Awesomess de Düşük Kazanç Sorunu

bojan54

Kayıtlı Üye
Kanalı bağladıktan 3 4 gün sonra kazançlar gelmeye başlıyor tamam geldide ama 5 k izlenime 0.39 $ vermiş..

Acaba gene mi arkadan geliyor kazançlar? yani izlenme güncellendi ama kazançlarda gene 3 4 gün sonra mı gelecek?

Analystice baktım 7 k izlenime gene 0.39 $ nedir bu ya..Bide sürekli facebook reklamı çıkıp duruyor bu partnerin çok para kazanndırdığına emin misiniz?

2cdq.png

1csc.png

analistikte tahmini kazançlardan kazançların hangi günde yansıdığını takip edebilirsin.

benim 1,2,3 aralıktaki kazançlar gözüküyor sadece gerisi gözükmüyor geçtiğime pişmanmı oldum desem bilemiyorumki ne saçma birşeydir bu arkadaş

bende araya sıkıştırayım sorumu;
3ü akşam 22:00 civarı bağladığım için ve analyticcs ilk açıldığında 5 inde durduğu için ayın 3-5 arasını aldım ve bu sonuç normal mi?tamam o kadar izlenmem var ama bu 1k da 2-3 dolar nerde kaldı :)

diyeceksiniz ki 3 ü sabahtan sayıyor,sen gece bağlamışsın...aralığı 4-5 aralık yaptım 12.174 görüntülenme 13,262dk toplam tahmini kazanç 0 (o kısım daha da beter)

biri ne zaman düzene girer 1k ya ne veriyor en az -en fazla söyleyebilir mi?

bende araya sıkıştırayım sorumu;
3ü akşam 22:00 civarı bağladığım için ve analyticcs ilk açıldığında 5 inde durduğu için ayın 3-5 arasını aldım ve bu sonuç normal mi?tamam o kadar izlenmem var ama bu 1k da 2-3 dolar nerde kaldı :)

diyeceksiniz ki 3 ü sabahtan sayıyor,sen gece bağlamışsın...aralığı 4-5 aralık yaptım 12.174 görüntülenme 13,262dk toplam tahmini kazanç 0 (o kısım daha da beter)

biri ne zaman düzene girer 1k ya ne veriyor en az -en fazla söyleyebilir mi?

analystice bak 6 aralık olmuş kazanç arttı mı sende?

1 2 3 aralık kazancları 43$ 48 $ 49 $ awe.. bakalım 3 gunluk diğer kazancları bekliyorum yansımadı daha

Arkadaşlar bi bakın nerde yanlış yapıyorum imkansız bu kadar düşük kazanç..

1csc.png

2cdq.png

Mobil izlenim baktım %50 miş yuh be..Para kazandıran platformlara mı geçirsem videoları ne yapsam :D:D

Buna fragman kanalından :

%50 mobil izlenim - Türkçe içerik, seninde öyle olmalı
Yabancı çalışmanız lazım

1 2 3 aralık kazancları 43$ 48 $ 49 $ awe.. bakalım 3 gunluk diğer kazancları bekliyorum yansımadı daha

Uzun videomu ? Kaç izlenime o kadar ? Mobil izlenim ne kadar ? Karşılaştırmak ıstıyorumda :)

Yabancı çalışmanız lazım

Uzun videomu ? Kaç izlenime o kadar ? Mobil izlenim ne kadar ? Karşılaştırmak ıstıyorumda :)
Şimdi baktımda görüntüleme 6 aralık güncellenmiş..Kazanç hala 3 aralık güncellenmiş sizdede öyle mi oluyor?

Yabancı çalışmanız lazım

v8z2b.png

film mi kategoriniz

film değil hocam

video uzunluğu nedir hocam

ortalama 40 dk

---------- Mesaj saat 22:42:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:34:54 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3584]Woap[/MENTION] ayrıca 25k civarı izlenmesı var yanılmıyorsam yada 25 30 k diyelim %15 20 mobil gozukuyor

v8z2b.png

film değil hocam

ortalama 40 dk

---------- Mesaj saat 22:42:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:34:54 civarında gönderildi. ----------

@Woap ayrıca 25k civarı izlenmesı var yanılmıyorsam yada 25 30 k diyelim %15 20 mobil gozukuyor

Teşekkürler :)

Arkadaşlar bütün kanallarıma baktım 3 aralıktan sonra youtube hiç birinde para güncellememiş en son 3 aralık adsense hesaplarıda dail.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri