Arkadaşlar Merhaba
Malum kazançların görüntülenmesi için açılan Awesomeness destek sitesindeki konuya biraz sitemkar bir mesaj gönderdim.
Tabiki bundan önce kibarca destek adreslerine mail attım 2 kez, ilgilenen yok cevap veren yok ve dün bu şekilde bir mesaj gönderdim;
Acele ile yazılan vasat İngilizcem ile, acelesiz de vasattır
bu mesajı dün gece gönderdim ve birden Jackie ortalıkda gözüktü.
Şunu anladım, bu firma kibar mesajlardan anlamıyor, özel yollanan mesajlardan anlamıyor, ulu orta gönderilen sitem dolu bir mesaj ile ilgileniyor.
Baktım ki, Jackie benim mesajımı hemen silmiş(45 dk içinde) dün gece 4:49 gibi mesaj yazmış.Buyrun.
İlk cümlede gene $143 dolar zırvasından bahsetmiş, geçersen ödeme yapacağız diyor ve ekliyor, ödeme forumu tamamen doğru bir şekilde doldurmalısın.
Birkez 143$ limitini geçersen takip eden ayın sonunda ödeme yapılır diyor.
Yani;Kasım ayında geçtiğin limit 143$ ise, takip eden ayda yani Aralık'ın sonunda ödemeni alacaksin diyor.
Sonuç olarak lafı bu ayın 27-31'i arasında ödeme yapacağıza getiriyor.
Bir eklemede ben yapayım; 143$ı geçmeden takip ettiğiniz ayın sonuna paranız ödenmez,hangi ayda 143$ geçerseniz, ondan sonraki ayın SONUNDA ödeme yaparız diyorlar.
Ekim ayı ödemelerini bekleyen arkadaşlar Eylül'de 143$ limitini geçmiş olmaları gerekir ki ödeme Kasım sonunda yapılsın.
Ancak hala Ekim ayını almayan arkadaşlar var, bu durumda ise Awesomeness telifdir ıvırzıvır bahane edip örtbas edebilir çünkü Jackie bu konuda bir açıklama yapmamış sormama rağmen.
Yetkili ağızdan açıklamadır, umarım yeterli bilgidir.
Malum kazançların görüntülenmesi için açılan Awesomeness destek sitesindeki konuya biraz sitemkar bir mesaj gönderdim.
Tabiki bundan önce kibarca destek adreslerine mail attım 2 kez, ilgilenen yok cevap veren yok ve dün bu şekilde bir mesaj gönderdim;
Awesomeness Network
Do you know this?
All Turkey waiting your payment !
Everyone talking about you "bad", because everyone waiting your payment.
Also, a lot of people leaved Awesomeness because people panic now.
You can research turkish youtube forums.
Please answer me
And i will publish your answer in turkish forums.
Turkey People waiting a explain from you.
Also , I see USA,Canada,England payments finished.
All USA,Canada,England.. countries be pleased for your payment.
But, Turkey??
Why don't make payment to Turkey?
People worried for OCTOBER AND NOVEMBER.
Please answer to me, we will wait your answer.
Acele ile yazılan vasat İngilizcem ile, acelesiz de vasattır
Şunu anladım, bu firma kibar mesajlardan anlamıyor, özel yollanan mesajlardan anlamıyor, ulu orta gönderilen sitem dolu bir mesaj ile ilgileniyor.
Baktım ki, Jackie benim mesajımı hemen silmiş(45 dk içinde) dün gece 4:49 gibi mesaj yazmış.Buyrun.
Jackie
For those waiting for payment: If you made at least $143, you will be paid! You MUST fill out the paypal form that you will be sent and it must be EXACT AND CORRECT. Once you make at least $143, you get paid the end of the following month. So if you made the money in November, you get paid end of December!
İlk cümlede gene $143 dolar zırvasından bahsetmiş, geçersen ödeme yapacağız diyor ve ekliyor, ödeme forumu tamamen doğru bir şekilde doldurmalısın.
Birkez 143$ limitini geçersen takip eden ayın sonunda ödeme yapılır diyor.
Yani;Kasım ayında geçtiğin limit 143$ ise, takip eden ayda yani Aralık'ın sonunda ödemeni alacaksin diyor.
Sonuç olarak lafı bu ayın 27-31'i arasında ödeme yapacağıza getiriyor.
Bir eklemede ben yapayım; 143$ı geçmeden takip ettiğiniz ayın sonuna paranız ödenmez,hangi ayda 143$ geçerseniz, ondan sonraki ayın SONUNDA ödeme yaparız diyorlar.
Ekim ayı ödemelerini bekleyen arkadaşlar Eylül'de 143$ limitini geçmiş olmaları gerekir ki ödeme Kasım sonunda yapılsın.
Ancak hala Ekim ayını almayan arkadaşlar var, bu durumda ise Awesomeness telifdir ıvırzıvır bahane edip örtbas edebilir çünkü Jackie bu konuda bir açıklama yapmamış sormama rağmen.
Yetkili ağızdan açıklamadır, umarım yeterli bilgidir.