Awesomeness'ten çıkmalı mıyım?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımı karıştıran bir durum var.Awesomeness'e bağlı bir kanalımı düzenli olarak kontrol ediyorum ilgileniyorum yaklaşık 1.5K abonesi ve her attığım videoda minimum 300 400 izlenim sağlıyorum.Buna rağmen 2,5 aydır Awesomeness'ten ödeme alabilecek bir miktara ulaşamadım.Vine üzerine bir kanal ama videoların tümü 10 dakikanın üzerinde patlama yapan videolarım 30 dakikanın üzerinde olmasına rağmen o videoların bana getirdiği para toplam 60 $ zaten kanalın kazancıda 94$ yani diğer videolarımın izlenmesi hiç önemli değil Awesomeness için galiba.Pek anlamadım ama para kazandıran oynatmam 60.000 CPM oranım 2,65 ama verdiği para 94$ bu nasıl oluyor.Uzun zamandır 143 $ olsun öyle çıkayım diye bekliyordum ama forumda parasını alamayanlar olduğunu okudum grafikleri yorumlayarak çıkıp çıkmamam konusunda tavsiyede bulunur musunuz Awesomeness'e girmeden önce zoomin'e başvurmuştum kabul etmişlerdi ama ben kusura bakmayın bir salaklık yapıp Awesomeness'e geçiş yaptım.Şu kanaldan partnerlik teklifi almış bulunmaktayım https://www.youtube.com/user/BestVineVideos sadece Vine kanallarını alıyorlar sanırım 1000 izlemeye 4-9$ garantisi veriyorlarmış.Zoomin TV'nin alt partnerlerinden biri.Siz ne yapmamı önerirsiniz Awesomeness'ten çıkayım mı yoksa ödeme alana kadar bekleyeyim mi?

Kanaldan bir kaç görüntü eğer eksik koyduğum bir şey varsa lütfen söyleyin ekleyeyim.

Reklamlarin acik oldugundan emin ol, bu kadar dusuk kazanc olmamasi gerekli.

Tümünde reklamlar açık hocam her gün kontrol ediyorum ama sonuç bu

Video basina ortalama 10 dakikadan cok izlenim almisin. Ben boyle durumlarda bin izlenime karsilik 8-10 dolar aliyorum. Videolarin erotik, siddete yonelik falan mi acaba nedendir, boyle olmasinin sebebini anlayamadim.

Video basina ortalama 10 dakikadan cok izlenim almisin. Ben boyle durumlarda bin izlenime karsilik 8-10 dolar aliyorum. Videolarin erotik, siddete yonelik falan mi acaba nedendir, boyle olmasinin sebebini anlayamadim.

Yok hocam hepsi normal videolar sıradan Vine videoları bir gariplik var ama anlayamadım çıkmayı düşünüyorum ciddi ciddi

para kaznamda sıkıntı yokta paradı alabildinmi

Kısa videolarda yüksek kazanç beklemeyin hocam hangi partnerliğe giderseniz gidin kısa videolara çok para alamazsınız...

Kısa videolarda yüksek kazanç beklemeyin hocam hangi partnerliğe giderseniz gidin kısa videolara çok para alamazsınız...

Hocam Vine kanalı ama tüm videolar compilation türünden yani 10 dakikanın altında video yok yinede normal mi sizce kazançlar? Yani farklı bir networkte bu şekilde mi değerlendirir

ben de ayın 3ü gecesi geçtim.şu anda 57k görüntülenmeye 23 dolar yazıyor.bu bile bana az gelirken senin ki hepten göçmüş...

Hocam Vine kanalı ama tüm videolar compilation türünden yani 10 dakikanın altında video yok yinede normal mi sizce kazançlar? Yani farklı bir networkte bu şekilde mi değerlendirir

10dk üstüyse haklısınız hocam kazanç biraz düşükmüş.Ama emin olun awe bu kadar veriyorsa başka networkler çok fazlasını vermez .Videonuzda tüm reklamları aktif edin reklam önü trueview video sonu reklamlarınu vs. bi kaç gün sonra kazancınız artacaktır.

10dk üstüyse haklısınız hocam kazanç biraz düşükmüş.Ama emin olun awe bu kadar veriyorsa başka networkler çok fazlasını vermez .Videonuzda tüm reklamları aktif edin reklam önü trueview video sonu reklamlarınu vs. bi kaç gün sonra kazancınız artacaktır.

Peki hocam bu networkün 3 ay gibi bir deneme süreci vardı sanırım tam emin değilim araştırıcam süre zarfını eğer hatırladığım gibiyse 3 ay olana kadar dediğiniz reklam türlerinin tümünü açayım 143$ olmasını bekleyeyim ödeme alınca çıkarım diyorum ama ben bu networkten ödeme alana kadarda 3 ayım dolmuş olacak yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal durumu ama dediklerinizi uygulayacağım bakalım etkisi olacak mı çok dertli bir network şirketine çatmışız

ben de ayın 3ü gecesi geçtim.şu anda 57k görüntülenmeye 23 dolar yazıyor.bu bile bana az gelirken senin ki hepten göçmüş...

Aynen hocam ilgilenmediğim bir kanal olsa yine içim sızlamaz ama o kadar ilgilenmeye bu kadar düşük yapması çok şaşırtıyor adsense ile bu sayıyı geçerdim

Peki hocam bu networkün 3 ay gibi bir deneme süreci vardı sanırım tam emin değilim araştırıcam süre zarfını eğer hatırladığım gibiyse 3 ay olana kadar dediğiniz reklam türlerinin tümünü açayım 143$ olmasını bekleyeyim ödeme alınca çıkarım diyorum ama ben bu networkten ödeme alana kadarda 3 ayım dolmuş olacak yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal durumu ama dediklerinizi uygulayacağım bakalım etkisi olacak mı çok dertli bir network şirketine çatmışız

Aynen hocam ilgilenmediğim bir kanal olsa yine içim sızlamaz ama o kadar ilgilenmeye bu kadar düşük yapması çok şaşırtıyor adsense ile bu sayıyı geçerdim

Dediğim şekilde yap kazançların inşallah artar kardeşim.

Burası galiba hocam

kardesım bak yukarda monetize all countries yerine monetize al countrıes cloned *askaskfask diye birsey secili olması lazım..
ayırca reklamların hepsnı ac
bundan az kazanıyorsun

---------- Mesaj saat 12:51:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:50:35 civarında gönderildi. ----------

v9gx0.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri