AwesomenessTV Policy ?

enesx86

Kayıtlı Üye
Az önce mail geldi içerik şu şekilde tam olarak ne diyor?

AwesomenessTV Policy

Hey AwesomenessTV Networker!

I am emailing to inform you that your channel in the AwesomenessTV Network had its monetization abilities suspended until further notice. We took this action because YouTube reported one of your videos received a copyright strike.

About your payment

According to our contract, we reserve the right to withhold any payment related to earnings on your channel when YouTube provides notice of policy violation and/or when you do not own intellectual property rights to uploaded content.

However, you will be paid earnings on videos that DID NOT receive copyright strikes.

What can I do?

If your channel has received a copyright strike, it will lose the ability to monetize videos, but you can appeal here:

http://bit.ly/1sgW635

Hayrına şunuda çevirin.

Hey,

It looks like your channel was terminated due to repeated copyright violations. We cannot pay you for content you don't own since we do not get paid for that content either.

Madison Jones
AwesomenessTV

Evet arkadaşlar banada geldi bu mail.

bana böyle bişe gelmemiş kanal eski olduğu için mi acaba bilemedim.bu ay ödeme de yaptı.içerik yabancı dizi. Dikkat edin bi çakallık çıkmasın

bana da gelen herhangi bir mail yok.Herkese göndermemişler demek.

Kanalınızın tekrarlanan telif hakları nedeniyle sonlandırılmış gözüküyor.Biz size sahibi olmadığınız içerik için ödeme yapamayız.

diyor galiba :)

Bu mail awede olan herkese atılıyor sanırım, yeni politikaları hakkında genel bilgilendirme gibi birşey.. Yoksa benim kanalda telif vs yok neden yollasınlar ki bana :/

Aynısı banada gelmiş.Abi bu ne şimdi ya yüksek miktarda ödeme beklerken.Tövbe tövbe.

Eski kapatılan ve/veya telif alan kanallarınızın maillerini yeni atıyorlar sadece bu.

ben olsam awe kanalları silerim abi ugrasılmaz bu partnerler işknce etmeyin kendinize siz böyle üstlerine düşünce daha kötü oluyor

aynı mail banada gelmiş
bide mailin altına itiraz linki koymuşlar ama link çalışmıyor.
benim kanalım kapandı ama telifden değil youtube topluluk kurallarından dolayı kapandı.
neyse ben işin türkçesini şu cümle ile özetlemiş olayım: resmen hakkımızı yedi bu ********ler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri