Ayak bileği burkulması hakkında önemli sorular

By.Solver

Kayıtlı Üye
Kısaltmadan olmıycağını anladım
arkadaşlar özet
eski işime geri döndüm bugün sabah dükkan açıcaktım gece dükkanda kalayım dedim alt katın ışıkları söndürmeye giderken ya son basamakta düştüm ya sonrasında düştüm hatırlayamıyorum deli gibi bileğimi burktum Allah o acıyı kimseye yaşatmasın bir sıcaklık vardı ve bir anda gitti gibi oldu

Başta az şişlik ve acı vardı üstüne basabiliyordum şuan üstüne basamıyorum acısı baya yükseldi dükkanda tekim

alçı vs ameliyat gibi durumlarda gss nin faydası varmı ssk yok işsizim daha yeni işe girmiştim parada yok maliyeti yüksek olurmu netten baktım alçı banko galiba çatlak yada bağ kopması gibi durumlarda ameliyat oluyor diyorlar evdekinler duyunca ayrı üzülcek artı acısının geçmesi için tavsiyeleriniz ne olur

Son düzenleme:
Kalkip doktora gitmen en iyisi olur, buradan yurutulecek tahminlerle biyere varamazsin zaten. GSS karsilar mi karsilamaz mi bilmiyorum malesef.

tam emin değilim ama gss bütün masrafları karşılar. gss sadece emeklilik primine etki etmiyor.

sskyı biliyorumda gss nin açılımı nedir?

Kalkip doktora gitmen en iyisi olur, buradan yurutulecek tahminlerle biyere varamazsin zaten. GSS karsilar mi karsilamaz mi bilmiyorum malesef.

Eyvallah hocam sağol zaten doktora gitmeden olmaz farkındayım gece az sancı vardı şuan üstüne basamıyorum sabah patron gelsin arabası var ondan rica edicem
esas merakım masraf yönüydü durumlar olmayınca şimdi orada sıkıntı yaşamıyayım diye teşekkür ederim
en kötüsü alçıdan başka bir şey olmasa bari :(

tam emin değilim ama gss bütün masrafları karşılar. gss sadece emeklilik primine etki etmiyor.

Hocam ben bildiğiniz işsizim ama bu durumda da kapsıyormu acaba ben de tam bilmiyorum ama olmadı öğrenicem bir şekilde öğrenince yazarım burayada sağolun

---------- Spam Engelliyici 06:51 ---------- Önceki Mesaj 06:50 ----------

sskyı biliyorumda gss nin açılımı nedir?

Genel sağlık sigortası hani işsizlere vs devletimizin uyguladığı sistem varya o ama kapsamlarını ben de tam olarak bilmiyorum

[MENTION=10539]By.Solver[/MENTION] işiniz olsa zaten gss yi yatıramazsınız :) sgk karşıladığı herşeyi gss karşılar. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocamın da dediği gibi doktor ne derse dikkate alın.. geçmiş olsun.

geçmiş olsun tam olarak bilgim yok ama karşılıyor olması lazım adı üstünde genel sağlık sigortası onu karşılarım bunu karşılamam gibi birşey olmaması gerek..

[MENTION=10539]By.Solver[/MENTION] işiniz olsa zaten gss yi yatıramazsınız :) sgk karşıladığı herşeyi gss karşılar. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocamın da dediği gibi doktor ne derse dikkate alın.. geçmiş olsun.

Ben öğrenci ve çalışmayan olarak gssye hiç para yatırmıyorum hocam ama tam emin olamadığımdan sordum gss borcum sıfır 1-2 yıldır da para yatırmıyorum parttime çalıştığım dönem borç çıkınca yatırıyordum sadece işsiz öğrenci sıfatındayken 0 borç teşekkür ederim bu arada sağolun

Gss için gelir testi yaptırdınmı? Yaptırmadıysan devlet primlerini ödemez, senin ödemen lazım, ödemezsen GSSlı sayılmazsın.

prim yatırmıyorsanız başka, ama yinede karşılar bence. karşılayıp karşılamadığını yazın bilgimiz olsun.

Gss için gelir testi yaptırdınmı? Yaptırmadıysan devlet primlerini ödemez, senin ödemen lazım, ödemezsen GSSlı sayılmazsın.

Ta ilk çıktığı yıllarda hemen yaptırdım o zaman hem çalışıp hem okuyordum part çalışıyordum borç çıkmıyordu 1-2 kez çıktı ödedim oda işe gitmediğim zamanlardan

sonra işten ayrıldım işsiz ve öğrenci olarak 1.5 yıldır falan gss liyim gss mi sürekli kontrol ederim sıfır borç hep

---------- Spam Engelliyici 07:09 ---------- Önceki Mesaj 07:03 ----------

Peki arkadaşlar alçı fiyatları konusunda bilgisi olan varmı tahmini olarak çok tutarmı

Kardeşim Geçmiş olsun Röntgen cektir bisey varmi diye eger ayak burkulmasi ise Krem verecekler yaklasık 2 hafta agri ve sislik olacaktir iyi bakarsan iyilestirir 1 2 yöntem var Sporcu oldugumdan zamaninda 3 4 kere burktum :) 1.yöntem buz yapicaksin 2.Bilegi kalp seviyesinden yukarida tutacaksin ayagini ve bu bizim bandajlar olur cok pahali bisey degil bandajlicaksin baski yapsin diye cok sıkma ama dinlendireceksin birde ustune basmadan Bide Nenemin Yöntemi var Zeytinin cekirdeklerini cikartican sisliginin ustune koyucan bezle guzelcene baglican geceden sabaha kadar kalacak bide tavuk deriside koyabilirsin bilmem faydasi varmi ama sisligini aliyor gibiydi

Son düzenleme:
Kardeşim Geçmiş olsun Röntgen cektir bisey varmi diye eger ayak burkulmasi ise Krem verecekler yaklasık 2 hafta agri ve sislik olacaktir iyi bakarsan iyilestirir 1 2 yöntem var Sporcu oldugumdan zamaninda 3 4 kere burktum :) 1.yöntem buz yapicaksin 2.Bilegi kalp seviyesinden yukarida tutacaksin ayagini ve bu bizim bandajlar olur cok pahali bisey degil bandajlicaksin baski yapsin diye cok sıkma ama dinlendireceksin birde ustune basmadan Bide Nenemin Yöntemi var Zeytinin cekirdeklerini cikartican sisliginin ustune koyucan bezle guzelcene baglican geceden sabaha kadar kalacak bide tavuk deriside koyabilirsin bilmem faydasi varmi ama sisligini aliyor gibiydi

Sağol kardeşim :) valla bandajı alırım bugün zeynin yöntemini ve diğerlerini denerim doktora gidicem birazdan da bu röntgen vs gibi şeyleri gss karşılarmı yada alçı gerekirse gss bunları karşılıyormu bilgin varmı
karşılamıyorsada aşağı yukarı ne tutar fikrin varmı alçı vs gerekirse

Ben gece düşdüm birde merdivenden son basamakta düştümde bileğimi öle baya kötü burktum o ara acısı azdı şuan bol acılı ve üstüne adam akıllı basamıyorum sağa sola oynatınca da baya acıyor şişti de

geçmiş olsun benim de ayak bileğim bi kez çatladı bi kez burkulmuştu burkuldugu zaman şişme olmuştu zeytin yağıyla ovala ovala 1 hafta sürüyor kendine gelmesi dokundukca acıyor basamıyordum ustune catlaktaysa aynı burkulmaya benzıyordu alcıya aldılar 2 hafta sonra alcıyı soktuler yani lafın kısası doktora gozukun hocam kırık varda burkuk dıye doktora gıtmezseniz ayagınız sakat kalır Allah korusun gözünüzü korkutmak istemem ama kan gren bile olabilir

geçmiş olsun benim de ayak bileğim bi kez çatladı bi kez burkulmuştu burkuldugu zaman şişme olmuştu zeytin yağıyla ovala ovala 1 hafta sürüyor kendine gelmesi dokundukca acıyor basamıyordum ustune catlaktaysa aynı burkulmaya benzıyordu alcıya aldılar 2 hafta sonra alcıyı soktuler yani lafın kısası doktora gozukun hocam kırık varda burkuk dıye doktora gıtmezseniz ayagınız sakat kalır Allah korusun gözünüzü korkutmak istemem ama kan gren bile olabilir

Allah korusun yok zaten doktora mecbur gidicem hocam da gitmeden bu konuları bir sorayım dedim

[MENTION=10539]By.Solver[/MENTION]

Kardeşim Şahsen Düşüncem Sen düştün o an hissetmedin Gene kullandın O ayagını yani ayagın bir şekilde durdugunda agrımıyor burkulmadır Kırık Olsa duramassın Ama genede İçini rahatlatmak İçin Röntgen Çektir
Fiyatını Cidden Bilmiyorum Saglık Sigortan Zaten Senin yapılmıştır Zorunlu Bişey Çünkü Karşılayacaktır Acile Git Devlet hastanesinin
Genel Saglık Sigorta Borcunu saglık hizmetinden faydalanman için yapıyor devlet yani şuan çalışmıyorsan o başlamıştır
Sildirme En minuma indirme vesaire saglıgına kavuş yazarsın anlatırım

Patronum gelicek 5 dk ya ben gidicem hastaneye hepinize çok teşekkür ederim sağolun :)

Burkulma durumun da ameliyat yani çok zor hastane de çalışmış biri olarak. Alçıya da almaz röntgen çeker en fazla merhem verecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri