Awesomenesstv Sikayet siteleri konulari

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar asagidaki verdigim 2 site uzerinden elinizdeki resimli resimsiz butun kanitlarinizla ingilizce veyahut turkce olarak yazilarinizi paylasin bloglarda.

Herkes usenmeden tek tek paylasimini yapsin.Blogda yazilari yazin onaylanir yazilariniz belirli araliklarla.Google forumlarindada yazilarinizi resimleri ile belgeleyebilirsiniz.

Bende henuz her iki yerde resimli olarak anlatim yapmadim birazdan onlarida hazirlayip sunacagim her iki yerde.

Sizlerinde bu tur,gerek ozel siteler uzerinden gerekse farkli sikayet yerleri varsa ekleyin mesajlarinizda , bu kendi mesajimin icine ilk mesaja ekleme yapayim herkes sikayetlerini nereye yapacagini bu mesajdan gorsun.

Butun Partnerli yada partner kanal sahibi olan yada olmayan herkesden ister Turkce ister ingilizce bir yorum yazmasini rica ediyorum.Bugun bize yapilan bu haksizlik yarin sizlertede yapilabilir.Gucumuzu gosteremesek dahi en azindan bizimde burda oldugumuzu gostermemiz lazim.

iste benim uykumdan kalkar kalkmaz hazirladigim 2 adet sikayet linki ;

http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/youtubepartners/policy--copyright/_uWIy-i1r8A

http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/monetization-on-youtube/payments/xt4gWjr42as

Scam Network AwesomenessTV

Irtibat numaralari :

Bu numaralardan surekli odemeler hakkinda diger sorunlariniz hakkinda sikayet yada bilgi alabilirsiniz.
11821 Mississippi Ave
Los Angeles, CA 90025
Sawtelle

(310) 601-1960

Sizlerde sikayet edilebilecek link ve yerleri belirtin bu mesaja ekleme yapalim.

Lutfen elinizde resimler kanitlar varsa onlarida ekleyin.Konu ilerleyen dakikalarda daha duzenli bir sekilde duzenlencekedir.

Üstad sağolasın konu için, gece bende devam edicem sosyal platformlarda, awenin kazanç konusu olsun diğer yerler olsun yazmaya devam edecem, hala uyumadım 2 saat sonra bi yatayım artık gece kalkar başlarım gene yazmaya.

Adsenseciler, sizde destek verin heryere yazın lütfen.

++SPAMCILAR; Bir ricam var sizden;
Bir kanalı şu şekilde açarsanız güzel olur;
En işe yaramaz birbirinden farklı izlenmeyecek videolarınızı, 50-100 tane olur her birinin başlığını AWESOMENESS'ı karalayan başlıklar olarak girerseniz güzel olur.
Youtube'da awesomeness diye arattığımızda çoğu indexlenir çünkü hiç sanmam bu şekil spam yapacağını birinin:)

Evet, spamcılar aweyi karalamak için spam yapın bu seferde.Atın 50 videoyu, 50sinin ismide aweyi kötüleyen aweyi karalayan kelimeler doldurun, videonun içeriği önemli değil.Maksat awesomeness network veya awesomeness yazıldığında rezil bir firma olduğu ortaya çıksın.

Awesomeness scam,awesomeness scam network,awesomeness thief,awesomeness cheater,awesomeness grifter,awesomeness make a payment gibi gibi gibi türeterek kelimeler kullanabilirsiniz.

awesomeness ile ilgili blogspotlar açabiliriz ayrıca arkadaşlar.

Bu arada 20-30 ticket açmaya, farklı maillerden [email protected] adresine direkde mail atabilirsiniz.

Adsenseciler, awe ile alakası olmayanlar sizde kullanmadığınız maillerinizden bu adrese baskı yapın lütfen.

Ondan sonra, şu konudada birşeyler yazabilirsiniz maksat yazmak olsun;
https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23276428-Contract-Info-for-Awesomeness-TV

Kazanç açtırma konusunu "Getting Paid" zaten biliyorsunuz oradan da mesaja devam arkadaşlar, oranın adreside bu;

https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171

Kolay gelsin hepimize.

---------- Mesaj saat 18:52:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:12 civarında gönderildi. ----------

Üstad,
yukarıdaki çoğumuzun bildiği linkleride ekleyelim konu başına

Buyuk ihtimalle mahkeme yoluna gitmek zorunda kalacaksiniz kontrati gostererek. Gerci kontratta telifli kanallara odeme yapilmaz gibi bi ibare varsa odemeyide yapacaklarini sanmiyorum. Kanallari baglarken kontrati okuyan oldu mu hic? Google'in bu ise pek karisacagini sanmiyorum, en fazla networku kapatip yapilmayan odemeleriniz icin mahkeme yoluna basvurun derler.

Buyuk ihtimalle mahkeme yoluna gitmek zorunda kalacaksiniz kontrati gostererek. Gerci kontratta telifli kanallara odeme yapilmaz gibi bi ibare varsa odemeyide yapacaklarini sanmiyorum. Kanallari baglarken kontrati okuyan oldu mu hic? Google'in bu ise pek karisacagini sanmiyorum, en fazla networku kapatip yapilmayan odemeleriniz icin mahkeme yoluna basvurun derler.

en azından daha fazla adam dolandıramazlar

Benim bildigim kadari ile kontratda Telifli kanallar videolar ile para kaznailmaz diye bir ibare yok.Sadece telifli, hak sahibi olmadiginiz videolar yukleyemez kazanamazsiniz partnerlige basvuru yapamazsinzi diye bir ibare var.Yanlissam duzeltsinler arkadaslar.

Ayrica partnerlik yetkisini veriyorsa ,kanalinda teliflimi degilmi oldugunuda kontrol etmek gorevlerini yapmak zorundalar.

Diger konuda bir arkadasimzi guzel yazmis.Megaupload,Hotfile gibi sitelerde ayni durumdaydi ama mahkeme aracilik yaptigi icin buna izin verdigi icin ikisinide tarihin tozlu sayfalarina gonderdi.

Benimde bir kanalım var henüz ödeme tarihi gelmedi ama bende şikayetde bulunmak istiyorum ne yazmalıyım sizce?

Benim bildigim kadari ile kontratda Telifli kanallar videolar ile para kaznailmaz diye bir ibare yok.Sadece telifli, hak sahibi olmadiginiz videolar yukleyemez kazanamazsiniz partnerlige basvuru yapamazsinzi diye bir ibare var.Yanlissam duzeltsinler arkadaslar.

Ayrica partnerlik yetkisini veriyorsa ,kanalinda teliflimi degilmi oldugunuda kontrol etmek gorevlerini yapmak zorundalar.

Diger konuda bir arkadasimzi guzel yazmis.Megaupload,Hotfile gibi sitelerde ayni durumdaydi ama mahkeme aracilik yaptigi icin buna izin verdigi icin ikisinide tarihin tozlu sayfalarina gonderdi.

Abi zaten her gelen kanali kabul eden bi awesomeness var. Adamlarin umrunda degil ki. Eger kontratta oyle bisey yazmiyosa mahkeme islemlerini arastirin derim -ama ondan once bi sekilde tekrar kontrata ulasip detayli okuyun-. Cunku Google ben partnere odedim, gerisini sizin aranizda cozmeniz lazim der cikar isin icinden. Cunku zorla partner kullandirtmiyolar ya, kendi adsense sistemlerini kullanmak yerine partneri secende bizleriz sonucta.

Sitelerinde dahi cevap vermiyolar artik kimseye. Verdikleri cevaplardada kanallariniz kontrol edilecek falan diyolar surekli. Ne kadar surecegide belli degilmis. Parayi isletiyolar olsa gerek. O paralari odeyecek olsalar dahi yakin bi zamanda olacagini sanmiyorum.

Arkadaslar asagidaki verdigim 2 site uzerinden elinizdeki resimli resimsiz butun kanitlarinizla ingilizce veyahut turkce olarak yazilarinizi paylasin bloglarda.

Herkes usenmeden tek tek paylasimini yapsin.Blogda yazilari yazin onaylanir yazilariniz belirli araliklarla.Google forumlarindada yazilarinizi resimleri ile belgeleyebilirsiniz.

Bende henuz her iki yerde resimli olarak anlatim yapmadim birazdan onlarida hazirlayip sunacagim her iki yerde.

Sizlerinde bu tur,gerek ozel siteler uzerinden gerekse farkli sikayet yerleri varsa ekleyin mesajlarinizda , bu kendi mesajimin icine ilk mesaja ekleme yapayim herkes sikayetlerini nereye yapacagini bu mesajdan gorsun.

Butun Partnerli yada partner kanal sahibi olan yada olmayan herkesden ister Turkce ister ingilizce bir yorum yazmasini rica ediyorum.Bugun bize yapilan bu haksizlik yarin sizlertede yapilabilir.Gucumuzu gosteremesek dahi en azindan bizimde burda oldugumuzu gostermemiz lazim.

iste benim uykumdan kalkar kalkmaz hazirladigim 2 adet sikayet linki ;

Google Grupları

Google Grupları

Scam Network AwesomenessTV

Irtibat numaralari :

Bu numaralardan surekli odemeler hakkinda diger sorunlariniz hakkinda sikayet yada bilgi alabilirsiniz.
11821 Mississippi Ave
Los Angeles, CA 90025
Sawtelle

(310) 601-1960

Sizlerde sikayet edilebilecek link ve yerleri belirtin bu mesaja ekleme yapalim.

Lutfen elinizde resimler kanitlar varsa onlarida ekleyin.Konu ilerleyen dakikalarda daha duzenli bir sekilde duzenlencekedir.

bunu siz açtıysanız ilk sayfada çıkması için seo yapabilirim : Scam Network AwesomenessTV

YouTube will not intervene in disputes between creators and their multi-channel network.

You will have to deal with AwesomenessTV directly. If you believe they are not following the contract you signed, you may want to consult an attorney to find out what your legal options are.

Yetkili olmasada, bu google forumundan bir mod.Söylediği şey ise;
" Youtube network ile partnerler arasındaki sorunlara karışmıyor.
ATV ile doğrudan bir anlaşma yapmanız gerekmekte.Eğer imzaladığınız kontrata uymuyorlarsa, bir avukat tutup yasal haklarınızı araştırabilirsiniz. "

demiş.Ama ben yine de google bir göz atar diye düşünüyorum.Eğer bir sonuç çıkmazsa bile ATV ye karşı bir karalama politikası izleyebiliriz. Bu politika da onların her türlü sosyal medyalarına saldırmakla olur.Özellikle çok izlenim alan youtube sayfalarına.Ve öyle ağlayıp sızlayarak değil de hakkımızı savunur bir şekilde olursa daha etkili olur.

Abi zaten her gelen kanali kabul eden bi awesomeness var. Adamlarin umrunda degil ki. Eger kontratta oyle bisey yazmiyosa mahkeme islemlerini arastirin derim -ama ondan once bi sekilde tekrar kontrata ulasip detayli okuyun-. Cunku Google ben partnere odedim, gerisini sizin aranizda cozmeniz lazim der cikar isin icinden. Cunku zorla partner kullandirtmiyolar ya, kendi adsense sistemlerini kullanmak yerine partneri secende bizleriz sonucta.

Sitelerinde dahi cevap vermiyolar artik kimseye. Verdikleri cevaplardada kanallariniz kontrol edilecek falan diyolar surekli. Ne kadar surecegide belli degilmis. Parayi isletiyolar olsa gerek. O paralari odeyecek olsalar dahi yakin bi zamanda olacagini sanmiyorum.

Zaten youtube kurallarini koymus.Networklerle olacak sorunlarini bizi ilgilendirmez diye.Ama bu kadar cok sikayet ve sorun olan bir networkude kendi adini lekeleme adinada devam ettiremez yada uyarilarini filan yapamdan kontrol etmeden is yaptirmaz diye dusunuyorum.

bunu siz açtıysanız ilk sayfada çıkması için seo yapabilirim : Scam Network AwesomenessTV

Evet ben actim bugun.Yaparsan guzel olur.Hatta 1-2 kisiyide yonetici yapabilirim bloga ben yokken gerekli seyleri yapabilir.Yada surekli ilgilenecek birisine devir edebilirim nasil oluyorsa.

Ohh be hele şükür adım atılmaya başlandı unutmayın yola çıkmak adım atmakla başlar
kazanamazsakta başkalarının paralarını gasp eDİLmesine engel oluruz

adamlar her önüne geleni alıyorlar, kafalarına göre partnerlikten atıyorlar, adsenseden paraları alıyorlar ödemeye gelince bakacağız inceleniyor diyorlar

bu işler o kadar basit değil artık birlik olunca dağlar bile delinir ...

sonuna kadar yanındayım serkan ...

Kanallarin partnerlik tarihlerini ndegistirilmesi ile ilgili elinizde oncesi ve degisim sonrasi resimleri olan ,kanalinda telif olmadigi halde odemesini alamayan ama odeme almaya hak kazanan kim varsa resimlerle ilk mesajda verilen yerlere yorumlarini konularini mesajlarini yazsin lutfen.

Bana göre youtube'un veya google'un para ödemeyle ilgili olan departmanını bulup yetkili biriyle konuşmamız çok daha kesin sonuç verir.Bulabilir miyiz bu departmanı?

Üstad sağolasın konu için, gece bende devam edicem sosyal platformlarda, awenin kazanç konusu olsun diğer yerler olsun yazmaya devam edecem, hala uyumadım 2 saat sonra bi yatayım artık gece kalkar başlarım gene yazmaya.

Adsenseciler, sizde destek verin heryere yazın lütfen.

++SPAMCILAR; Bir ricam var sizden;
Bir kanalı şu şekilde açarsanız güzel olur;
En işe yaramaz birbirinden farklı izlenmeyecek videolarınızı, 50-100 tane olur her birinin başlığını AWESOMENESS'ı karalayan başlıklar olarak girerseniz güzel olur.
Youtube'da awesomeness diye arattığımızda çoğu indexlenir çünkü hiç sanmam bu şekil spam yapacağını birinin:)

Evet, spamcılar aweyi karalamak için spam yapın bu seferde.Atın 50 videoyu, 50sinin ismide aweyi kötüleyen aweyi karalayan kelimeler doldurun, videonun içeriği önemli değil.Maksat awesomeness network veya awesomeness yazıldığında rezil bir firma olduğu ortaya çıksın.

Awesomeness scam,awesomeness scam network,awesomeness thief,awesomeness cheater,awesomeness grifter,awesomeness make a payment gibi gibi gibi türeterek kelimeler kullanabilirsiniz.

awesomeness ile ilgili blogspotlar açabiliriz ayrıca arkadaşlar.

Bu arada 20-30 ticket açmaya, farklı maillerden [email protected] adresine direkde mail atabilirsiniz.

Adsenseciler, awe ile alakası olmayanlar sizde kullanmadığınız maillerinizden bu adrese baskı yapın lütfen.

Ondan sonra, şu konudada birşeyler yazabilirsiniz maksat yazmak olsun;
https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23276428-Contract-Info-for-Awesomeness-TV

Kazanç açtırma konusunu "Getting Paid" zaten biliyorsunuz oradan da mesaja devam arkadaşlar, oranın adreside bu;

https://awesomenesstv.zendesk.com/entries/23253171

Kolay gelsin hepimize.

---------- Mesaj saat 18:52:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:51:12 civarında gönderildi. ----------

Üstad,
yukarıdaki çoğumuzun bildiği linkleride ekleyelim konu başına

Abi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sen dün bir konuya yorum yazmıştın Telefon aracılığıyla, onun herhangi bir geri dönüşü oldu mu?

Geçende tekrar başvururken sözleşmeye bakayım dedim özellikle telf yemiş kanalların ödemesi hakkında bi made varmı diye baktım göremedim. Laf oyunundan başka bişey değil.

Kalın olarak belirttiğim yerleri iyi okuyun arkadaşlar.

Awesomeness TV YouTube Hesabı'na katılarak YouTube ile olan iş ortaklığınızı iyi ilişkiler içinde sonlandırmayı kabul edersiniz. YouTube Hesabınız, Awesomeness TV YouTube Hesabı'na bağlandığında, Awesomeness TV, önceden sizin olan YouTube Hesabı'nın sağladığı tüm geliri alır ve bu YouTube Hesabı'nın bundan sonraki yönetiminden Awesomeness TV sorumlu olur.

Awesomeness TV iş ortağının zararınızı karşılayıp karşılamayacağı dahil olmak ve bununla sınırlı olmamak kaydıyla, Awesomeness TV iş ortağına dair YouTube'un hiçbir beyanda bulunmadığını ve garanti vermediğini onaylarsınız.

Ayrıca, siz ve Awesomeness TV arasında meydana gelen hiçbir anlaşmazlığa YouTube'un aracılık etmeyeceğini ve Awesomeness TV iş ortağınızın izni olmadan kanalınızın bağlantısını Awesomeness TV iş ortağından kaldıramayacağınızı da onaylarsınız.

Bağlantı sonucu kişisel bilgilerinizin Awesomeness TV ile paylaşılabileceğini ve bu bilgilerin farklı veri koruma yasalarının geçerli olduğu yaşadığınız ülkenin dışına iletilebileceğini bilirsiniz ve bu ifşa etmeye izin verirsiniz.

Yukarıdaki hüküm ve koşulları kabul ediyorsanız ve YouTube'un YouTube Hesaplarınız'ı kanalı Awesomeness TV iş ortağınızın YouTube Hesabı'na bağlamasını istiyorsanız lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri