Awosomes de Para Kazanilan Yapmak Olmuyor

Lepact Deloup

Kayıtlı Üye
Awosomes de Para Kazanilan Yapmak Olmuyor Dunden beri nedenini bilen varmi videolarda dolari yakmak mumkun diyil hal hazirda sebebi ne basina gelen oldumu dunden beri ?

Awosomes de Para Kazanilan Yapmak Olmuyor Dunden beri nedenini bilen varmi videolarda dolari yakmak mumkun diyil hal hazirda sebebi ne basina gelen oldumu dunden beri ?

hıc telıfın varmıydı ödeme aldıkdan sonramı oldu sanada

---------- Mesaj saat 20:40:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:50 civarında gönderildi. ----------

hıc telıfın varmıydı ödeme aldıkdan sonramı oldu sanada

bırde C işareti dolar işaretine döndü oda tıklanmıyor dimi analtyc kısmında kazancları görebılıyormusun
ben tıcket actım ama cevap vermedıler hala

ben bu bahsettiğin sorunu 2 awesomeness partnerli kanalımın 1 tanesinde birkaç saat önce yaşadım. Otuz kere para kazan dedim, bırak yanmayan dolar işaretini, yeşili bile göremedim.

Aynı sorunu normal adsense'e bağlı kanalımda da farkettim. Herhalde Youtube'dan kaynaklı.

para kazanmani aktiv etme gibi bi durum yok dolarin yewili yanmiyor aktiv etme butonuda bulamiyorum ki neden kaynaklanyor acaba otomatik para kazanma durumunuda koyamiyorum oda yok

arkadaşlar awesomeness'in zendesk sitesinde biryerde okumuştum kanallarda telif olursa awesomeness ödemeyip yapıp sonraki ay partnerlikten çıkartır kanalları yazıyordu böyle birşey olmuş olabilir sizede kanalınızı adsenseye bağlamayı deneyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri