Awesomeness'den paralaramızı kurtaralım [Çözüm - Fikir]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Awesomeness biliyorsunuz ki artık özgün olmayan kanallara ödeme yapmayacak.

Tüm kanallarım kapanınca elimdeki 1 partner kanalına yükleme yaptım.7 günde ödeme eşiğini geçtim ama ödeme alamayacağımı bilmek beni üzüyor.

Bunun için en mantıklısı bir çözüm üretmekti,ben de şunu düşündüm.
Ocak ayı boyunca kazanacağımız kadarını kazanalım.Ocak'tan sonra ise kanalımızdaki TÜM VİDEOLARI silip ÖZGÜN videolarımızı yükleyelim.(ne olursa)

Awesomeness kanalı incelemek istediğinde özgün videolarımıza rastlayıp,ödeme için onay verecektir.(en azından benim düşüncem bu yönde)

Forumda bu konu üzerine tartışmak ve fikir birliği yapmak istiyorum.

Unutmayın TÜRK ZEKASI ile aşılmayacak sorun yoktur,awesomeness'i de dize getiririz evelallah!!!!!

Hocam benim de dün aklıma geldi ama özgün kanalların bile ödemesi es geçiliyorsa ya da geç ödeniyorsa en iyisi başka partner.

Networklerin silinen videolari gorebilme gibi bi ozelligi varsa o durum yardimci olmaz. Ayrica yukledigin rastgele ozgun videonun izlenimi cok olmayacagindan "videolarini neden sildin" sorusuyla karsilasman muhtemel. Buyuk ihtimalle o zamanda bu sebepten dolayi kanalini inceliyoruz derler.

Kendinizi awesomeness yerine koyun, siz olsanız bu numarayı yermiydiniz.
Malesef hocam bu çözüm olmayacaktır.

özgün olmayan kanalıma aweden ödeme aldım 9 10 ocakta :S valla korkar oldum bu ay da alırım insallah

Merhaba arkadaşlar,
Awesomeness biliyorsunuz ki artık özgün olmayan kanallara ödeme yapmayacak.

Tüm kanallarım kapanınca elimdeki 1 partner kanalına yükleme yaptım.7 günde ödeme eşiğini geçtim ama ödeme alamayacağımı bilmek beni üzüyor.

Bunun için en mantıklısı bir çözüm üretmekti,ben de şunu düşündüm.
Ocak ayı boyunca kazanacağımız kadarını kazanalım.Ocak'tan sonra ise kanalımızdaki TÜM VİDEOLARI silip ÖZGÜN videolarımızı yükleyelim.(ne olursa)

Awesomeness kanalı incelemek istediğinde özgün videolarımıza rastlayıp,ödeme için onay verecektir.(en azından benim düşüncem bu yönde)

Forumda bu konu üzerine tartışmak ve fikir birliği yapmak istiyorum.

Unutmayın TÜRK ZEKASI ile aşılmayacak sorun yoktur,awesomeness'i de dize getiririz evelallah!!!!!

Bence az olan kanallara ödeme yapıyolar yani 145 i geçip videoları siliyorum özgün 2 video atıp bırakıyorum ödemeyi aldım bu ay sonundada alırsa 150-200 dolara kimse bakmıyor demektir kardeşim. Çok kazanmayacaz o zaman partnerlikten

Şuan kanal bir telif yedi,emkeicz'den geri çektirdim inşallah çeker.143 $ geçtim tüm videoları silicem.

eger youtube ıkıncı bı kontrol yapmıyosa bu partnerlerın ısıne gelcegınde gormezden gelebılırler belkı.sonucta onlkarda kazancak

Benim vine kanalım var 143$'dayım videoları silsem bile isimden çakarlar herhalde gitti paralar :D

Onu da yaptık belki yer diye ama yiyeceklerini hiç sanmıyorum...

AWE den para alamadığımda

AWE de para alınca

Hala mesaj atıp duruyorlar paypal üzerinden ödeme gönderirken sorun yaşıyoruz diye :/

Ödeme yapacakları yok oyalıyorlar anca.

Umut fakirin ekmeğidir :) , 4 telifsiz ama özgün olmayan kanaldan 1 tanesini ödemişlerdi. Şimdi bakıyorumda tamamen özgün kanalı da daha ödemediler.
Bi umut işte belki öderler diye.

2014 değişikliklerine gelince bundan sonra kanalın özgün olup olmadığını inceleyip öyle google dan ödeme talep etceklermiş ve google ödeyecekmiş. Ama biz 2013 kazançlarını bekliyourz yani google talep beklemeden partnere ödemeyi çoktan göndermiş olması lazım. Bu da sadece bi teori umut işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri