Awesomeness'e Girdiğim Güne Lanet Olsun

garbiyar

Kayıtlı Üye
Hayatımın en kötü kararı bu partnere girmektir arkadaşlar. Daha önce zoomine bağlı partnerlerle de çalıştım aynı kategoride yani ingilizce komedi kanallarımda 1k ya 3 dolar aldım en az, Kanallarım kanapndı kapanan kanalların bile ödemelerini sorunsuz aldım. Ama nerden bu belaya karıştıysam büyük hata yaptım. Görüntü aşağıda fazla söze gerek yok. Çıkmak istiyorum çıkarmıyorlarda ne olacak bilmiyorum.

ey2Dga.jpg

2 satır yazı yazaydın eyi olurdu emme...

Buna da şükür en azından başlık var...

İbretlik bir paylaşım olmuş kardeşim

Hocam başlık açıklamıyor...

Yanlış anlama kategorin ne bilmiyorum ama bu gösterime yarısını aldığım günlerde oldu 10 katını aldığım günlerde...

Oraya yazar insan, derki ulan partnere girmeden şukadar gösterime şukadar alıyodum, partnere girdim şukadara şukadar veriyor... ardınada kaydırır awesomese :D

Anlıyosun dimi beni :)

Hocam başlık açıklamıyor...

Yanlış anlama kategorin ne bilmiyorum ama bu gösterime yarısını aldığım günlerde oldu 10 katını aldığım günlerde...

Oraya yazar insan, derki ulan partnere girmeden şukadar gösterime şukadar alıyodum, partnere girdim şukadara şukadar veriyor... ardınada kaydırır awesomese :D

Anlıyosun dimi beni :)

tamam hocam yazayım detaylı :)

aslında yazılacak bir sözde yok ki herşey ortada arkadaş bu nedir iyiki hiç bir partner kullanmıyorum

Çözüm önerisi olan var mi arkadaşlar?

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Hayatımın en kötü kararı bu partnere girmektir arkadaşlar. Daha önce zoomine bağlı partnerlerle de çalıştım aynı kategoride yani ingilizce komedi kanallarımda 1k ya 3 dolar aldım en az, Kanallarım kanapndı kapanan kanalların bile ödemelerini sorunsuz aldım. Ama nerden bu belaya karıştıysam büyük hata yaptım. Görüntü aşağıda fazla söze gerek yok. Çıkmak istiyorum çıkarmıyorlarda ne olacak bilmiyorum.

ey2Dga.jpg

Hocam aynı durumdan bende muzdaripim. Artık bakmıyorum panele nekadar gelmiş nekadar kazanmışım diye forumda kötü konuşmak istemiyorum (Awe için) ama adi düzenbaz adamların tekiymişler, çıkmak için başvurdum hala bekletiyorlar ama networke davet ederken kılı kırk yarıyor adamlar, dostum yapacak bişey yok en sonunda gelecekler kanalı komple silecem o olacak.:mad:

160 170k Gösterime 35 $ almışsın son 2 gün güncellenmedi.

Ayrıca bu awe 1 k izlenime 5 $ veriyor bazen daha fazla..

Yalnız bir şeyden eminim senin kanalın hakkında birden çok videonda hiç reklam çıkmıyor keşke geniş kapsamlı analystic bakmayı bilip ondan sonra sallasanız.

160 170k Gösterime 35 $ almışsın son 2 gün güncellenmedi.

Ayrıca bu awe 1 k izlenime 5 $ veriyor bazen daha fazla..

Yalnız bir şeyden eminim senin kanalın hakkında birden çok videonda hiç reklam çıkmıyor keşke geniş kapsamlı analystic bakmayı bilip ondan sonra sallasanız.

Sallasanız diye ağırlayıcı sözler kullancağınıza olayı bilmeyenlere öğretsek daha mantklı değilmi ? Ynai nasıl analistik yapılır nelere dikkat etmeliler gibi, siz kazanıyorsunuz onarada kazandırsak hocam daha iyi daha güzel olmazmı, insanın canı sıkılmış belli biraz motivasyonla bu işi çözemezmiyiz, yanlış anlama beni..:o

Sallasanız diye ağırlayıcı sözler kullancağınıza olayı bilmeyenlere öğretsek daha mantklı değilmi ? Ynai nasıl analistik yapılır nelere dikkat etmeliler gibi, siz kazanıyorsunuz onarada kazandırsak hocam daha iyi daha güzel olmazmı, insanın canı sıkılmış belli biraz motivasyonla bu işi çözemezmiyiz, yanlış anlama beni..:o

aynen katılıyorum hocam, ayrıca neden diğer partnerlder sorun olmuyorda bunda oluyor o da ayrı bir konu..

7 saniyelik vine videolarına anca bu kadar az para verir yoksa eşleşen videolara bile daha çok veriyo o kadar izlenime. :D

Videolar 7 ile 24 dk arasi

ben girdim ertesi gün bağlantıyı kopar butonuna bastım akşamına partnerlikten çıktım

7 ile 24 dakka arası uzun videolara eger türkçe değilse bu paraları kazandırması imkansız. 10 tane awe kanalım var ve bu kadar az kazanç görmedim.

Bende görmedim hocan zaten ilk defa bu partnerde başıma geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri