Awesomeness'ten Mail Geldi

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

Owen

Yasaklanmış
Your payment is currently on hold most likely due to copyright infringement or community guideline violations.

Ne demiş burada? İngilizce ne cevap verebilirim? Lütfen yardım bekliyorum.

Ödemen bekletilmekte demiş telif hakkından veya topluluktan dolayı. But you have to pay me eventually desen iyi olabilir, eninde sonunda ödemeniz gerekmekte diye.Şu bu ayki ödemeler başlatılsın görücez neler olacağını hocam takma kafana fazla.Bu ayki ödemeler ile teliflileri ödemezlerse eğer ağrıtırız başlarını.

telif veya topluluk gibi sebeplerden dolayı paranı tutuyorlarmış

ödemenin bekletildiğini söylüyor neden olarak da büyük ihtimalle kanalında topluluk veya telif olduğu için.

Ağustos, Eylül ayına ait kazançlardı. Ekim'in 7-8 i gibi kanal kapatıldı. Bunların normalde ne zaman ödemesi lazımdı?

iyi de telif topluluk olmayan özgün kanallarda bekletiliyor. muhtemelen bunlar parayı yedi, yeniden tedarik edip göndermek için dua ediyorlar.

iyi de telif topluluk olmayan özgün kanallarda bekletiliyor. muhtemelen bunlar parayı yedi, yeniden tedarik edip göndermek için dua ediyorlar.

Yiyemezler hocam her nekadar beceriksiz düzensiz baştan savma bir partner olsa da bu adamlar kafalarına göre iş yapamazlar belli bir nizamı var bu işin eğer uymazlarsa türkiye gibi sanmayın amerikada ciddi suçlamalarla/cezalarla karşı karşıya gelebilirler.O konuda içiniz rahat olsun.

Yiyemezler hocam her nekadar beceriksiz düzensiz baştan savma bir partner olsa da bu adamlar kafalarına göre iş yapamazlar belli bir nizamı var bu işin eğer uymazlarsa türkiye gibi sanmayın amerikada ciddi suçlamalarla/cezalarla karşı karşıya gelebilirler.O konuda içiniz rahat olsun.

inşallah benimde baya bir beklentim var almam gereken. bekliyoruz.

Daha ilk mailinde de ödememin yapılacağını söylemişti ve Kasım ayı ödeme listesinde olduğunu yazmıştı.

"Please pay my account, because this payment has been sent you by YouTube. After 2 months, my account has been closed. You have mentioned that, my payment will be rendered. What a contradiction?

When do my payments?" şeklinde yazdım :D

Daha ilk mailinde de ödememin yapılacağını söylemişti ve Kasım ayı ödeme listesinde olduğunu yazmıştı.

"Please pay my account, because this payment has been sent you by YouTube. After 2 months, my account has been closed. You have mentioned that, my payment will be rendered. What a contradiction?

hocam o nasıl ingilizce göndermeseydiniz keşke az yardım alsaydınız :eek::)

Neresinde sorun var? :) İngilizcem kötü değil. Konuda soru amaçlı yazmamıştım aslında.

Bende cümle kuramıyorum pek, yazılanı okuyorum.

Diğer küçük yazım yanlışlarını boşverelim de "After 2 months, my account has been closed." bunun ne olduğunu bana anlatır mısın? :) Sen 'after'i önce olarak mı biliyordun? :D

Bende cümle kuramıyorum pek, yazılanı okuyorum.

Diğer küçük yazım yanlışlarını boşverelim de "After 2 months, my account has been closed." bunun ne olduğunu bana anlatır mısın? :) Sen 'after'i önce olarak mı biliyordun? :D

2 ay sonra kapandı hesabım diyorum :)

Bu arada İngizce Öğretmenliği 3. sınıf terkim :)

hocam karşı taraf şimdi cevabını çözmeye çalışıyor
seneye dönüş yaparlar herhalde :D arkadaşın dediği gibi yardım alaydın keşke

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri