AwesomenessTV Dashboard ?

uskumru

Kayıtlı Üye
Web sitesi
salavatifatih.tr.gg
Arkadaşlar AwesomenessTV'den partnerlik aldım. Youtubedaki kazanç bölümü yok. kendi dashboard larıda yok. Ben Kazancımı nasıl görücem lütfen yardım edin.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi yardım et :)

Arkadaşlar AwesomenessTV'den partnerlik aldım. Youtubedaki kazanç bölümü yok. kendi dashboard larıda yok. Ben Kazancımı nasıl görücem lütfen yardım edin.

AwesomenessTV'nin kendi dashboard sayfası yok doğrudur. Ama parterliğiniz onaylanmış ise kazançlarınızı Youtube ''Analytics'' bölümünde rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca; kazancınız 100 dolar'ı aşıp 145 dolar seviyelerine ulaşınca AwesomenessTV size bir bildirim gönderecek ve ödemenizi nasıl almak istediğinize dair bilgileri sizden isteyecektir.

hocam partnerlik alalı 1 hafta oldu ama hala kazanç bölümü yok, adamlar bana hiç mail atmadı. başvurdum, sonra youtube dashboard bölümünden partnerliği kabul ettim sonrası böyle işte.

hocam onaylandı tabiki 1 hafta oldu ama hala kazanç bölümü yok

Bu çok ilginç; mutlaka bir sorun vardır. Bizim kanallarımızdan bir kaç tanesi de AwesomenessTV network'ün partneridir ve bizim ortaklığımız onaylandığı gün kazançlarımız Analytics menüsünde anında görülmeye başlandı. Bence kendilerine bir mail atarak durumunuzu bildirmelisiniz. Büyük ihtimalle partnerliğiniz hala devreye girmemiştir, aksi takdirde kazançların görünmemesi mümkün değil. Gecikmeden mail yazarak izleme alan videolarınızdan para kazanmanızın önünü açınız.

kanalınızın özellikleri neydi izleme abone sayısı vs ?

oluyor ya neden olmasın kazanç kısmı

ben 60 $ kadar yaptım sonra bıraktım .

bu partnerlik çok para veriyor

Kanaliniz yeni oldugu icin bu istatistikler gorunmuyor.Ustelik analysticde baya gecikme var.En az belli bir video sayisi ve izlenimden sonra butun hepsi yansiyacakdir.Bence 1-2 hafta surer.Kanaldaki calismalarina devam et.

konuyu hortlatacam ama aynı sorun bende de var. üstelik sürekli kazanç sağladım bir kanalı partner yaptım şuan kazançlar görünmüyor sebebi ne olabilir?

3 güne görünüyor son 15 günde 3 kanal kaydettim awesome'a 3'ünde de 3 gün sonra istatistikler geldi merak etmeyin para kazanma istatistik bölümünde geç görünsede kaydettiğiniz günden paraları saymaya başlarlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri