Awesomeness'den Para Alan Var mı ?

whaybee

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar konu açık ve net buna ek olarak alanlar varsa nasıl aldıklarını, almak için ne yapmamız gerektiğini yazarsa sevinirim formu doldurup gönderdik ayın 30'nda. Kaç gün sonra yatar para bilenler cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ben ayın 25 inde yolladım hala bekliyorum.

Site scam mı oldu .Forumdaki jackie de hiç cevap yazmıyor .herkes ödeme bekliyor .Ödeme alan olduysa yazabilir mi.Birde bu partnerlikleri youtube şikayet etme gibi bir durumumuz var mı?

Ben paramı alıp çıkcam bu partnerlikten nasip olursa .. , çok az veriyor ve parayı alabilecek miyiz belli değil

Bende daha yeni partner oldum bakalım alabilcekmiyim. İnş. alırızzz

Biriken para 350$ geçti kaç defa ödeme talebinde bulundum ne arayan var ne soran. 1k ya 1 dolar anca veriyor videolarım 1 saat üzerine sürekli.

bende ödeme talebinde bulundum alır almaz çıkacagım

Gençler hiç mi alan yok biri yazsın insanların yüreğine su serpsin .

Odeme alan bi cok arkadas var. Ben simdi kolay buldugumu paylasiyorum.

Awesomeness Odemesi Yapildi !

---------- Mesaj saat 17:17:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:15:15 civarında gönderildi. ----------

Verdiyim formu incelersen tum sorularina cevap bulursun hocam. Bol kazanclar! ;)

Ödeme alanlar çoğalır inşallah. İçime kurt düştü yine.. Bende ödeme alıp çıkmayı düşünüyorum..

Awesomeness Partnerliğinden ayrılmak için gerekli forum varmı ben bu konuddan sonra açıkçası çok sogudum. Ayrıca 89 $ Var kanalda varsın gitsin o paralar ben ayrılmak için ne yapacam Bilgisi olan varmı ..

youtube önlem almıyor mu böyle şeylere .bizim kanallarla uğraşacağına birazda buralar bak youtube.

En iyi kanalimi bagladim bu networke. Kanal fena kazanmiyor ama awsome midir nedir parami alamiyor. Agustos ayinin parasini alamadim daha.

Evet bu konuda forumdaki tecrubeli arkadaslar partnerlik uzerine detayli bir rapor sunarlarsa cok yararli olur. Artik herkes partnerligin ne oldugunu biliyor ama nasil odeme alacagini ya da gercekten alacak mi onu bilmiyor.

Ben kapanan kanalim icin Agustos sonu basvurmustum bir hafta sonra gelen cevapta Eylul ayi icerisinde alirsiniz denmisti. Ama ne gelen var ne giden. Baska bir kanalimda 350$ birikti su an ama bu parayi alabilecek miyim sorusu beni dusunduruyor.

Bir arkadasin dedigi gibi site yalan mi oldu? Scam ile karsi karsiya miyiz? Jackie denen zat hic kimseye cevap yazmiyor !!

Bunlar paraları toplayıp ortadan kaybolacaklar bana sorarsan. Milleti oyalamk için ara sıra 1-2 kişiye ödeme yapıyorlar.

Arkadaslar ben en basta dedim bu network her onune geleni aliyor ilerde patlarsa sasmayin diye :) o zamanlar bir kanal bagladim ben kazanci guzel, 22 gunde odeme esigini gecti ve taleb ettim bu ayin 2 sinde taleb ettim sesleri cikmadi suan 300 dolari gecti mail attim geri donmusler....

Formu doldurdunuz ise muhasebe debartmanimiz sizinle iletisim kuracaktir diye :) ben muhasebe debartmanindan gectim awesomenin kapisindaki guvenlik gorevliside arasa dua edecegim... bekleyin bakalim ben bekliyorum.... bu ayin sonuna diyen var bu ay degilde diger ayin sonuna diyen var... sadece bekleyeceksiniz suanda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri