Arkadaşlar, malum ay sonu geliyor ve sınır olan 100$ limitini geçmek istiyorum, pinde geldi artık adsenseyi coşturmak gerek. Benim gibi çoğu arkadaş bu durumdadır.Öneri ve tavsiyeleriniz nedir acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
75 Dolar ustu olanlar,ay sonuna kazancini 100 dolar yapamayacak olanlar yazsin bi gorelim bakim.Faydamiz olur belkiSadece 75 dolar uzeri olanlar lutfen.
O dedigini kimse yapmaz ,bunu sende iyi biliyorsun.Yani kanal sahibi hic ugrasmasin,didinmesin birisi ciksin 100 dolar yapsin ona.Hocam yardımın için teşekkürler fakat neden 75 $ üzeriGünde 25-50 $ kazanan arkadaşlar önayak olsada kazanamayan arkadaşlar nasiplense fena mı olur?
Bu ayin kazanci ise oumuzdeki ay 20-25 i arasi gecer hesabina.Gecen ayki kazancin ise bu gunlerde gecmesi lazim.bende 570 $ cık varSerkan Abé (Muslera) bu para ne zaman yatar acaba , son haftaya girdik , heycanlıyız
![]()
O dedigini kimse yapmaz ,bunu sende iyi biliyorsun.Yani kanal sahibi hic ugrasmasin,didinmesin birisi ciksin 100 dolar yapsin ona.lutfen az ciddi ve olabilecek mumkun mesajlar yazalim.Dedigigim gibi 75 dolar ustu olan varsa 1-2 kisiye yardimci olmaya calisirim bu yogunlugumun arasinda..
Hocam biliyorum fakat nedendir bilmiyorum bu forumda yardımcı olacak arkadaş sayısı azımsanmayacak kadar var kanısındayım. 3-5 yıldır internetten para kazanma işiyle uğraşırım uzaktan yakındanBu forum kadar işe yarar paylaşım çok çok az rastladım. Alakan için teşekkürler. Kazanan arkadaşlar bi nebze önayak olsalar faydalanacak çok arkadaş var kanısındayım.Bol kazançlar.
benimde suanda 76 bunu nasıl 100 tamamlicam kara kara düşünüyorum) bakalım ne yapcaz.. alırsam ilk ödememi almış olcam
![]()
Muslera06 beni 10-15 dolar desteklesen bende nakit olarak yollasam süper olurdu aslında :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.