

Hadi inşallah şu ödemeyi alayim tövbe bi daha aweyle çalışırsam

ay-olabilir-mi-oyle-bisey-lutfen-olsun-cunku_680526.jpg

Bu Awesome insanı çıldırtır..
2.Raund ödemeler gecikmiş ve bu hafta yapılacakmış onu anladık !

Peki 1.Raund'u gören oldu mu ? hiç birimiz ödeme alamadık ki.. hem de en risksiz kanallarımız için sadece Ağustos değil, Temmuz için bile ödeme almış değiliz. Ya havle :)

Hocam oldu tabiki alanlar awe konusunu takip edersen gorursun .Ben agustosta ve eylulde odeme aldım tam olmasada

Geçenlerde de 2. Raund falan dediler ama yine hava aldık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri