Awesomeness'ten çıksam paramı öderler mi ?

rozetmen

Kayıtlı Üye
dostlar benim güzide bir kanalım var ve o sektörde nerdeyse saltanatı kurmuş durumdayım.toplamda 5-6 adet kanalım var ,2 tane awesomeness kanalım var diğerleri ise quizgroup ve zoomin.tv kanallarım.sorun şu ki en çok kazanç elde eden kanallarım awesomeness'ta ve bugün quizgroup ile konuştum kanalımın sorunu olmadığını ve çıkarsam networke alabileceklerini söylediler.awedeki 1 kanalımın durumu şu,mayıs ayında ödeme alınacak heralde.

hsuogj.jpg

diğer kanalda da 1.1k civarı var.sizce çıkma isteği göndersem,içerdeki parayı alabilir miyim?200-300 dolar olsa belki es geçeceğim ama güzel paralar.zaten çıkmam da 1 hafta sürse ,günde 80 dolardan 500-600 dolar daha eklenecek üstüne.

kanalı sorunsuz olupta bu ay ödeme alamayan çok insan var awe de :(

Ben ilk ödememi alıcak tım bu ay güya sorunsuzuda sorunlusuda hep aynı hikaye ya ödeyecegiz yada 100$ geçmemişiniz vs saçma sapan cevaplar not: ödeme beklediklerimin hepsi 100$ geçik çoguda temiz ama bunlara güven olmaz bence bi çıkarsalar istek gönderdik ama atmazlarda.

bir kaç kanalımı çıkardı diğerlerinide çıkartır büyük ihtimalle. çıkarsan alırmısın almazsın yada attıkları kanalların parasını öderlermi ödemezlermi bilinmez.

hocam ondan korkuyorum işte.zaten takır takır ödeseler neden kaçmak isteyeyim.quiz'e gireli 1 ay oldu adamların ödeme günü yarın,çatır çatır ödeyecekler.

awe nin ne yapacagi belli olmadigi için %100 alirsin diyicek biri çıkmaz saniyorum riske giricen büyük ihtimal :( :( :( :(

Ben ilk ödememi alıcak tım bu ay güya sorunsuzuda sorunlusuda hep aynı hikaye ya ödeyecegiz yada 100$ geçmemişiniz vs saçma sapan cevaplar not: ödeme beklediklerimin hepsi 100$ geçik çoguda temiz ama bunlara güven olmaz bence bi çıkarsalar istek gönderdik ama atmazlarda.

atılmak istiyorsun hemen dünya geneli verecek bir iki video yükle uyarı verdikten sonra silme 1 gün içinde atarlar.

Benimde bir okadar alacağım var ama sözde ödeyecekler işte :P Keşke başka partnere girseydim.

ben çıkma isteği göndereyim o zaman.günde 80-100 dolar arası bırakıyor kanal.valla ödemediklerini duyunca içim gidiyor.

aynı paypalla birden fazla kanalı da atıyorlar ama ne zaman atarlar bilmiyorum. beni böyle attılar galiba. umarım ödeme yaparlar.

Şimdi saydım 14 tane awe hepsi aynı paypala baglı ama atmıyorlar, dünya genelli video yükliyip deniyecegim bide bakalım atacaklarmı:)

dünya geneli yükleyip atılan oldu mu.kanalda kazanç çok korkuyorum yüklemeye.ve an itibariylede kazanç 3.6k yı aşmış durumda günlük 100 dolar.çıkma talebimde duruyor öyle.boşa gidiyor mangırlar :D.

Önce çıkmayı başarında siz.. Para ikinci planda kalsın. En fazla 1 aylık kazanç gider. Az değil güzel para ama awe böyle işte.

beni çıkardılar 4 gün sonra, ama içinde 18 dolar mı ne vardı kanalın şimdi onun üzerine yatmış oluyorlar dimi

beni çıkardılar 4 gün sonra, ama içinde 18 dolar mı ne vardı kanalın şimdi onun üzerine yatmış oluyorlar dimi

Kardeş 18 dolardan bahsediyorsun, benim kanalda 16 bin dolar vardı attılar, şubat-mart-nisan üç aylık ödeme tutarı bu. Günlük 200-300 dolar getirisi vardı, tek telifli kanaldı. Şimdi içindeki alamadığım paraları nasıl alırım diye kara kara düşünüyorum. Alırsam söz sana 36 dolar yollicam paypaldan :D

an itibariyle kanalı şutladılar quizgroupa başvuru yapıyorum :D . inşallah içerdekini öderler 3.8k var %30 kesinti alınmamış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri