Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımı karıştıran bir durum var.Awesomeness'e bağlı bir kanalımı düzenli olarak kontrol ediyorum ilgileniyorum yaklaşık 1.5K abonesi ve her attığım videoda minimum 300 400 izlenim sağlıyorum.Buna rağmen 2,5 aydır Awesomeness'ten ödeme alabilecek bir miktara ulaşamadım.Vine üzerine bir kanal ama videoların tümü 10 dakikanın üzerinde patlama yapan videolarım 30 dakikanın üzerinde olmasına rağmen o videoların bana getirdiği para toplam 60 $ zaten kanalın kazancıda 94$ yani diğer videolarımın izlenmesi hiç önemli değil Awesomeness için galiba.Pek anlamadım ama para kazandıran oynatmam 60.000 CPM oranım 2,65 ama verdiği para 94$ bu nasıl oluyor.Uzun zamandır 143 $ olsun öyle çıkayım diye bekliyordum ama forumda parasını alamayanlar olduğunu okudum grafikleri yorumlayarak çıkıp çıkmamam konusunda tavsiyede bulunur musunuz Awesomeness'e girmeden önce zoomin'e başvurmuştum kabul etmişlerdi ama ben kusura bakmayın bir salaklık yapıp Awesomeness'e geçiş yaptım.Şu kanaldan partnerlik teklifi almış bulunmaktayım https://www.youtube.com/user/BestVineVideos sadece Vine kanallarını alıyorlar sanırım 1000 izlemeye 4-9$ garantisi veriyorlarmış.Zoomin TV'nin alt partnerlerinden biri.Siz ne yapmamı önerirsiniz Awesomeness'ten çıkayım mı yoksa ödeme alana kadar bekleyeyim mi?
Kanaldan bir kaç görüntü eğer eksik koyduğum bir şey varsa lütfen söyleyin ekleyeyim.

Kanaldan bir kaç görüntü eğer eksik koyduğum bir şey varsa lütfen söyleyin ekleyeyim.