Ayak parmağı iltihabı

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar sol ayak baş parmagımın yanı iltihab yaptı şişti hem şişti hemde iltihab mor şekil de görünüyor doktora gittiğim de cerrahi operayon dedi tabi korktum :D kaçtım bayadır geçmiyor sizce ilthabı kurutmak için bitkisel veya ilaç olarak tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı ? :D foto paylaşmadım insanların büyası zayıf olabılır kısaca et şişti arada kanama yapıyor barmagın etrafıda iltihablı ufak bir temas olunca cok acıyor :( son çare cerrahi operayon ama son olarak ytparayı deneyim dedim belki geçmişte bu tip bir şey yaşamış ve cerrahi olmadan çözmüş birileri vardırdır diye ki inşALLAH vardır :D

adı halk arasında dolama, benimde çocukken ayak baş parmağımda çıkmıştı zaten hep orada çıkar çoğunlukla tırnak altındanda görünür iltihabı, o iltihabın çıkması gerek kardeşim, operasyon dediği küçük bir neşter vuracak tüm iltihabı dışarı akıtacak onun orada kuruyup gitmesini beklersen hem çok uzun süre acı çekersin hemde iltihap daha büyüyebilir, o yüzden en iyi yol doktor, zaten hemen rahatlayınca keşke dah önce gelseydim diyeceksin geçmiş olsun

mevbur kesilip iltihabın boşaltılması lazım. youtuber adama youtubeda bu tarz iltihab boşaltma videoları denk gelmiştir illaki. bilmen lazım tedaviyi :)

Google a dolama yaz resimlerden bak eğer sizin sıkıntıyla aynı şeyse bir parça lokumu ağzında yumuşatıp sorunlu bölgenin üstüne sar. Bir iki günde patlatmassa lokumu yenile. Görmeden iltihap deyince aklıma dolama geldi başka birşeyse bilmiyorum artık. Geçmiş olsun.

Tirnak batmasi olmasin o?

Aynen temelde tırnak battıgı ıcın oluştu tırnagı bıraz ucunu mucunu kopardım da tırnaga basınca acımıyor ıltıhaba dokununca cok acıyor.

adı halk arasında dolama, benimde çocukken ayak baş parmağımda çıkmıştı zaten hep orada çıkar çoğunlukla tırnak altındanda görünür iltihabı, o iltihabın çıkması gerek kardeşim, operasyon dediği küçük bir neşter vuracak tüm iltihabı dışarı akıtacak onun orada kuruyup gitmesini beklersen hem çok uzun süre acı çekersin hemde iltihap daha büyüyebilir, o yüzden en iyi yol doktor, zaten hemen rahatlayınca keşke dah önce gelseydim diyeceksin geçmiş olsun

orası öyle tabi de :D son çağre gidicem başka yolu yok :D eyvALLAH teşekkürler :)

mevbur kesilip iltihabın boşaltılması lazım. youtuber adama youtubeda bu tarz iltihab boşaltma videoları denk gelmiştir illaki. bilmen lazım tedaviyi :)

ya baktım da denedım olmadı belki farklı yöntemler vardır :D

Google a dolama yaz resimlerden bak eğer sizin sıkıntıyla aynı şeyse bir parça lokumu ağzında yumuşatıp sorunlu bölgenin üstüne sar. Bir iki günde patlatmassa lokumu yenile. Görmeden iltihap deyince aklıma dolama geldi başka birşeyse bilmiyorum artık. Geçmiş olsun.

bildiğimiz lokummu ? :D eyvALLAH .

bildiğimiz lokummu ? :D eyvALLAH .

Evet daha önce 2 defa başıma geldi hatta sonuncusu 1 ay olmadı. Lokumu koy bezle sar iltihabın durumuna göre 1-2 gün bekle patladığını hissedersin zaten. Ağrıyıda keser.

Evet daha önce 2 defa başıma geldi hatta sonuncusu 1 ay olmadı. Lokumu koy bezle sar iltihabın durumuna göre 1-2 gün bekle patladığını hissedersin zaten. Ağrıyıda keser.

lokum nasıl lokum ? :D sen hangisini kullandın ondan alim ben de :D

Bu resimdelerden al sade olacak yani. Biraz fazla al ağzında biraz yumuşatman gerek o sırada istemsizce mideye iniyor :D
visneli_lokum-527108c0-abf6-4417-a7c4-ad26e1919165.jpg

hocam doktor cerrahi demiş bence zorlamayın gidin :D

lokum yerine soğan daha iyi alır iltihabı.... iltihap azalınca iltihap yapan kenara tırnakla et arasına minik peçete koy en ucada biraz fazla koy hafif kalksın.Ben öyle çözüm buldum

bende de aynı şey vardı hafif morluk ayak başparmağımda. tırnak batması tedavisi yapan bir güzellik salonundan randevu aldım. o batan kısmı kesiyor araya pamuk koyuyor hiçbir şeyin kalmıyor. doktor hallederim diyorsa doktora git ama batık olduğundan eminsen kuaförler de hallediyor bunları. basit bir şey. geciktirirsen enfeksiyon oluşabilir.

tırnak batması geçmiş olsun 2sene cektim ameliyat oldum kurtuldum 19 7 dikiş atıldı 9 iğne yedim

2 Defa ortapedi de ameliyat oldum tırnak batmasından 2. ameliyatta eleman dedi ki tekrar olursa ortapediye gelme plastik cerrahiye git. Tabi ki tekrar etti 3. sünü plastik cerrahide oldum o gün bugündür 0 sorun var rahat rahat top oynayabiliyorum artık. 2 sinin arasındaki fark ise plastik cerrahi tırnağın çıktığı yeri biraz alıyor o beyaz kısmı orada tırnak çıkmıyor ve bir daha batma vs olmuyor görüntüde hiçbir sorun yok aynı eskisi gibi.

Arkadaş şimdi hiç gitmeyecek :D

yapcak birşey yok valla çektirme tırnağını köklerini aldır çektirirsen aynısı gene oluyor benim oldum ameliyattan ol kökleri alıp yanlardan kesiolar dibe kadar tırnağı yanları kesik tırnaklara kadar etleri dikiolar tırnağın kücülüo

Arkadaş şimdi hiç gitmeyecek :D

hashdjahdjhsajh kesınlıkle :D

lokum yerine soğan daha iyi alır iltihabı.... iltihap azalınca iltihap yapan kenara tırnakla et arasına minik peçete koy en ucada biraz fazla koy hafif kalksın.Ben öyle çözüm buldum

soğan denedim bi ara aldı gıbı oldu ama almadı lokum patlatıyor dıyor arkadaş ilthiabı bır de onu deneyım :D pecete oalyını halledim

tırnak batması geçmiş olsun 2sene cektim ameliyat oldum kurtuldum 19 7 dikiş atıldı 9 iğne yedim

tövbe bismillah 9 iğne nedir hiç hiç D:

2 Defa ortapedi de ameliyat oldum tırnak batmasından 2. ameliyatta eleman dedi ki tekrar olursa ortapediye gelme plastik cerrahiye git. Tabi ki tekrar etti 3. sünü plastik cerrahide oldum o gün bugündür 0 sorun var rahat rahat top oynayabiliyorum artık. 2 sinin arasındaki fark ise plastik cerrahi tırnağın çıktığı yeri biraz alıyor o beyaz kısmı orada tırnak çıkmıyor ve bir daha batma vs olmuyor görüntüde hiçbir sorun yok aynı eskisi gibi.

ben şaun da top oynayabılıyorum ya sadece ayagın ucuna darbe veya carpma olursa acıyor dıger turlu sıkıntı yok :D

Doktordan kaçmak ve youtube forumunda çare aramak :D

ytpara da her şeyin çağresi var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri